:: |
Autor |
Poruka |
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
Ne volim gazirane sokove, naročito Coca Colu otrov koji vrlo rijetko unosim u tijelo.
A što se vode tiče, dnevno popijem 2-3 litre, ovisno o godišnjem dobu i nikud ne idem bez bočice...
|
|
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
jecika_84 je napisao/la sledeće: | sada je voda
coca colu sam skroz prestala piti, i mnogo je bolje.. |
napisano Sub Feb 10, 2007
popila sam ja litre i litre coca-cole od tada, ja i moj karakter
ali, ali, ali, sad sam definitivno prestala, ima nekih mesec dana
navikla sam se na vodu, bilo je malo teže, ali kriza je brzo prošla
a i sad, htela ne htela, coca-colu ne smem da pijem, 'viša sila'
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Voda definitivno
Mrzim coca colu.
|
|
|
|
|
|
Bojan_kralj ~Angel azul~
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
|
|
Водка definitivno, ali samo Blagoff Premium ...od cole se stete zubi
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
^Bokice, sledeci put u ovu temu trezan da dodjes Vodka nije ponudjena, dakle voda ili coca cola, a ako je trebao biti saljiv odgovor - ovo nije trac partija
Definitivno voda, coca colu retko pijem. Poslednjih godinu/dve sam navikla organizam na vodu i sada mi je vecina stvari za pice preslatka, a ranije sam mogla popiti litre i litre soka Ako vec pijem nesto gazirano onda je to kisela voda ili Schweppes
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
jecika_84 je napisao/la sledeće: | jecika_84 je napisao/la sledeće: | sada je voda
coca colu sam skroz prestala piti, i mnogo je bolje.. |
napisano Sub Feb 10, 2007
popila sam ja litre i litre coca-cole od tada, ja i moj karakter
ali, ali, ali, sad sam definitivno prestala, ima nekih mesec dana
navikla sam se na vodu, bilo je malo teže, ali kriza je brzo prošla
a i sad, htela ne htela, coca-colu ne smem da pijem, 'viša sila' |
Koka kolu obozavam, ne mogu da vam opisem, al sto kaze jecika, visa sila, ne smem vise, morala sam da prestanem...ne volim vodu, pa to ti je...stavljam neki vocni prah koji ima samo 5 kalorija i nesto malo 1g ugljikohidrata i to mi pomaze...al vodu kao vodu ne volim 8 dana nisam pila koka kolu
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|