:: |
Autor |
Poruka |
Gardas88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 01 Maj 2006 Poruke: 147 Mesto: Podgorica
|
|
Ne treba činiti dobra djela, a da pritom razmišljate u kakvom će obliku vaše dobročinstvo da se vrati. Učinitu uslugu po meni uvjek treba osobama koje nisu u stanju da ti je vrate, osim poštovanjem i ljubavlju. I u sve tome valjda negdje postoji ravnoteža u obliku "nature". Nepravda u većini slučajeva pogadja emocije jake kao Ahil pravo u petu, samo u trenutku. I onda sve splasne kada svijest o uzročno-posljednične stvarima bilderski rasčiste svu tvoju patetiku i samosažaljenje!
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
kad tad ce se vratiti...
|
|
|
Eternity Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 08 Jun 2005 Poruke: 710 Mesto: NY-NJ
|
|
Pa sad... kako god da okrenes, kasnije ili pre dobicemo ono sto smo trazili, u bilo kom smislu jer verujem da smo mi krojaci svoje sudbine.
|
|
|
|
|
|
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
Pitam se kada ce se meni vratiti sva ona dobra djela koja sam uradila drugima:razz: ?
Sad bez zeze,ima ih dooosta
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
Zbucka Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 27 Mar 2007 Poruke: 473 Mesto: Rajvosa
|
|
Vodim se ovim, jer je zaista tako.... Sve mi se vratilo i loshe i dobro.... To je vjerovatno neka ravnoteza....
|
_________________ Svako od nas neku svoju priču ima,
Što u tami tišti, a puteve bira,
Samo kad je hladno,kad umori zima
Slutimo je tuzni na krilu leptira... |
|
|
|
|
°nale° Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Sep 2007 Poruke: 7
|
|
verujem u to.. i ako je ponekad tesko jer ipak smo mi samo ljudi..
ma da to mora svako sam po svom iskustvo da odluci...
super knjiga koga vise zanima-> igra zivota i kako je igrati
pozzz
|
|
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
pa ja to baš i neznan, al virujen da svako dobije svoje ća je zaslužija. Sudbina, valjda
|
|
|
|
|
|
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤
|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...
|
|
Yasmin je napisao/la sledeće: | Vjerujete li u to?... da na kraju, kad se sve skupi i oduzme, da svako dobije prema zasluzi???/.. |
Iskreno ne bash..
Jer nebude svima isto rasporedjeno..
Mislim, culo je se milion puta da bi losha osoba dobila isto ono sto je i zasluzila, al ne u svim slucajevima. Dosta puta ima i onih zlocinaca sto prodju bez vecih problema dok ima jadnih i nevinih ljudi sto dobiju loshe iako nisu to zasluzili.. Sta je zasluzila na pr. neka mala beba sto dobije veliku bolest na pr cancer. Ili dobra osoba koja izgubi cijelu svoju familiju?
Neznam.. Ja nevjerujem u to..
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
I za dobro i za zlo - ima Boga. E sad... Ako se svakom ne vrati po zasluzi, ima varijanta b.
Ona kaže: Neka Bog radi svoj posao , a ja ću svoj.
Varijanta b je veoma zastupljena u nekim krajevima gde je dinarski tip našeg čoveka koji ima dobro pamćenje, a posebno svoje dostojanstvo. Jedna od deviza koje se takav drži je " Ko se ne osveti, taj se ne posveti". Živa istina!
Šta znam... Ja, lično, mislim da treba pustiti stvari da teku svojim tokom.
Konkretan odgovor =NE! Mislim da se ne vraća svakom po zasluzi.
|
|
|
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
sve se placa > pa bas nisam siguran sve se vraca mozda
|
|
|
|
|
|
Mara 82 Iskusni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 847 Mesto: Nis
|
|
Sve se vraća i sve se plaća. Možda se ne vraća odmah ali dan za naplatu uvek dođe. Kod nas se kaže: "Bog nije vrana da odmah vadi oči".
|
|
|
|
|
|
*LOLA* Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 13 Avg 2007 Poruke: 121
|
|
zanjes kako si posijao..
u tome je neka istina.
i ja mislim da sta gud ucinimo drugima -dobro ili zlo-da nam se sve vraca -
kao bumerang...
ne odma...ali sigurno!
ne mora da znaci da ce se desava na isti nacin ,ali u istom meru.
ne mora da znaci da ce se desava u istom zivotu ali mozda u nekim drugim . Jer ko zna..mozda zivimo vise puta (reinkarnacija).
a evo zitat iz jednog filma:
*Ono o čemu mislimo cesto(positivno/negativno) i ono u šta vjerujemo je to šta dobijamo u životu, prije ili kasnije*
To je suština Zakona Privlačnosti(slicno se slicnom raduje!)
i u tome je neka istina...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|