:: |
Autor |
Poruka |
slavis Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 49
Datum registracije: 22 Jan 2009 Poruke: 1

|
|
mislim da su to bas prave cure dok pijes pic mazis pice[I]
|
_________________ budi onakav kakav bih zelio da drugi budu prema tebi... |
|
|
|
 |
šamar Iskusni član

|
Godine: 116
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend

|
|
Dobro,znam nije higijenski ok.
Ne volite da izlazite bez gaćica.
A jel se kad vratite kući bez gaćica.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
 |
Igorhandball13 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Jan 2009 Poruke: 33 Mesto: Beograd - Pale

|
|
mogu na sav pitanja odgovoriti 10000000 puta sam nege isao bez gaca a i leti ih skoro nikada ne nosim jer je lagodnije i.t.d da sada ne pricam previse !!!
Da i to mi se desavalo da odem sa gacam a da dodjem kuci bez njih ili naopacke obucenim
Sta cu pomisliti o buducoj dragoj m ave naj, nja, sta fali opustena devojka ne mora da znaci da je kur.... !!!
Da ima bas finu kolekciju swatki stvari ali ne volim da bas pokazujem drugovima mozda 1 ili dva druga sam pokazao !!!
sweetlady je napisao/la sledeće: | Nikada mi se nije desilo da izadjem bez njih Desilo se da ih jednom prilikom skinem u diskoteci i sapnem decku na uvo Mozete da zamislite u kom stanju je bio jos tih sat vremena koliko je izdrzao u diskoteci a da me ne ... na pisti za igranje  |
a ti si bas mescini opustena macka sto je po meni sasvim normalno
damapgny je napisao/la sledeće: | Volim da izadjem bez gacica na sebi kad obucem trenerku od pamuka, nema boljeg osjecaja hehe ok preterujem malo, naravno da ima boljeg osjecaja...a to dali sam se vratila kuci bez njih na sebi, da a to samo kad bi me tange zuljale pa bi ih morala skinuti hehe | Pametna i opustena devojka
[Edit by nastasenjka: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
edit:
sweetlady je napisao/la sledeće: | Nikada mi se nije desilo da izadjem bez njih Desilo se da ih jednom prilikom skinem u diskoteci i sapnem decku na uvo Mozete da zamislite u kom stanju je bio jos tih sat vremena koliko je izdrzao u diskoteci a da me ne ... na pisti za igranje  |
a ti si bas mescini opustena macka sto je po meni sasvim normalno
damapgny je napisao/la sledeće: | Volim da izadjem bez gacica na sebi kad obucem trenerku od pamuka, nema boljeg osjecaja hehe ok preterujem malo, naravno da ima boljeg osjecaja...a to dali sam se vratila kuci bez njih na sebi, da a to samo kad bi me tange zuljale pa bi ih morala skinuti hehe | Pametna i opustena devojka
|
_________________ DON KING OF RING |
|
|
|
 |
cica_sanelica Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Maj 2009 Poruke: 42 Mesto: u Njegovom srcu

|
|
Nisam nikad niti izašla niti se vratila bez gaćica, glupo mi je nekome poklanjati gaćice da bi on pravio nekakve kolekcije..sto mi je takoder glupo
|
_________________ ~Markova mala~ |
|
|
|
 |
klinka iz kraja *One_and_Only*

|
Datum registracije: 25 Dec 2008 Poruke: 3192

|
|
uvek su na meni, zive i zdrave...heheheh
|
_________________ To the world you may be just one person,
But to one person you may be the world. |
|
|
|
 |
DusicaNS021 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 56
Datum registracije: 24 Mar 2009 Poruke: 20 Mesto: Novi Sad

|
|
Uh, izadjem bez njih cesto i to mi je takoooo dooobrooo..., a jos cesce se vracam bez njih
Ma volim to
|
_________________ --- |
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Nikada mi se to nije desilo a ne verujem ni da će.. Jednostavno je nehigijenski. Ako nekome smetaju gaćice nek uzme tange..
|
|
|
|
|
 |
SLaTKa MaLa =* Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Apr 2009 Poruke: 6

|
|
Hej, bre, pa to je nesto sasvim normalno.. Hiljadu puta sam do sad izasla bez gacica.. I to je tako suuuper osecaj.. Nekako, tek se tada osecam totalno sexy..
A, i da, vracala sam se bez njih.. Cesto me momci pitaju da im ostavim svoje tangice.. Zasto da ne.?? Ako neko to zeli, naravno da ce to i dobiti..
|
|
|
|
|
 |
sandras Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 17 Apr 2005 Poruke: 596

|
|
izashla bez gacica ne, a vratila se bez njih....hmmmm par puta ))
|
|
|
|
|
 |
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ

|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416

|
|
Daj 5 sestro
Prošlo ljeto dok smo bili u diskoteci, pala mi na um ova ideja, a ja ko ja, šta naumim to i ostvarim ... i stvarno šta kaže Sweet, jedva je izdrža, ima onaj luđački pogled u očima i nije ni uru izdrža
|
|
|
|
|
 |
cherry-girl ¤¤Vatra i Led¤¤

|
Datum registracije: 21 Maj 2009 Poruke: 3250

|
|
|
|
 |
srbin95 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 30
Datum registracije: 06 Feb 2009 Poruke: 20 Mesto: Somewhere in world

|
|
Extra...Pipkanje...
|
_________________ Od prvog casa zivota svog,
Od trena kada sam ugled'o dan
U glavi se mojoj misao javlja,
Da zivim za Partizan...
Na kraju sveta da igra Partizan,
On nece nikada ostati sam,
I svako ce od nas ponosno reci,
Za njega zivot cu da dam:
'Racunajte na nas! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|