:: |
Autor |
Poruka |
carmen90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***
|
|
hmmm.... ok mi je svuda po malo,ali sad neke sume na ledjima,grudima i tako jos nekim mestima bas ne gotivim.... ali zato volim bradicu od 3,4 dana
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Svuda ima svoje granice,muskarac da se skroz Depilira,za mene je to ne.
Jeste da je to u modi da se sve vise momci depiliraju ali ne valja se preterivati....mada licno znam za dve osobe i to je sve!
Ja sam za,recimo ispod miske,mozda i ako na grudima je preterana suma ili na ledjima a ovako na drugu stranu,meni nije bitno.
U svakom slucaju,gledam osobu na dusi a ne na dlakama
|
|
|
|
|
|
Lana84 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Okt 2007 Poruke: 6
|
|
Pa sad, nema pravila, brada i sl. ako mu dobro stoji je ok, jedino sta ne volim su maljava prsa
|
|
|
|
|
|
Jejaorka ~Angel azul~
|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
|
|
Sve je podnošljivo dok nije preterano
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Kratko receno - nista! NE volim dlake pa da ne znam sta je
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Uh dlake me uzasavaju, tako da NE.
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Moj ima malu bradicu, šta u početku nisan volila..al je tako slatko i ne grebe nikako pa san je čak i zavolila. Vjerovatno bi ga gledala čudno kad bi je obrija
Šta se tiče ostalih dijelova...
Ne volin kad muško nema dlaka. Pa jel muško il nije
Ispod pazuha naravno da se neće , brijat osin ako je sportaš pa mora..
Dlakava guza heh.. inače ni ne volin taj dio tila kod muških pa mi nije ni bitno...
Redovito podšišavanje oko ponosa se smatra naravno normalna stvar.
Prema tome - kažite NE muškoj depilaciji....jer kako je počelo još fali da počnu noge depilirat
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Idealno_losha je napisao/la sledeće: | Moj ima malu bradicu, šta u početku nisan volila..al je tako slatko i ne grebe nikako pa san je čak i zavolila. Vjerovatno bi ga gledala čudno kad bi je obrija
Šta se tiče ostalih dijelova...
Ne volin kad muško nema dlaka. Pa jel muško il nije
Ispod pazuha naravno da se neće , brijat osin ako je sportaš pa mora..
Dlakava guza heh.. inače ni ne volin taj dio tila kod muških pa mi nije ni bitno...
Redovito podšišavanje oko ponosa se smatra naravno normalna stvar.
Prema tome - kažite NE muškoj depilaciji....jer kako je počelo još fali da počnu noge depilirat |
Potpuno se slažem sa Idealnom
Isto tako bi i ja napisala
|
|
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
crnibiser je napisao/la sledeće: | depilacija--intimni dijelovi i podpazuh
dlake --po nogama , rukama i ne pretjerano po prsima
brada da ali kraca
brkovi -NE
dlake po ledjima NE |
Mogu samo da se slozim. Mada i bradica moze ali nije absolutno potrebna, ako dobro stoji samo onda...
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
Ne smeta mi ako se zdepilira pod pazuhom (mada ne mora) ili intimne dijelove (ovo drugo je nekad i poželjno ), ali nešto ostalo ne bi dopustila svom dečku.Ne sviđa mi se kad si dečki depiliraju npr. prsa.Nije mi samo jasno kaj bude kad te dlake krenu rast između depilacija . Ok ako je netko fakat fakat predlakav, al normalnu dlakavost ja bi na dečkima ostavila na miru.A nešto mi se ni ne sviđa baš kad vidim glatka prsa, pogotovo to ne izgleda nešto kad dečko nije mišićav (mada ni takve ne volim).Volim da su prsa malo dlakava
|
|
|
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***
|
|
Volim kada muškarac drži do sebe, ali ne bih baš htjela da je mekši i glađi od mene - Nije mi Prirodno
Volim koju mušku dlaku, tako da znam da u mraku ne pipkam ženu
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Volim kada se muškarac ne brija ispod pazuha,noge,ruke naravno..
Sve ostalo može pod depilaciju
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|