www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ubiti ili biti ubijen???
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Filozofija ~
::  
Autor Poruka
nemanja446
unique and unrepeatable
unique and unrepeatable

Godine: 32

Datum registracije: 19 Apr 2009
Mesto: Trebinje, Republika Srpska

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 11, 2009 9:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sabados je napisao/la sledeće:
nemanja446 je napisao/la sledeće:
Kada bi bilo ono "ili ja njega ili on mene", onda bih vjerovatno ubio jer bi to bilo u samoodbrani, ali nikada ne bih ubio nekoga ako mi treca osoba prijeti da ce uprotivnom ubiti mene.
Mada mislim da bih i u prvom slucaju otisao u crkvu da se pokajem.

Pa ako sam ja dobro shvatio ti si ovde rekao da ako bi on pucao u tebe ti bi njega ubio a ako bi neko 3ci pretio tebi onda onda bi dozvolio da tebe ubiju, verujem da u tom momentu/trenutku bi ti njega ubio u svakom slucaju, ali ako ti tako kazes neka bude tako Wink
Pa dobro, nikad se ne zna, to su djelici sekunde, ali mi se ponekad cini glupo razmisljati o tome kad je skoro nemoguce i da dodje do takve situacije, mogu slobodno reci da su sanse za to ravne naucnoj fantastici.

Mrs Bella
jagode sa šlagom.
jagode sa šlagom.

Datum registracije: 21 Feb 2009
Mesto: Djevojacki san :*

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 21, 2009 3:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tesko pitanje.
Ali mislim da bih na kraju ipak izabrala da on mene ubije. Ovo stvarno strasno zvuci, ali ne bih mogla zivjeti s tim da sam ja covjeka ubila, njemu njegov zivot oduzela
i njegovoj porodici, prijateljima, i poznanicima toliko suza i nesrece donjela.
Opet, naravno da zavisi i od situacije, ali kada mi sve neutral bilo, ja bih birala da budem ubijena.

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 03, 2009 8:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Kada bi ste se nasli u situaciji da morate da birate da ubijete nekoga ili da vas on ubije, sta bi ste izabrali??

Pre bih ubila, jer zasto da zrtvujem svoj savrseni zivot. Svakako je slozena situacija i teska, najbolje da se ne mora desiti takva situacija, ali kada bih se nasla u istoj definitivno ... izvrsila bih ubistvo Rolling Eyes iako znam da bi me to posle mozda progonilo neko vreme. Rolling Eyes

rema10
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 03 Jul 2008
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 05, 2009 12:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve je jasno ako mislis da pobedis ne smes da izgubis Mr. Green sto znaci pucam prvi Mr. Green

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 21, 2009 2:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Radije bi bila ubijena. Jer ja licno ma koliko volila svoj zivot, ne bi to bio vise dobar zivot da nekog vecito nosim na dusi. Ne, ne bi ubila.

Gardas88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 01 Maj 2006
Mesto: Podgorica

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 25, 2009 1:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hahahahaha... "Zivotinjski" instikt trenutka ga nam tako nalaze da bi prije ubili, tj. prezivjeli...

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 25, 2009 1:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako znash da ce te neko ubiti a nishta ne uradish da ga u tome sprecish - nije li to jednako samoubistvu? Shocked

The tears of a clown make the whole world laugh.

Gardas88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 25, 2009 2:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije brate, "ON" te ubio...

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 25, 2009 2:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne pitam po krivicnom vec logickom zakonu. ^

Da li je on tebi, brate, oduzeo zivot, il' si ti njemu isti dao?

Gardas88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 25, 2009 2:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa da, logicki sam i "tumacio" - On je tebe ubio. Krivicno - Da on je tebe ubio opet!

Filosofski - e mozda sam mu silom poklonio zivot, jer mi je ga je opet ON oduzeo...

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 25, 2009 2:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"ubi me, ja necu tebe."
apsolutno isto k'o da se zatvorish u garazu, auto ti radi i kazesh: "Ubi me, ja te necu ugasiti.", gori ti kuca a ti sedish na kaucu i td.. ukoliko nisi nishta uradio da situaciju promenish znaci da si pristao na postojece uslove, tj. da svesno gubish zivot, shto je, opet, ekvivalentno samoubistvu.

Gardas88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 25, 2009 2:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"ubi me, ja necu tebe." - to u praksi ne postoji batice...

"Kreni da me ubijes! Ako uspijes - Bravo, dobar si, ako ne uspijes - mrtav si" - to je vec zivotna praktika...

Ponavljam se.

Strah je k..va!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Filozofija ~ -> Ubiti ili biti ubijen??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18  sledeća
Strana 16 od 18

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon