:: |
Autor |
Poruka |
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤
|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...
|
|
DRAGAN_NS je napisao/la sledeće: | pricajte sta hocete ali mi ljudi smo svi vizuelni tipovi tako da je izgled veoma bitan |
Slazem se, barem ja gledam izgled. Sta ces?
|
|
|
josé luis Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Nov 2006 Poruke: 75
|
|
ja se nikad ne pridrzavam uputstava, i mislim da je to glupo i da ona ne mogu da vaze za sve ljude
|
|
|
|
|
|
đavolče little sexy devil
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao
|
|
Prirodna lepota je najlepša,kad počneš sa nekakvim glupostim više izgledaš na barbiku nego na normalnu devojku.Treba voditi računa o izgledu,ali ne preterano da se izveštačiš!Kome se ne sviđa tvoj izgled neka okrene glavu i neka gleda u drugu stranu!
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Ne treba biti opterećen ali ipak je spoljna ljepota i odraz one unutrašnje ( ne mora značiti ali uglavnom jest). To ne znači da moram izgledati kao Barbika ili pokretna silikonjara ali nije teško biti lijep odnosno održavati neku osnovnu higijenu. E to je bitno.
|
|
|
|
|
|
serz Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Dec 2006 Poruke: 57
|
|
normala da svi želimo da budemo lijepi..ali ljepota je u očima posmatrača i razni ljudi će imati različit odnos prema našoj ljepoti..
ali vodit računa o sebi normalno da treba..ali biti ovisan o pedikirima i sl..nee hvala..
|
|
|
|
|
|
schatzibaby23 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 250
|
|
slazem se sa bokijem
|
|
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
jednostavno spoljashnji izgled samo govori koliko vodimo rachuna o sebi...
mislim kad vidish neku propalicu na ulici, verovatno pomislish da je prljav jer je neuskladjeno obuchen i sav nja...
|
|
|
|
|
|
snezana22 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Dec 2006 Poruke: 45
|
|
neje sve u izgledu, mislim fizičkom, a sad higijena je druga tema, nemojte mešati dve različite stvari, sad, dobro svako misli kako želi...
O UKUSIMA SE NE DA SUDITI!!!!!
|
|
|
|
|
|
LudacaFL Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Dec 2005 Poruke: 156
|
|
neko je prirodno lep a neko nije...sta mogu da ucine oni koji nisu prirodno lepi nego da stave sminku i tako to da se ulepsaju...mozda da se bolje osecaju o sebi ili da ih neko drugi primeti...either way neki ljudi imaju sve a neki moraju da se bore da imaju sve
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|