:: |
Autor |
Poruka |
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
Posle svih ovih izjava... cure ne moze nas "oprati" ni Francuska Sena ni nas Dunav a ni Sava
Sto ljudi sto cudi tako i za ovo
Kazemo cure varaju jer su zapostavljene (moze se staviti voljenoj osobi do znanja da smo zapostavljene na hiljadu drugih nacina ne moraju se odmah "dizati noge" pred nekim drugim ) zamislite scenu..."Eh zaboravio nam je godisnjicu, ili nije me izveo nigde sad cu da ga prevarim"
... Ili ...genetika je u pitanju protiv koje se ne moze nista...Hmmmm zanimljivo .... sta nas ustvari razlikuje od zivotinja normalno to sto je evolucija ucinila da smo sposobni da kontrolisemo tu vrstu primitivnih nagona
Ja ne varam... recimo da imam nekih svojih principa i dovoljno dostojanstva... Ali... sa nama curama uvek postoji neko "ali" ... Ti principi i to dostojansto moze bas da ucine i da prevarim dovoljno je da on prevari mene, tada DA...ne volim da ostajem duzna... To bi za mene i bio odgovor na postavljeno pitanje
|
|
|
Emilli Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 1322
|
|
Dafna je napisao/la sledeće: | da li zato sto ste zapostavljene, zato sto se mozda osecate zapostavljeno....????..... |
Nikad ne varam uvek sam iskrena prema svom partneru,ako nešto ne štima kažem to u oči jel prezirem prevaru.
|
_________________ Kako da volim ono što imam,kad ne mogu da imam ono što volim... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|