www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li i koliko citate?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 16, 17, 18  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~
::  
Autor Poruka
gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 20, 2009 11:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mnogo citam i kupujem knjige. Oduvijek je tako bilo i mislim da se nikada necu odreci dobre knjige u vlastitoj biblioteci

mala_mrwica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 25 Feb 2010
Mesto: iza duge...

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 25, 2010 5:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

citam koliko mi vreme dozvoli

AnCHi_90
♥J'veux ton amour♥
<b>♥J'veux ton amour♥</b>

Godine: 34

Datum registracije: 13 Jun 2008
Mesto: ...peta strana svijeta...

india.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 25, 2010 6:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

volim da citam,ali na zalost obaveze mi ne dopustaju da ih tako cesto citam Neutral

Stelinger
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 55

Datum registracije: 01 Apr 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 10, 2010 12:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dve, tri knjige mesecno

necacrazy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Jul 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 11, 2010 5:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zavisi od obaveza. Obicno po jednu knjigu u toku nedelje, a nekad i dve-tri.

snnex
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 18 Apr 2010
Mesto: Banja Luka

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 04, 2010 10:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Volim da citam. Cini mi se da lakse disem kada citam. . . I lakse zivim. Svasta citam, u stanju sam da po ko zna koji put uzmem da citam hajdi, ili gricku vjesticu ili nesto od erika van lustbadera.

SANDZO_BOY
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 01 Maj 2010

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 21, 2010 9:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

redovno

_tvitika_
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 54

Datum registracije: 20 Jul 2010
Mesto: Bgd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 03, 2010 12:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čitam kad stignem jer u poslednje vreme imam dosta obaveza...

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 03, 2010 4:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Knjigu do dvije na tjedan.

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 03, 2010 6:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I dalje redovno čitam i dalje sam redovna u biblioteci, mada posustajem i znam kao nikada prije ostaviti knjigu nepročitanu, ako samo osjetim da mi misli ne prate radnju i da me sama knjiga i rečenice guše i dave dosadom.

civas_2112
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 10 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 14, 2010 4:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Obozavam da citam.Citam po nekoliko sati dnevno (radno mjesto mi to dozvoljava ) Laughing i bas volim da pratim pustolovine junaka ,poistovjecujem se sa njima,stvaram film u glavi i naravno uvijek naucim po nesto novo. Smile

USA2
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 23 Dec 2010

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 06, 2011 9:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Na žalost sve manje i manje ono što mi se čitaa sve vise i vise strucnu literaturu

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~ -> Da li i koliko citate? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 16, 17, 18  sledeća
Strana 17 od 18

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon