:: |
Autor |
Poruka |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164
|
|
Mogao bih recimo u..................
Stephanie Szostak
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
|
|
|
Mysty ~abhor~
|
Godine: 35
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514
|
|
U ovog iznad.
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
gkukolj je napisao/la sledeće: | U nekog zgodnog frajera, koji priča ispod glasa, zelenih očiju, dostojanstvenog, sa hodom nečujne mečke....ala ga opisa isto životinja. |
Wow, generacijo, lijepo si me opisala
---
Ovih dana lako bih mogao zacopat se u Charlize Theron.
A s Foruma, u Mayche, e, al' da sam samo mao mladji. Premator sam za Mayche.
I onda i u gkukolj, tu bar godine ne prave probleme
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
aureliano je napisao/la sledeće: | gkukolj je napisao/la sledeće: | U nekog zgodnog frajera, koji priča ispod glasa, zelenih očiju, dostojanstvenog, sa hodom nečujne mečke....ala ga opisa isto životinja. |
Wow, generacijo, lijepo si me opisala
---
Ovih dana lako bih mogao zacopat se u Charlize Theron.
A s Foruma, u Mayche, e, al' da sam samo mao mladji. Premator sam za Mayche.
I onda i u gkukolj, tu bar godine ne prave probleme |
Jel' vidje ti da sam ja napisala "mečka" umjesto mačka!?
Osim te male greške sve stoji, osim što nisam znala da si se prepoznao po opisu!
E, bogami, ako je tako, vrlo sam blizu zaljubljivanja u našeg člana, aurelijana, zvanog s moje strane Generacija!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
U mog muza, jos mali milijon puta !
|
|
|
|
|
|
spale88 Banovan! Upućeni član
|
Datum registracije: 16 Nov 2010 Poruke: 316
|
|
u moju devojku jessicu albu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
U onog fantastično - harizmatično - svestrano - talentovanog Mićka - Indexovca!
|
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
u sosanu..
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
|
|
|
|
|
|
sta znam...meni je svejdno samo nek je zensko... i da je simpaticna..
lijepa...i onkao bas pravo zgodna... vitkog strukica i dugih nona i da ima plave ili zelene okice..
mada u poslednje vreme sreo sam i dva para crnih okica s kojim bih volio malko da razmjenjujem poglede... i neke stvari bitne da im ispricam... naravno potpuno diskretno...
i tako.. kosa nema neku presudnu ulogu...jer to je samo kosa... samo nek je cista i nek lijepo misrise..i da je malko duza... usta obaveznop moraju biti malko veca...
prirodno malko na izgled socne usne moraju ta usta da imaju...da kad ih gledam...malo duze...
da samo o njima mislim..da mi nista drugo ne moze skrenuti paznju...
grudi i guza se poodrazumijeva da moraju da bude onako ni velike ni male.. i obadvoje moraju biti
malo cvsce...grudi ne moraju puno da budu cvrste...aloi moraju biti ocuvane...
jer prava zena nikad ne dozvoljava svakom majmunu da joj jase po grudima i da to razvlaci kako on hoce...jer zna da mora grudi imati svrste ako hoce da i nakon par godina bude privlacna fantasticnoljepim i fenomenalno zgodnim momcima u najboljim godinama...tj pravim muskarcima...
gutza mora da bude sto cvrsca...i da ima onog malo...kao kad gledas dobar kolach...
i kad malo zveknes rukom u sto a on zaplese u tanjiru.. to najvise volim..i odma se zaljubim...
u curu koja ima takvu guzu ...
e sad...ono iznutra...te zene.. koja ima sve to i u koju bi se ja mogao zaljubiti...
pa ne mora da bude nesto ekstra dobra osoba... samo da je zdrava skroz...
i ne mora biti bas skroz ni normalana i pametna... jer svejedno ce za dvadesetak dana potpuno izgubiti razum... i bice malo zivcana...nece znati ni sta prica ni sta radi...tako da to nije ni bitno...
e sad obrazovanje..jbg posto sam ja skoro nepismen ne bi bilo lijepo da je i ona nepismena...
znaci mora barem jedan fakultet, normalno zavrsen da ima... sa prosjekom normalnim...
a ne nekim tamo zatvorskim...
jer cure sa samo srednjom zavrsenom skolom ne mogu da nadju posao..koji je vise od 300 evra placen... sta je 300 evra... sta cemo mi s tim...to ne moze meni ni za gorivo biti mjesec dana... a kamoli njoj za donji ves... jer ja ne vočlim cure...koje imaju samo troje cetvore gacice... barem troje u jednom danu mora da presvuce... i sve moaraju da budu crne...
eventualno nekad kad sam pijan mogu biti bilo koje boje...svejednu cu ih poderati...
i tako ...tata joj mora barem jednu privatnu firmu da drzi... i da nece zivjeti duze od 5 godina...
sta ima ziviti uspio je u zivotu cerka mu se usrecila i to je san svakohg normalnog oca...
A i ko ce nas izdrzavati...
sta je mojih 500 -i nekad jedva 600 evra...mjesecno i njenih tako isto nesto...mozda malo vise koju stotinu... a to je nepravda...i ja o tome ne volim pricati jer se nazivciram
i najvaznije od svega je da suti ponekad...
i ja cu se odma zaljibitii u nju...
a ovdje na forumu...pa ne znam..posto znam samo par cura kako izgleda...necemo ici tim putem...
ovako kao osobe....pa ima nekoliko cura u koje bih se ja mogao zaljubiti...mislim u tavke kako sebe predstavljaju...i kakve su valjda i u reali...
meni je ovdje po tom pitanju najgotivnija lane bila... ona je kao leptiric...
pa i anchi je takva...ja volim iskrene cure...i prirodne...ne iskvarene... i koje ne petljaju nista tu meni... fine su cure i ove dve sekice misty i honica...blesave , energicne...pune pozitivne energije...
ono bas za cure u njihovim godinama...savrsene su... i meni nije jasno sta ti momci njihovih godina rade..i gdje oni gledaju... a cure kao sto je skorpijica sam uvijek izbjegavao...
jer sam s njima uvijek na*ebao... najlaksi nacin da sebi upropastis zivot ti je upasti u kandze takvih cura..
pametne sarmante...uvijek govore onoliko koliko je potrebno..
ne sto nemaju sta da kazu...nego je bolje za tebe...dok je tako...jer kad one otcepe jezik...
bolje ti je da se ubijes.... i uglavnom moras dobro paziti sta radis...
nema kod njih muljanja i petljanja...ako te uFate... mozes pricati sta hoces dzaba pricas...
prije ce crknut... nego ti dati drugu sansu...
sta ja znam ima jos nekih cura koje mi se kao osobe svidjaju...gagica je fino dijete...
fino vaspitano i dobra je osoba...i mora da se pazi ...jer takve uvjek zavrse sa nekim konjima...
eto zezam se ja malko...
dosadno mi pa malko ubijam dosadu...
|
all you need love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
|
|
|
u jednu malu ..crnokosu... tj vec sam se zaljubio prije 12 mjeseci...
sam nisam htio nikome reci jer najvise vojim da se jubavise tajno
a i da sve cure ne saznaju jedna za drugu i da me sve odjednom ne sutnu
|
all you need love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
|
|
|
Aman...ljudi...'oće li mi ga iko približiti više?! Kmečim k'o mačka i prije februara, evo...
|
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|