:: |
Autor |
Poruka |
nemanja446 unique and unrepeatable
|
Godine: 32
Datum registracije: 19 Apr 2009 Poruke: 2143 Mesto: Trebinje, Republika Srpska
|
|
Sabados je napisao/la sledeće: | nemanja446 je napisao/la sledeće: | Kada bi bilo ono "ili ja njega ili on mene", onda bih vjerovatno ubio jer bi to bilo u samoodbrani, ali nikada ne bih ubio nekoga ako mi treca osoba prijeti da ce uprotivnom ubiti mene.
Mada mislim da bih i u prvom slucaju otisao u crkvu da se pokajem. |
Pa ako sam ja dobro shvatio ti si ovde rekao da ako bi on pucao u tebe ti bi njega ubio a ako bi neko 3ci pretio tebi onda onda bi dozvolio da tebe ubiju, verujem da u tom momentu/trenutku bi ti njega ubio u svakom slucaju, ali ako ti tako kazes neka bude tako | Pa dobro, nikad se ne zna, to su djelici sekunde, ali mi se ponekad cini glupo razmisljati o tome kad je skoro nemoguce i da dodje do takve situacije, mogu slobodno reci da su sanse za to ravne naucnoj fantastici.
|
_________________ There isn't anything which is totally wrong. Even a stopped clock shows wright time twice a day. |
|
|
|
|
Mrs Bella jagode sa šlagom.
|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*
|
|
Tesko pitanje.
Ali mislim da bih na kraju ipak izabrala da on mene ubije. Ovo stvarno strasno zvuci, ali ne bih mogla zivjeti s tim da sam ja covjeka ubila, njemu njegov zivot oduzela
i njegovoj porodici, prijateljima, i poznanicima toliko suza i nesrece donjela.
Opet, naravno da zavisi i od situacije, ali kada mi sve neutral bilo, ja bih birala da budem ubijena.
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Citat: | Kada bi ste se nasli u situaciji da morate da birate da ubijete nekoga ili da vas on ubije, sta bi ste izabrali?? |
Pre bih ubila, jer zasto da zrtvujem svoj savrseni zivot. Svakako je slozena situacija i teska, najbolje da se ne mora desiti takva situacija, ali kada bih se nasla u istoj definitivno ... izvrsila bih ubistvo iako znam da bi me to posle mozda progonilo neko vreme.
|
|
|
|
|
|
rema10 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 03 Jul 2008 Poruke: 1888 Mesto: Beograd
|
|
Sve je jasno ako mislis da pobedis ne smes da izgubis sto znaci pucam prvi
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Radije bi bila ubijena. Jer ja licno ma koliko volila svoj zivot, ne bi to bio vise dobar zivot da nekog vecito nosim na dusi. Ne, ne bi ubila.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Gardas88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 01 Maj 2006 Poruke: 147 Mesto: Podgorica
|
|
hahahahaha... "Zivotinjski" instikt trenutka ga nam tako nalaze da bi prije ubili, tj. prezivjeli...
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
ako znash da ce te neko ubiti a nishta ne uradish da ga u tome sprecish - nije li to jednako samoubistvu?
|
|
|
|
|
|
|
|
Nije brate, "ON" te ubio...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne pitam po krivicnom vec logickom zakonu. ^
Da li je on tebi, brate, oduzeo zivot, il' si ti njemu isti dao?
|
|
|
|
|
|
|
|
Pa da, logicki sam i "tumacio" - On je tebe ubio. Krivicno - Da on je tebe ubio opet!
Filosofski - e mozda sam mu silom poklonio zivot, jer mi je ga je opet ON oduzeo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"ubi me, ja necu tebe."
apsolutno isto k'o da se zatvorish u garazu, auto ti radi i kazesh: "Ubi me, ja te necu ugasiti.", gori ti kuca a ti sedish na kaucu i td.. ukoliko nisi nishta uradio da situaciju promenish znaci da si pristao na postojece uslove, tj. da svesno gubish zivot, shto je, opet, ekvivalentno samoubistvu.
|
|
|
|
|
|
|
|
"ubi me, ja necu tebe." - to u praksi ne postoji batice...
"Kreni da me ubijes! Ako uspijes - Bravo, dobar si, ako ne uspijes - mrtav si" - to je vec zivotna praktika...
Ponavljam se.
Strah je k..va!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|