:: |
Autor |
Poruka |
LepaShojic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 21 Apr 2008 Poruke: 33
|
|
jaooj, kako sam kupila prelepi dvodelni burberry kupaci, iz najnovije kolekcije i odusevljena sam.cak bih ga i u grad nosila ...platila sam ga , pa skoro ko jedno letovanje ( ha ha) ali ne zalim, fantastican je...
inace, uvek sam za dvodelni, da bi i stomak lepo pocrneo, mada obicno posetim solarijum par puta kao pripremu za leto
|
_________________ La pasión es ésa fuerza inmensa
Que mueve toda la creación
Es saber que alguien te está esperando
Más allá donde se oculta el sol
Es borrar por siempre de ti la palabra soledad
De tus labios escuchar el verbo amar… |
|
|
|
|
MilenaJAJA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 12 Mar 2008 Poruke: 22
|
|
Da li neko ima palmers kupace kostime? Kako su vam se pokazali?
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Muž mi je nedavno kupio Princess Tam Tam kupaći kostim i stvarno su dobri.
|
|
|
|
|
|
Anetty Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Nov 2007 Poruke: 41 Mesto: Nis
|
|
prosle godine sam nosila jednodelan,ali nije bio ono klasicno jednodelan,tj. mng manje je pokrivao od klasnicnog..
sada sam kupila u Women Secret-u,dvodelan..i bas je lepp!
zadovoljnaa!
|
_________________ I`am what I`am,and that something you can never BEE! |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Obožavam da kupujem kupaće kostime
najviše volim crne sa kaišićem Uffff tad poludim.a i kupila sam takav pre neki dan pa sam sada vrlo uzbuđena
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Imam dva:jedan je crno-beli,sare,a drugi Robertin,nesto u stilu Jamaice.
Volim dvodelne sa trouglicima.
Jednodelni su mi nekako za pozeraj!
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
AnCHi_90 ♥J'veux ton amour♥
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Jun 2008 Poruke: 2401 Mesto: ...peta strana svijeta...
|
|
Ja imam dva omiljena,jedan mi je original Gucci bikini,a drugi je H&M bjeli sa nekakvim cvjetovima i cirkonima isto bikini...Posto je gucciev koshtao kao deset ovih bjelih,dosta je meni kupacih za ovo ljeto
|
|
|
sanja***** Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 29
Datum registracije: 23 Jul 2008 Poruke: 12
|
|
Ja imam vise njih,svi su dvodijelni i fini
|
_________________ Ja nisam luzer, o naprotiv, meni je osmeh lajt-motiv.
Ja nisam luzer, ja imam nas, a za svet - ko te pita? |
|
|
|
|
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
Ma Kinci su zakon! Nema šanse da bacam pare za kupaći, koji je i više nego potrošna roba...jedna sezona i gotovo, a ako preživi sunce, pesak i slanu vodu, ok, biće i za narednu sezonu, a ako ne, samo smo se šalili.
Uvek nosim dvodelne, ali nažalost nikako ne mogu naći one s klasičnim gornjim delom, tako da su za sada u opticaju oni s trouglićima. Ovog leta nosila sam crveni sa vrlo jednostavnom aplikacijom, čisto da razbije monotoniju crvenila. Inače, dok sam ovog leta tragala za kupaćim, naletim na jedan sa macama (ono rundavo kao na kapuljačama ) i samo sam pomislila na šta to liči kada se izađe iz vode...ma strašno. I da dodam još nešto, molim bez pločica, alkica, šljokica, štrasa i ostalih grandovskih detalja.
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
Shiseido je napisao/la sledeće: | Ma Kinci su zakon! Nema šanse da bacam pare za kupaći, koji je i više nego potrošna roba...jedna sezona i gotovo, a ako preživi sunce, pesak i slanu vodu, ok, biće i za narednu sezonu, a ako ne, samo smo se šalili.
Uvek nosim dvodelne, ali nažalost nikako ne mogu naći one s klasičnim gornjim delom, tako da su za sada u opticaju oni s trouglićima. Ovog leta nosila sam crveni sa vrlo jednostavnom aplikacijom, čisto da razbije monotoniju crvenila. Inače, dok sam ovog leta tragala za kupaćim, naletim na jedan sa macama (ono rundavo kao na kapuljačama ) i samo sam pomislila na šta to liči kada se izađe iz vode...ma strašno. I da dodam još nešto, molim bez pločica, alkica, šljokica, štrasa i ostalih grandovskih detalja. |
apsolutno se slazem sa tobom
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
gasperca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 30
Datum registracije: 22 Jan 2008 Poruke: 10 Mesto: U njegovom narucju...
|
|
imam roze jedan, ne znam koja je marka, tp uglavnom ni ne gledam kad kupujem, gore ide oko vrata, dvodelni je, a dole se vezuje na kukovima... I imam crno-roze, u stvari crn sa roze trakama, gore ima kao sundjere, a dole boxerice.... To mi je dosta
|
_________________ Kad pijem kazu - alkoholicarka. Kad pusim kazu - narkomanka. Kad ljubim kazu - k***a. A kad umrem kazace - znala je da zivi!!! |
|
|
|
|
Mrs Bella jagode sa šlagom.
|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*
|
|
Imam 2 omiljena... Jedan crni, obican ali opet jako lijep
i drugi mi je saren, plav i crven.. Nisu izrazite boje, nego onako bas lijepo..!
Neznam dali cu sebi jos kupovati za ovu godinu,, ali vidjet cu
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|