www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li i koliko citate?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~
::  
Autor Poruka
Vampirusa
Izabel di Mulen
<b>Izabel di Mulen</b>

Datum registracije: 09 Apr 2007
Mesto: ... tamo gde ljubav počinje...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 31, 2008 8:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne postoji prazan hod, svakodnevno čitam

anabila
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 28 Jul 2007

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 04, 2009 2:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bez prekida.stalno neku knjigu

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 13, 2009 11:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

non stop nesto citam,uvek pored kreveta imam naslagane knjige,i cim jednu zavrsim,odmah se hvatam za drugu.

keva2
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 13 Jan 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 15, 2009 10:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čitam puno, kad god imam vremena (kad god se probudim rano, odmarajući se posle ručka i uveče pre spavanja)

nadalina68
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 56

Datum registracije: 27 Maj 2006
Mesto: Bgd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 26, 2009 9:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

citam koliko mi vreme dozvoljava,mada moram napraviti razmak
2-3 dana izmedju knjiga dok mi se utisci saberu heh

sanja_stanisic90
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 02 Avg 2008
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 04, 2009 10:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citam cesto i puno,volim savremene ljubavne i psiholoske romane,istinite price poput dete zvano to,i knjige koje su poput casopisa npr zasto muskarci lazu a zene placu.... Very Happy

cheda88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 09 Feb 2008
Mesto: BEOGRAD

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 30, 2009 3:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da cesto citam
jednu dve u mesec dana Smile

NUSKMP
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 62

Datum registracije: 25 Jun 2009
Mesto: Moskva

russia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 02, 2009 8:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čitao sam davno Majstor i Margarita od Bulgakova,ali tek kada sam došao u Rusiju,postao sam svetan poularnosti ovoga isca.Jednostavno,u Moskvi ga smatraju najboljim Ruskim piscem svih vremena,ispred DOstojevskog,čehova,Puškina.
Naravno da sam počeo čitati i druga dela od njega,Psećje Srce,Bela garda,a interesantno je ,da su kod nas predovdi dosta retki.
Karakteristično za Bulgakova je ,da je kao disident bio jako razočaran i spalio sva vsvoja dela,a ona su kasniije izvučena iz arhiva KGB i tako publikovana.Na sreću,tajna policija je po zadatku prepisala sva njegoova dela od slova do slova i sao zahvaljujući tome,ona su i salčuvana.

Sabados
Mafijaš
<b>Mafijaš</b>

Datum registracije: 25 Jun 2009
Mesto: Sky

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 10, 2009 10:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja uospte ne citam, to mi je jedna od najgore stvari u zivotu sto moze biti, mrzim knjige Shocked

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 10, 2009 10:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

NUSKMP je napisao/la sledeće:
Čitao sam davno Majstor i Margarita od Bulgakova,ali tek kada sam došao u Rusiju,postao sam svetan poularnosti ovoga isca.Jednostavno,u Moskvi ga smatraju najboljim Ruskim piscem svih vremena,ispred DOstojevskog,čehova,Puškina..

malo si ga VISE slagao o popularnosti Exclamation Exclamation Exclamation Rolling Eyes

Citao sam Majstor i Margaritu cini mi se u 10 ili 11 razredu Exclamation secam se da je onda u moskvi pocela da se pokazuje serija po toj knjizi na kanalu Rossia Exclamation i jeste bila popularna serija... tako je i knjiga postala popularna, jer smo svi cekali da gledamo seriju da ne bi citali Laughing Laughing Laughing Laughing Mr. Green
hahaha Razz

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 23, 2009 1:04 pm    Naslov poruke: Re: Da li i koliko citate? Na vrh strane Na dno strane

dalstima je napisao/la sledeće:
Čitate li knjige često ili rijetko? Je li vam čitanje hobi? Što volite čitati? Volite li duže ili kraće knjige? Volite li povijesne teme ili teme koje obrađuju probleme modernog društva?

Uvek se nadje vreme za dobru knjigu, nekako mi je to već prešlo i u naviku... Wink U poslednje vreme, volim čitati kako ih ja nazivam "lakše literature", trenutno se tako osećam i nisam raspoložena za nešto ozbiljnije... Rolling Eyes

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

ramar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Sep 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 29, 2009 7:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citam mnogo vise nego moji vrsnjaci. Neki ljudi me ne vole bas zbog toga a neki vole. Smile.... Citam, otprilike, knjigu nedeljno. Rekord u citanju mi je, po meni sablasnih, 12 sati neprekidnog citanja. U pitanju je bilo delo Karijera od Soa i Stranac od Kamija. Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~ -> Da li i koliko citate? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18  sledeća
Strana 16 od 18

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon