:: |
Autor |
Poruka |
milica.saska **principessa**

|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~

|
|
U osnovnoj skoli smo slusali TAP 011,Moby Dick,Dr. Iggy,Trik fx i takve bisere.Kasnije sam otkrila pravu muziku-pop Da ne nabrajam, ima ih dosta...
|
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection... |
|
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Nikakkav, brate mili, nikakav. Slusao sam sve ono suprotno od ostalih.
Evo ti nesto na primer:
narodna muzika---> pesme sa neparnim ritmovima, Prizren (7/8, 9/8,11/8...)
domaci rock ---> Vatreni poljubac, Azra i Riblja Corba + idoli
ostalo ---> Morricone, Morricone, Morricone...
|
|
|
|
|
 |
kenzo_japanac ~наша ствар~

|
Godine: 32
Datum registracije: 03 Dec 2007 Poruke: 1463

|
|
kao mali slusao sam sve ono sto su donosile devedesete. Znaci bio je tu moby dick, et, b3, beat street, Iggy, TrikFix, Tap... ali i muziku koja je stizala sa MTV-a i Vive.
I uopste se ne stidim te muzike, mi smo u tim vremenima pravili neki nas Dance koji je kasnije poprimio oblik turbo-folk-a.
Sad uglavnom slusam sve (malo vise house)... Ipak mi smo Mtv generacija
|
|
|
|
|
 |
P_r_e_d_a_t_o_r Dobro upućeni član

|
Godine: 32
Datum registracije: 05 Mar 2007 Poruke: 637 Mesto: Belgrade

|
|
Djogani,Tap 011...sve u tom stilu
A od stranih iskljucivo i samo 50 Cent-a
|
|
|
|
|
 |
srpkinjica ~*+_pevačica_+*~

|
Datum registracije: 10 Dec 2007 Poruke: 1391

|
|
Pa uz roditelje sam prvo slušala narodnjake, a kako sam sazrevala tako se moj ukus menjao... Recimo, od kako sam krenula u osnovnu školu, počela sam da slušam pop, pa kasnije i stranu, a sada mogu sve osim metala i teških narodnjaka!
|
|
|
|
|
 |
zoeBG Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 21 Dec 2007 Poruke: 58

|
|
U mojoj kuci, a i u siroj familiji se oduvek slusala narodna muzika i jedino narodna muzika, a ja volim za skakanje narodnjaci, za uzivanje zabavnjaci, a za potpuno opustanje klasicna.
Izrod sam izgleda hehe
|
_________________ JA SAM... |
|
|
|
 |
Dama sa Balkana ¤ dišem za tebe ¤

|
Datum registracije: 07 Avg 2008 Poruke: 2061

|
|
Obožavala sam Doris Dragović... Kao i Čolu, Merlina, Film, Đoleta, Plavi orkestar, Bijelo dugme, Divlje jagode... Uglavnom domaći rock i nešto pop-a... A narodnjake sam mrzila iz dna duše.
|
|
|
|
|
 |
Quentin Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Sep 2008 Poruke: 24

|
|
ja sam svasta miks'o
keba
rambo a.
psihomodo pop
...
|
_________________ HRKLJUS |
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Od malena narodnjaci, kasnije turbofolk... Tozovac, Lepa Lukić, Ceca. Keba ... a sada sve od turbofolka i Grand-a
|
|
|
|
|
 |
rema10 Odomaćeni član

|
Datum registracije: 03 Jul 2008 Poruke: 1888 Mesto: Beograd

|
|
pa teske narodnjake ali stare pesme koje i sad slusam...posto sam kao klinac dane provodio kod caleta u kafani....to jest nasoj.....
|
|
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Kao mala slušala sam Energiju,Dr.Igija,Coloniu,Željka Šašića..
Jao kad se samo setim
|
|
|
|
|
 |
nick-o Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 10 Jan 2009 Poruke: 113

|
|
R'n'r... Oduvek... Kasnije dodao razne oblike bluza i dzeza...
Stounsi, Corba, Flojdi... (I sve uz to)
Posle se prikljucila Azra i onaj talas iz osamdesetih... (Koji me i danas poprilicno drzi...)
AC/DC, Whitesnake i jos ponesto...
Nirvana... Pa Van Gog...
Danas se sasvim spokojno osecam uz Damiana Rice-a, Waits-a, i mnogo stosta slicnog tome...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|