:: |
Autor |
Poruka |
sestrep Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Jul 2005 Poruke: 248 Mesto: beograd
|
|
Iskljucivo Niveine proizvode,mada mi se svidja i ponesto iz fruktisove kolekcije ali samo sa mirisom pomorandze.
|
_________________ zivot je lep |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
bree je napisao/la sledeće: | Dove & Nivea |
slazem se
iako volim da istrazujem nove kupke, sampone, (nove tj one koje nisam do sad) moram da priznam da su ove dve marke neprevazidjene
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
Već duže vreme koristim ovu kolekciju, a posebno sam zadovoljna što sam našla sve potrebne proizvode koji mi odgovaraju i to s'istom mirisnom notom...mmm...
|
|
|
boobamara Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Apr 2007 Poruke: 216
|
|
fructis -kokos i dove-aroma massage...i mozhe da prodje nivea...
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
Shiseido je napisao/la sledeće: | Već duže vreme koristim ovu kolekciju, a posebno sam zadovoljna što sam našla sve potrebne proizvode koji mi odgovaraju i to s'istom mirisnom notom...mmm...
|
e za ovo vec ne znam....gde moze da se nabavi?
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
dameski je napisao/la sledeće: | e za ovo vec ne znam....gde moze da se nabavi? |
Imaš ih u dm-u i Tempu, a mislim da ih i Lilly ima!
|
|
|
ex_deda Banovan! *28*
|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256
|
|
sapun sa medom i bademom, volim isto da stavljam limunaste kreme na lice, ali veoma retko.
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Jana-018 je napisao/la sledeće: | Svaka devojka,zena posvecuje najvecu paznju svom izgledu,ali za mene je na prvom mestu bitna higijena..
Sta koristite da bih se osecale lepo i mirisno? |
Pa, nekako, od detinjstva koristim celokupan "Nivea" program... Probala sam razne kupke, skoro svih brendova, ali uvek sam se vraćala "Nivea" kozmetici... Tako da mi je ona najbolja... A pošto jaaako volim mirisne note bez obzira šta je u pitanju, obično u kupke dodajem i Božen proizvode, neverovatno su dobri i jako lepo mirišu...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
carmen90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***
|
|
hmmm trenutno mi se veoma svidja Camey gel za tusiranje....volim Dove sapun....i Nivea sampon a inace mi se mnogo svidja komplet iz Avona od visnje-gel za tusiranje,mleko za telo i sprej za telo,al je nekako vise letnji
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
|
rosierosie Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 10 Okt 2005 Poruke: 600
|
|
nivea mi je zakon kad su sapuni u pitanju, kupke stalno menjam i eksperimentisem
|
|
|
|
|
|
SLADJANA_Love Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Okt 2007 Poruke: 6 Mesto: Sarajevo
|
|
Nivea, tu uglavnom koristim i palmolive !
|
|
|
|
|
|
mucamaca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Okt 2007 Poruke: 68 Mesto: Ljubljana
|
|
Nivea za lice, afrodita mleko i gel za tjelo, afrodita šampon i balzam za kosu, Gliss kur i klasje dodatna zaštita za kosu, dove krema za lice, dove dezodorans, kiss lakovi za nokte, R&L, Gosh i Loreal ostala kozmetika... I to je više manje sve... I obavezno koristim još dva parfema: Elizabeth Arden: Green tea za po danu, i Givenchy: Irresistible za ponoči - kad izlazim ili imam spoj...
|
_________________ Pa i da je svaki loš, uvek ima jedan još... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|