:: |
Autor |
Poruka |
Uniqa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 159
|
|
ja koristim lijek sa klindamicinima i puno mi pomogne a prije sam korisitla razne maske i pilnige isto je znalo pomoci
|
|
|
|
|
|
SweetSerbianGirl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 16 Sep 2006 Poruke: 15
|
|
ajoj ljudi pa meni nista ne pomaze svasta sam skoro probala,i pre neki dan sam bas isla kod lekara i dobila sam neki gel protiv akni,e pa sad cu videti rezultate....
|
|
|
|
|
|
josé luis Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Nov 2006 Poruke: 75
|
|
e stvarno bih volela da se otarasim dosadnih bubuljica pred ciklus
|
|
|
|
|
|
sneskaCA Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2005 Poruke: 104 Mesto: CACAK
|
|
Cink sumece tablete veoma prociscavaju lice, cink je dobar inace i za imunitet, kosu i nokte. Ja koristim i cink pastu koju nanosim na bubuljice, dove kremu i masku za ciscenje lica (mrtvo more) iz Avona.
|
_________________ Mozda nisu uvek pored tebe, mozda imaju probleme svoje...Bitno je samo da te vole, i da znas da pravi prijatelji postoje!!!!!!!!! |
|
|
|
|
sweety2809 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Sep 2006 Poruke: 70 Mesto: Zagreb
|
|
joj joj joj!! ljudi dragi mene moje akne već polako počinju živcirati!! lice mi ima nekoliko ožiljaka, al to je ono nevažno!! bila kod dermatologa, pila antibiotike koji štetno djeluju na jetru i bubrege!! koristim skinoren kremu, al jednostavno ništa ne pomaže!! medicina mi nije pomogla!! sad se bacam na bakine recepte!! možda su oni ono kaj meni treba!! svima želim sreću da se riješe akni!!!!
|
_________________ Uvijek će se dogoditi ono najgore od čega strahuješ. |
|
|
|
|
bluebell Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 201
|
|
nishta mi nije pomoglo......chak shta vishe oshtetila sam moju mladu kozu (imam 15 god)
|
|
|
|
|
|
Vlado kosarkas 3 point shooter
|
Godine: 38
Datum registracije: 06 Nov 2004 Poruke: 1630 Mesto: Podgorica
|
|
|
|
|
bubaaa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Feb 2007 Poruke: 95
|
|
ja ne vjerujem bas puno u te metode, mada cu isprobati..
samo vam kazem da onaj peeling od neutrogena isto cuda stvara
|
|
|
|
|
|
LepiGromeMoj Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Jan 2007 Poruke: 3
|
|
Ma probajte ACNE OUT(losion i krema) bugarski proizvod al je kvalitetan i nije skup ovde je oko 10 evra( zajedno)
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Nikada nisam imala problema sa bubuljicama, čak ni u PMS-u i za vrijeme ciklusa.
Bez obzira na to 2-3 puta nedeljno radim piling lica a jednom nedeljno stavljam masku na lice. Probajte Natural Bell, jako su dobre maske.
|
|
|
|
|
|
slalaz Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 22 Jan 2007 Poruke: 531
|
|
najbolje do sad sto sam isprobala je da se na bubuljicu nanese med pomijesn sa cimetom.stvarno funkcionise ali ne iz prvog puta
|
_________________ can't stop my spinning head |
|
|
|
|
baabica Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Feb 2007 Poruke: 103
|
|
probati cu ovo protiv mitesera.. pa javim
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|