:: |
Autor |
Poruka |
The Unknown Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Mar 2008 Poruke: 38
|
|
NBA pratim redovno. Denver Nuggets je moja ekipa!! Iverson mi je favorite player i zato automatski za Denver navijam, mada moram priznati da mi je i C. Anthony jako drag!
|
_________________ "The good life is inspired by love and guided by knowledge... For everything you have missed, you have gained something else, and for everything you gain, you lose something else.” |
|
|
|
|
sandrica1315 Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2007 Poruke: 2 Mesto: //
|
|
Pratim NBA redovno, bolje receno zivim za NBA. Omiljeni klub mi je Seattle(bice jos koji dan tako) Supersonics a najbolji igrac Kevin Durant.
Mada i Ray Allena volim pre svega zbog suterskih sposobnosti.
Usput ovo nije pisala sandrica vec sam evo kod nje sad pa koristim priliku da sharnem nesto na forumu. Miroslav
|
_________________ //////////// |
|
|
|
|
Ginobili93 ...3,2,1...
|
Godine: 31
Datum registracije: 05 Jan 2008 Poruke: 1059 Mesto: Kaluđerica
|
|
Ja navijam za San Antonio . . . .ali volim i Dallas,i Houston.....Najvise sam protiv Bostona i Washingtona...
|
|
|
hasic_41 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Feb 2009 Poruke: 11
|
|
pratim vec 7 godina i konstantno navijam za dallas mavse
jedini razlog je dirk nowitzki a za ostatak ekipe mislim da su sr**je
blago receno
|
|
|
|
|
|
bocatge Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Jan 2010 Poruke: 1
|
|
Boston Celtics...oduvek sam ih voleo
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|