www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Koliko ste najdulje pričali s nekim preko telefona?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 15, 16, 17  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~
::  
Autor Poruka
° Jaca °
~ zažmirim i putujem ~
<b>~ zažmirim i putujem ~</b>

Datum registracije: 28 Okt 2008

usa.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 22, 2008 11:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Grešnica je napisao/la sledeće:
Preko telefona dugo pričam samo kad me nazove teta iz Kanade, onda je se ne mogu riješiti po sat-dva. Mad A ja radije šaljem SMS poruke...

Neki dan teta me gnjavila skoro dva sata... Shocked Rolling Eyes Što je za mene stvarno previše jer ne volim dugo pričati preko tel...

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 08, 2009 4:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

4 sata Mr. Green Shocked

LEUTica
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 31 Jan 2007
Mesto: Neverland

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 12, 2009 12:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I dalje rekord drži dotična osoba s preko 5 sati. Cool

tashaNa991
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 29 Jan 2009
Mesto: Sombor

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 13, 2009 12:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

5 sati radeci zadatke iz matisa preko moba Smile

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 48

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 13, 2009 12:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najduze pa i ne sjecam se bas..ali prije 3 dana me zvala prijateljica s kojom se nisam cula od 92 i pricale smo puna 4 sata Mr. Green Tesko joj se kad joj racun dodje jer zivi u drugoj drzavi sada Mr. Green

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 33

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 16, 2009 1:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jedan od dužih, koji zapravo nije bio toliko dug ali je meni jako sporo prolazio jer mi je tadašnji dečko bio umoran i neraspoložen.
Pola sata.

Sweet Honey
~~Docendo Discimus~~
<b>~~Docendo Discimus~~</b>

Godine: 36

Datum registracije: 11 Nov 2006
Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 16, 2009 7:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dva sata sa bivsim Rolling Eyes

rema10
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 03 Jul 2008
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 18, 2009 7:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

4 sata . . . . Razz

voulez-vous
♧Otac Makarije♧
<b>♧Otac Makarije♧</b>

Godine: 41

Datum registracije: 09 Sep 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 18, 2009 7:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nesto preko 6 sati... i da me sad neko pita sta sam pricao - pojma nemam.... a zasto sam to uradio - opet pojma nemam.... Laughing

Sabados
Mafijaš
<b>Mafijaš</b>

Datum registracije: 25 Jun 2009
Mesto: Sky

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 18, 2009 9:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

8 sati? au svaka vam cast ... ja nebi izdrzao ni 10minuta a kamoli toliko Very Happy Very Happy Very Happy

Meni je rekord oko 10min cini mi se ... ako ne i manje.

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 30, 2009 7:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sat i po

Goran 44
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 08 Sep 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 25, 2009 2:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dva ipo sata sa drugaricom Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> Koliko ste najdulje pričali s nekim preko telefona? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 15, 16, 17  sledeća
Strana 16 od 17

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon