www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

U koga bi se mogli zaljubiti?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 15, 16, 17  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~
::  
Autor Poruka
voulez-vous
♧Otac Makarije♧
<b>♧Otac Makarije♧</b>

Godine: 40

Datum registracije: 09 Sep 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 11, 2011 1:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mogao bih recimo u..................

Arrow Stephanie Szostak Rolling Eyes

Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama....

Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 35

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 11, 2011 1:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U ovog iznad. Wink

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 11, 2011 3:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gkukolj je napisao/la sledeće:
U nekog zgodnog frajera, koji priča ispod glasa, zelenih očiju, dostojanstvenog, sa hodom nečujne mečke....ala ga opisa isto životinja. Very Happy

Wow, generacijo, lijepo si me opisala Mr. Green

---

Ovih dana lako bih mogao zacopat se u Charlize Theron.

A s Foruma, u Mayche, e, al' da sam samo mao mladji. Premator sam za Mayche. Mr. Green

I onda i u gkukolj, tu bar godine ne prave probleme Mr. Green

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 11, 2011 7:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

aureliano je napisao/la sledeće:
gkukolj je napisao/la sledeće:
U nekog zgodnog frajera, koji priča ispod glasa, zelenih očiju, dostojanstvenog, sa hodom nečujne mečke....ala ga opisa isto životinja. Very Happy

Wow, generacijo, lijepo si me opisala Mr. Green

---

Ovih dana lako bih mogao zacopat se u Charlize Theron.

A s Foruma, u Mayche, e, al' da sam samo mao mladji. Premator sam za Mayche. Mr. Green

I onda i u gkukolj, tu bar godine ne prave probleme Mr. Green

Laughing Laughing Jel' vidje ti da sam ja napisala "mečka" umjesto mačka!?
Osim te male greške sve stoji, osim što nisam znala da si se prepoznao po opisu!
E, bogami, ako je tako, vrlo sam blizu zaljubljivanja u našeg člana, aurelijana, zvanog s moje strane Generacija! Laughing Laughing

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 17, 2011 1:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U mog muza, jos mali milijon puta !

spale88
Banovan!

Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 16 Nov 2010

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 17, 2011 4:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u moju devojku jessicu albu Mr. Green Laughing

gkukolj
-tončica-palončica-

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 11, 2011 9:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U onog fantastično - harizmatično - svestrano - talentovanog Mićka - Indexovca!

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 11, 2011 2:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u sosanu.. Shocked

love is all you need
......

gagica.v
♫ Samo Luda ♫
<b>♫ Samo Luda ♫</b>

Godine: 32

Datum registracije: 21 Feb 2009
Mesto: Srpska Atina

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 14, 2011 10:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U njega! Arrow
Embarassed Embarassed Embarassed Mr. Green Baš bih se mogla zaljubiti u njega...

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 18, 2011 5:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sta znam...meni je svejdno samo nek je zensko... Wink i da je simpaticna.. Mr. Green
lijepa...i onkao bas pravo zgodna... Mr. Green vitkog strukica i dugih nona i da ima plave ili zelene okice..
mada u poslednje vreme sreo sam i dva para crnih okica s kojim bih volio malko da razmjenjujem poglede... Wink i neke stvari bitne da im ispricam... Mr. Green naravno potpuno diskretno...Laughing Laughing Laughing
i tako.. kosa nema neku presudnu ulogu...jer to je samo kosa... Rolling Eyes samo nek je cista i nek lijepo misrise..i da je malko duza... Laughing Laughing Laughing Laughing usta obaveznop moraju biti malko veca... Mr. Green
prirodno malko na izgled socne usne moraju ta usta da imaju...da kad ih gledam...malo duze...
da samo o njima mislim..da mi nista drugo ne moze skrenuti paznju... Mr. Green
grudi i guza se poodrazumijeva da moraju da bude onako ni velike ni male.. i obadvoje moraju biti
malo cvsce...grudi ne moraju puno da budu cvrste...aloi moraju biti ocuvane...
jer prava zena nikad ne dozvoljava svakom majmunu da joj jase po grudima i da to razvlaci kako on hoce...jer zna da mora grudi imati svrste ako hoce da i nakon par godina bude privlacna fantasticnoljepim i fenomenalno zgodnim momcima u najboljim godinama...tj pravim muskarcima...
gutza mora da bude sto cvrsca...i da ima onog malo...kao kad gledas dobar kolach...
i kad malo zveknes rukom u sto a on zaplese u tanjiru.. Wink to najvise volim..i odma se zaljubim...
u curu koja ima takvu guzu ... Wink Laughing Laughing Laughing Laughing

e sad...ono iznutra...te zene.. koja ima sve to i u koju bi se ja mogao zaljubiti...
pa ne mora da bude nesto ekstra dobra osoba... Rolling Eyes samo da je zdrava skroz... Wink
i ne mora biti bas skroz ni normalana i pametna... Rolling Eyes jer svejedno ce za dvadesetak dana potpuno izgubiti razum... Rolling Eyes i bice malo zivcana...nece znati ni sta prica ni sta radi...tako da to nije ni bitno... Laughing Laughing Laughing

e sad obrazovanje..jbg posto sam ja skoro nepismen ne bi bilo lijepo da je i ona nepismena... Rolling Eyes
znaci mora barem jedan fakultet, normalno zavrsen da ima... Rolling Eyes sa prosjekom normalnim...
a ne nekim tamo zatvorskim...
jer cure sa samo srednjom zavrsenom skolom ne mogu da nadju posao..koji je vise od 300 evra placen... Rolling Eyes sta je 300 evra... Laughing sta cemo mi s tim...to ne moze meni ni za gorivo biti mjesec dana... Rolling Eyes a kamoli njoj za donji ves... Rolling Eyes jer ja ne vočlim cure...koje imaju samo troje cetvore gacice... Rolling Eyes barem troje u jednom danu mora da presvuce... Wink i sve moaraju da budu crne...
eventualno nekad kad sam pijan mogu biti bilo koje boje...svejednu cu ih poderati... Rolling Eyes
i tako ...tata joj mora barem jednu privatnu firmu da drzi... Wink i da nece zivjeti duze od 5 godina...
sta ima ziviti uspio je u zivotu cerka mu se usrecila i to je san svakohg normalnog oca...Wink
A i ko ce nas izdrzavati...Shocked
sta je mojih 500 -i nekad jedva 600 evra...mjesecno i njenih tako isto nesto...mozda malo vise koju stotinu... Neutral a to je nepravda...i ja o tome ne volim pricati jer se nazivciram Rolling Eyes
i najvaznije od svega je da suti ponekad... Rolling Eyes Mr. Green Laughing Laughing Laughing Rolling Eyes
i ja cu se odma zaljibitii u nju... Wink

a ovdje na forumu...pa ne znam..posto znam samo par cura kako izgleda...necemo ici tim putem...
ovako kao osobe....pa ima nekoliko cura u koje bih se ja mogao zaljubiti...mislim u tavke kako sebe predstavljaju...i kakve su valjda i u reali... Mr. Green
meni je ovdje po tom pitanju najgotivnija lane bila... Neutral ona je kao leptiric... Mr. Green
pa i anchi je takva...ja volim iskrene cure...i prirodne...ne iskvarene... i koje ne petljaju nista tu meni...Wink fine su cure i ove dve sekice misty i honica...blesave , energicne...pune pozitivne energije...
ono bas za cure u njihovim godinama...savrsene su... Wink i meni nije jasno sta ti momci njihovih godina rade..i gdje oni gledaju... Rolling Eyes a cure kao sto je skorpijica sam uvijek izbjegavao... Rolling Eyes
jer sam s njima uvijek na*ebao...Rolling Eyes najlaksi nacin da sebi upropastis zivot ti je upasti u kandze takvih cura..
pametne Shocked sarmante...uvijek govore onoliko koliko je potrebno..
ne sto nemaju sta da kazu...nego je bolje za tebe...dok je tako...jer kad one otcepe jezik...
bolje ti je da se ubijes....Evil or Very Mad Laughing Laughing Laughing Laughing i uglavnom moras dobro paziti sta radis...
nema kod njih muljanja i petljanja...ako te uFate... Shocked mozes pricati sta hoces dzaba pricas...
prije ce crknut... nego ti dati drugu sansu... Evil or Very Mad Laughing Laughing Laughing
sta ja znam ima jos nekih cura koje mi se kao osobe svidjaju...gagica je fino dijete... Wink
fino vaspitano i dobra je osoba...i mora da se pazi ...jer takve uvjek zavrse sa nekim konjima... Evil or Very Mad

eto Laughing Laughing Laughing Laughing zezam se ja malko... Laughing Laughing Laughing Mr. Green
dosadno mi pa malko ubijam dosadu... Laughing Laughing Laughing Laughing

love is all you need
......

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 02, 2012 3:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mr. Green Laughing Laughing Laughing

u jednu malu ..crnokosu... Confused tj vec sam se zaljubio prije 12 mjeseci... Confused
sam nisam htio nikome reci Confused jer najvise vojim da se jubavise tajno Crying or Very sad
a i da sve cure ne saznaju jedna za drugu Confused i da me sve odjednom ne sutnu Rolling Eyes Razz Crying or Very sad Crying or Very sad Razz

love is all you need
......

gkukolj
-tončica-palončica-

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 06, 2012 10:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Aman...ljudi...'oće li mi ga iko približiti više?! Kmečim k'o mačka i prije februara, evo...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> U koga bi se mogli zaljubiti? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 15, 16, 17  sledeća
Strana 16 od 17

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon