:: |
Autor |
Poruka |
cezar1071944 Glas mog anđela
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
|
|
Obicno ne citam,ali desi mi se nekad da predjem pogledom ,da vidim sta su neki pisali,ali vrlo retko..
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Ne zanima me baš nešto što drugi pišu izuzev ako to tema ne zahteva. Gledam svoj posao i svoje postove da se ne bih ponavljala. Ponekad pređem pogledom, ako neko ima isto mišljenje kao i ja.
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Ni sad kao ni prije, ne doživljavam ih lično, nastavljam čitati gotovo sve postove, naravno, postoje oni koji plijene pažnju i oni koji se ponavljaju iz teme u temu. Bitno je da se ne nerviram, nemam problema, a ako osjetim bilo kakvo opterećenje ili nerviranje, to je znak za odlazak.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
klinka iz kraja *One_and_Only*
|
Datum registracije: 25 Dec 2008 Poruke: 3192
|
|
"obicno ne citam" ali pogled ode..na ovaj, pa na ovaj..evo samo jos ovaj...ali da citam...ma jok..gubljenje vremena
kako ih ja dozivljavam...hmmm dozivljavam ih kao recenice koje je neko napisao, kao inspiracija u tom nekom trenutku...
|
_________________ To the world you may be just one person,
But to one person you may be the world. |
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
Citam ...od ljudi koji su zanimljivi... ali posto vecina zanimljivih pise samo po tracu...
citam njihove postove na nekim temama...na kojim ucestvujem...
Od par osoba citam sve sto napisu...a ti ljudi se mogu nabrojati na tri prsta jedne ruke...
a ostale, koje nekom greskom pocnem citati...
procitam prvi red....i preskrolam... narednih devet...pa opet jedan procitam...
i onda se disconektiran... ja volim procitati nesto ludo i smijesno...zabavno...
Sta mene briga za neke tamo dubokoumne postove...
Od nekih osoba nisam procitao nijedan post...jos od prosle godine....
no ko sam ja da sudim o drugima....nek vala pise svako sta hoce...
Ja sudim sebi...sta cu citati i sta cu pisati...
Jesam ovo dobro srocio........
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
|
|
|
I dalje jednako sa pažnjom pratim postove određenih ljudi na forumu i na bilo kojoj temi da su, volim čitati njihove misli, komentare, razmišljanja .. .ponekad me natjeraju da zamislim tu osobu u tom trenutku ... ali i dalje bez nervoze i uzrujavanja. Svako ima nešto za reći, svako od nas je drugačijeg shvatanja, i svako ima svoj izbor.
Samo ne volim vrijeđanja bilo koje vrste.
|
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
|
|
|
И даље не лично, читам готово све, неки ме насмију, неки зачуде, некима не могу да не одам признање када и на обичном трачу кажу паметне ријечи око којих човјек може да се замисли и научи шта паметно,(такви људи и не треба да иду на филозофију и психологију) понекад ме неки људи фондом ријечи просто изненаде непријатно, али свако од нас је различит, немамо сви једнак капацитет мозга и фонд ријечи да би могли рећи оно што осјећамо у том тену, мада...све је већина овдје лаж и представљају себе у свијетлу у ком би жељели бит, али не могу, па исто тако поједини лијече своје фрустрације лијече на члановима домаћег....исто тако неко мисли и о мени, али и то ми је све свеједно, вјерујте. Особе које ме не занимају, прелетим само, понекад се и прекрстим оим што напишу, али све у свему ово и јесте виртуелни свијет и у њему можемо да радимо и пишемо што желимо све до момента док ружним и непримјерним ријечима не увриједимо некога ко вас ничим није такао. И зато постоје модератори, којима морам да замјерим овом приликом на одређеним пропустима код појединих чланова, јер они не смију бити они који су на страни људи који су им симпатични, већ реални ма о коме да је ријеч. Мислим да нисам једина која примјећује овакве ствари и упозорења којих је на почетку мог доласка било много више, смањују се и готово нестају.
|
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
Citat: | eto kol'ko se stvari promeni za 4 godine, sad niko ne posti |
ih...danas bas svako posti...i ljudi koji ne razumiju niti znaju znacenje posta...
i sta on predstavlja u vjeri...nego eto zato sto to i drugi rade...od cega dobijem...stomacne tegobe...
ja sam to davno prestao...ako osjetim potrebu - ispostujem..ali to radim uglavnom na veliki petak...
tad uopste ne jedem....
...................................
prije sam ih mozda i dozivljavao...svakako..i cudio se...i radovao se...pa i nesto sam ponekad novo saznao...
ali sad...nakon ovih 17 mjeseci.. ne dozivljavam ih uopste...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
|
|
|
I dalje nikad lično, nikad previše da se zabrinem, tu sam jednako kao i prvog dana i to dovoljno govori, volim ovaj svoj virtuelni svijet, naravno, tu su i drae osobe i one manje drage...niko me ne dira, ne kačim se, izbjegavam ljude koji nemaju šta reći i sve dok mi ne stvara nervozu, bit ću tu i dalje. Postove čitam i pratim dok su interesantni i dok imaju šta da kažu, čemu da me nauče, saznam neke stvari koje do tad nisam znala i sasvim sam zadovoljna. Ali...da se opterećujem mnogo, to ne. Nisam toliko pala sa baglama.
|
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
cezar1071944 Glas mog anđela
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
|
|
Istina,retko kad pročitam,trebao bi mi ceo dan da čitam šta ljudi pišu..znači ako naletim slučajno,dok pišem post,pročitam predhodni koji..
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|