:: |
Autor |
Poruka |
serbia_989 Schatzi
|
Godine: 34
Datum registracije: 30 Jul 2008 Poruke: 1428 Mesto: Subotica, Srbija!
|
|
Car Dusan-Silni je napisao/la sledeće: | serbia_989 je napisao/la sledeće: | kako ste vi prsli
|
Niti vidim da je neko prso niti bilo koji razlog za ovakav ton i ovakve izraze.
Mi se trudimo da napravimo nesto sto bolje i sto sigurnije a tebi ako se ne svidja ti ne moras ni ucestvovati.
Obrati paznju na reci koje upotrebljavas. Za uvrede se ovde inace dobija upozorenje. Tebi ga sada necu dati jer vidim da si tek novi na forumu, ali te molim da se pridrzavas pravila i pogotovu obratis paznju sta i kako pises.
@All
Ako neko nema nesto pametno da napise, nemojte ni pisati. Inace su nam svi dobronamerni predlozi dobrodosli.
Hvala! | Otkud ti znas kakav je moj ton, ti si lose protumacio poruku, to sto sam napisao prsli nije zlonamerno.
Drugo: ono sto sam hteoda kazem je da ne mozes spreciti tako nesto jer se sve moze isfalshirati!
Hvala tebi!
|
_________________ zaboravljeni nikad ne zaboravljaju zaboravne! |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Naše je da sprečimo koliko god je moguće da se ovakvo takmičenje falšira. U tim slučajevima dotična osoba se neće dobro provesti...
A i radije bi izbegao slanje kotofo... fotokopija lične karte, krštenice, broja cipela i zubnih kartona.
|
|
|
mladen_v Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Okt 2007 Poruke: 28
|
|
nemam dovoljno poruka pa tako da nemogu da glasam a ni da se kandidujem, kandidovao se nebi nikako, a zelim da pitam samo zasto se mora napisati za koga se glasa, valjda se tu treba imati pravo na anonimnost....
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
mladen_v je napisao/la sledeće: | nemam dovoljno poruka pa tako da nemogu da glasam a ni da se kandidujem, kandidovao se nebi nikako, a zelim da pitam samo zasto se mora napisati za koga se glasa, valjda se tu treba imati pravo na anonimnost.... |
Da se ne bi kojim slucajem desilo da clanovima, ne daj Boze, padne na pamet da sa vishe naloga glasaju za sebe, ili nekog drugog odredjenog clana.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odgovor si dobio od kolege.
Ukratko: radi fer-pleja.
mladen_v je napisao/la sledeće: | nemam dovoljno poruka pa tako da nemogu da glasam <cut> |
Pa, imaš dovoljno poruka za glasanje.
|
|
|
mladen_v Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Okt 2007 Poruke: 28
|
|
coco_bill je napisao/la sledeće: | Odgovor si dobio od kolege.
Ukratko: radi fer-pleja.
mladen_v je napisao/la sledeće: | nemam dovoljno poruka pa tako da nemogu da glasam <cut> |
Pa, imaš dovoljno poruka za glasanje. |
pa isto se opet moze glasati preko drugog... a kad imam dovoljno poruka onda cu za miss da glasam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Naravno da može i tako, ali cilj je da sprečimo da jedna osoba glasa 500 puta.
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
A koliko postova treba clan da ima da bi mu se uvazio glas? Ja to nigde ne vidim da pise...
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
*Trola41* Dobro upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 26 Mar 2007 Poruke: 521 Mesto: Beograd
|
|
Ja mislim da sam to davno rekao, mislim na predlog...
da clan koji nema iznad 50 ili 100 poruka,da ne moze da glasa... zbog toga je izbio problem prosle godine,a vidim da i sad ima problema,jer po nekom mom racunu,ima vise glasova u anketi,nego u postovima...
jerotije,koliko ja mislim,da bi glasao treba ti NULA( 0 ) postova,ali nemoj da me drzis za rec, coco zna bolje!
|
_________________ Ponosni vlasnik jednog od najlespih "malih" kafica na Vracaru
Nocna ptica, klaber, inventar kluba Santo Domingo
Beograđanin |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Da citiram:
Citat: | Pored glasanja u anketi, obavezno je i da se upiše za koga ste glasali. Glasovi u anketi se neće uvažiti ako nemaju "pokriće" na temi. Anketa je tu radi kontrole. (pogledajte prvu stranu za slike & pravila) | .
minimalan broj poruka da bi se glasalo iznosi = 20. Josh neshto?
|
|
|
|
|
|
|
|
Nažalost, nije bilo vremena da se podesi anketa (i pravilnik) tako da ostaje kao i prošle godine - svi mogu da glasaju bez obzira na broj postova.
Posle ću ja sve lično da prebrojim i prekontrolišem.
|
|
|
*Trola41* Dobro upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 26 Mar 2007 Poruke: 521 Mesto: Beograd
|
|
coco druze moj,koliko se god vi trudili,svi kolektivno, duplih naloga ce uvek biti na mene prosle godine,drvlje i kamenje bilo bacano,a nista nisam od toga uradio svid'o se ljudima,ahahaha
hbga,kompleksi su cudo
|
_________________ Ponosni vlasnik jednog od najlespih "malih" kafica na Vracaru
Nocna ptica, klaber, inventar kluba Santo Domingo
Beograđanin |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|