:: |
Autor |
Poruka |
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
Desavalo mi se da pogazim svoj ponos zbog ljubavi par puta,i slazem se sa gore recenim da kada nekog stvarno zavolimo necemo ni primjetiti da smo izgubili ponos
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
ljubavni_napitak Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jul 2007 Poruke: 43
|
|
treba imati ponos,ali ne po svaku cenu.ja kad nekoga volim yaboravim na ponos.
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Volim i zaboravljam na ponos...
|
|
|
jellena_b77 Upućeni član
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2007 Poruke: 333 Mesto: Beograd
|
|
trebalo bi ljubav ali ja uvek izaberem ponos i ubice me jednog dana taj ponos
|
_________________ "... Savrsen dan da krenem 'nemam pojma kuda' i da budem 'nemam pojma gde' i da zavrsim 'nemam pojma kako'..." |
|
|
|
|
anyarmani Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Sep 2006 Poruke: 41
|
|
Ne znam bas, mislim da bih se ipak odlucila za ljubav...jer smatram da ponos moze lako da se izgradi, a ljubav kada izgubis posle se godinama kajes i razmisljas sta bi bilo kad bi bilo
|
_________________ Mozda bi se svideo nekome, da se nisi trudio da se svima dopadnes! |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
ako je ljubav vredna onda bi se odrekla ponosa, moras da reskiras ako zelis da dobijes
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
treba imati i jedno i drugo.. mada ako bi dosla u situaciju da biram, odabrala bi ljubav.. pa svako bi
|
|
|
|
|
|
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
Pa ne mogu očekivati da me neko drugi voli i poštuje, ako ja, pre svih, to ne činim! Zato...biram ponos!
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
zasto ne mozes ocekivati
|
|
|
mucamaca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Okt 2007 Poruke: 68 Mesto: Ljubljana
|
|
Lako je reči, da razum izgubi rat sa srcem... Ali nije istina, bar kod mene ne. Nikad ne pustim da srce pobedi razum, iako nekog stavrno volim, jer uvek pokušavam biti realna u vezi, i ako vidim da ne ide, puštam sve. Bolje prije nego kasnije, jer znam da se on neče promeniti a ni ja se neču i na kraju samo boli još više ako si dugo u vezi.
|
_________________ Pa i da je svaki loš, uvek ima jedan još... |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | zasto ne mozes ocekivati |
Ja kontam da je Shiseido mislila da ako sebe prvo poštuje i voli, onda će i drugi nju. Ili ne, enivej, ja glasam za to da ako ja poštujem sebe i ponosna sam na sebe, čovjek sam. Lijepa je ljubav i sve to, ali džabe ako me netko vrijeđa ili gazim sebe zbog ljubavi.
|
|
|
|
|
|
boobamara Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Apr 2007 Poruke: 216
|
|
uvek bi se odrekla ponosa zbog ljubavi,ali jednostavno ne mogu to da uchinimmm...neda mi se nekako,ma koliko volela tu osobu ne bi nikad uchinila prvi korak ,ako je on kriv,..tko da ,definitivno zadrzavam ponos!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|