www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Bore i bubuljice......
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~ -> ~ Arhiva - Moda i lepota ~
::  
Autor Poruka
romeomarkovic
Otrov za cure
Otrov za cure

Godine: 36

Datum registracije: 31 Maj 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 23, 2006 10:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam pokusavao sa svim i svacim, ali nista ne pali... Mozda zato sto odustanem kada potrosim jednu bocicu preparata, pa predjem na nesto drugo. Poslednje sam koristio osuseni list nevena (jedna supena kasika u casu vode 2dl i neka odstoji preko dana pa pred spavanje ocistiti lice) i zaista je pomagalo, ali donekle... Sad Otkrio sam da duze izlaganje suncu pomaze ciscenju lica, valjda susi bubuljice, pa zato ajmo svi na suncanje! Smile Planiram uskoro da pokusam sa vasim savetima tacnije sa onim jabukovim sircetom, pa cemo da vidimo... Kazu ljudi sa fourma da djeluje pa... Videcemo! Smile

nenaantena
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 41

Datum registracije: 12 Dec 2005
Mesto: tamo gde zivot traje ..............

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 05, 2006 4:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

koristila sam svakakve preparate i nista mi nije bas pomoglo nedavno mi je kozmeticarka dala neku kremu za bubuljice i super je ali nemam pojma koja je ona mi je samo nasula u bocicu

romeomarkovic
Otrov za cure
Otrov za cure

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 05, 2006 6:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ajd onda saznaj koja je krema, pitaj je, ako ti nije tesko... Rolling Eyes

revilo
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 51

Datum registracije: 15 Okt 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 13, 2006 6:12 pm    Naslov poruke: znali Na vrh strane Na dno strane

znali neko sta posle brijanja ja sma pun bubuljica uzas ...

romeomarkovic
Otrov za cure
Otrov za cure

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 13, 2006 11:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ima onaj Nivea balzam posle brijanja, jeste skup, negdje oko 450 dinara ali je dobar. Sad ne znam koliko ti bubuljica imas posle brijanja, ali mislim da u laksim slucajevima pomaze... E sad ako imas BAS, BAS mnogo, onda ili ne koristis higijenski brijac, ili to nema nikakve veze sa brijanjem... Confused Pogledaj to malo...

anydjovani
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Jul 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 21, 2006 12:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Super je sumporovo mleko koje isusuje bubuljice(samo nesme da se pretera sa upotrebom) i odlican je sapun za bubuljice iz Lusha( divno mirise i stvaaaaaaarno je delotvoran) Very Happy

Mala_Zvezdica
Interceptorov Kikiriki
Interceptorov Kikiriki

Godine: 42

Datum registracije: 21 Dec 2003
Mesto: Frankfurt - Zemun

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 22, 2006 11:06 am    Naslov poruke: Re: znali Na vrh strane Na dno strane

revilo je napisao/la sledeće:
znali neko sta posle brijanja ja sma pun bubuljica uzas ...

bolje idi kod kosmeticara ili kod koznog doktora, jer ako je stvarno uzas kako ti kazes onda nije to za igranje i da isprobas raznih sapuna,krema itd. moze da se pogorsa.ipak bolje profesionalac to da vidi pa da ti da pravu stvar.

Suze su coveku najbolji drug,
kada te svi napuste, one se uvek pojave!

bluebell
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 07 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 23, 2006 12:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Za mladu kozu sklonu bubuljicama najbolja je kolekcija puzzle, i nije skupa..........ja je lichno koristim

demy17
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 23 Jul 2006
Mesto: gracanica

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 23, 2006 4:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Limun ima dobro dejstvo....

SweetSerbianGirl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 16 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 16, 2006 12:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Biljni preparat protiv bora, kao i bubuljica...,sta vi koristite i imate li problema sa tim.
Evo mojih par tipova:
SIRCETNI RASTVOR PROTIV AKNI
U pola litre prokuvane, ohladene vode, dodajte jednu kašiku jabukovog sirceta. Vatom nanosite rastvor svako vece,pre spavanja, i crvenilo bi trebalo da se smanji vec posla dva dana takode i broj bubuljica.

PERŠUN UKLANJA MITISERE
Sitno naseckan peršun utrljajte na mesta gde vam se nalaze mitiseri. Nakon toga naparite lice nad posudom vrele vode da bi peršunov sok mogao što bolje da prodre u kožu. Tada cete mitiser moci lako da odstranite komadicem vate.

LIMUN PROTIV BUBULJICA
Lojne bubuljice na licu brzo ce nestati ako nekoliko puta u toku dana na bubuljicu prislonite štapic za uši umocen u limunov sok. Postupak ponavljajte nekoliko puta u toku dana, sve dok se bubuljica ne povuce.

majadim
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 37

Datum registracije: 16 Sep 2006
Mesto: nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 17, 2006 9:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mogu da preporucim clindamicin rastvor koji je mnogo dobar i efikasan u odklanjanju bubuljica

Milena Carica
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 11 Avg 2005
Mesto: Cik pogodi?! :-)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 21, 2006 2:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vidim da svako od nas ima neki savet, i ne sumnjam da svako zeli da pomogne, ali svako od nas ima drugi tip koze i drugi razlog zbog koga mu izbijaju akne.
Najbolje je otici kod dermatologa pa on da odredi terapiju.
Ne radite nista na svoju ruku.

lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~ -> ~ Arhiva - Moda i lepota ~ -> Bore i bubuljice...... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17  sledeća
Strana 15 od 17

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon