:: |
Autor |
Poruka |
lela0303 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 27 Mesto: right here

|
|
Kraj kosmosa verovatno postoji ali i "iza" toga mora da postoji nesto,pitanje je sta...
|
|
|
|
|
 |
ametist heart Odomaćeni član

|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**

|
|
Trudim se o tome ne razmisljati. Jer sumnjam da ce doci do apokalipse dok sam ja ziva. Ali kako zamisljam? pa mozda kao neki udar. Kao iz ooniih filmova kad meteor udari u zemlju, neki jaki bljesak, i sve nestane u sekund. Niti ne osjetis da si nestao, isto tako kao sto ni ne osjetis da si se rodio... I nakon toga zamisljam novi zivot. Dakle ponovno radjanje nekakve planete i Ma ja sam luda.
|
|
|
|
 |
HAMI_LOLIC Odomaćeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Sep 2006 Poruke: 1148 Mesto: BGD,Zvezdara

|
|
ma bwe taj kosmos je jos jedna VELIKA planeta u kojoj se nalaze sve ostale !! cak i taj kosmos ima svoj kosmos u kom se nalazi!!!
|
|
|
|
|
 |
gagily Banovan! ***UvEk U pOkReTu***

|
Datum registracije: 03 Feb 2007 Poruke: 11546

|
|
ne postoji, niko nije osporio a ni dokazao
|
_________________ sudbina ili hir
 |
|
|
|
 |
stimi Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 58
Datum registracije: 02 Dec 2002 Poruke: 148 Mesto: off

|
|
Kraj svijeta bi se moglo desit ali je daleko,jer mislim da moraju neka svari da se dese da dodje to toga.
|
|
|
|
|
 |
vlado smeker Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 184

|
|
glupo pitanje! Nije se rodila osoba koja je dovoljno kompetentna da odgovori na to pitanje, niti ce se roditi!!!
|
_________________ Poznavati sebe, nije samo istina... Istina je nesto mnogo bolnije, teze, jace, okutnije.... Poznavati sebe zanaci doziveti sve to... by Vlado |
|
|
|
 |
glumac86 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 07 Apr 2006 Poruke: 111 Mesto: SCG

|
|
Ooo neee u to ne verujem!!!!
|
_________________ NISTA OD TOGA |
|
|
|
 |
zeus00 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 22 Mar 2007 Poruke: 18

|
|
trebalo bi da postoji, jer sve što ima svoj početak ima svoj i kraj,
a vidjet ćemo...
|
|
|
|
|
 |
young_ Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 77 Mesto: Beograd

|
|
brate logisno je da sve ima svoj kraj...
mislim i taj kosmos MORA negde da se zaustavi e sad sta je iza njega... ko zna... mozda je kosmos samo neka malecka pojava sta je iza njega.... mozda ima tolikih ogromnih svemiramali milion... mozda mozda a sta je tacan odgovor veruj mi ne zna cak ni onaj invalid stiven hoking... mislim ja necu da vredjam ali pogledaj ti to... kad neki tamio invalid proucava vamo tamo svemir i sve je to tacno a to sto je ispresavijan i ne zna za sebe to je kao sve jedno... ali ajde da mu verujemo...
|
_________________ Kada zivot vise ne mozes ti da zoves svojim, i kada neko drugi sudbinu ti kroji, i kada tvoji snovi vise ne budu tvoji.. mali trachak nade uvek mora da postoji... |
|
|
|
 |
young_ Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 77 Mesto: Beograd

|
|
zeus00 je napisao/la sledeće: | trebalo bi da postoji, jer sve što ima svoj početak ima svoj i kraj,
a vidjet ćemo... |
Pa gledaj al mi ne znamo dal ima pocetak to je problem
|
_________________ Kada zivot vise ne mozes ti da zoves svojim, i kada neko drugi sudbinu ti kroji, i kada tvoji snovi vise ne budu tvoji.. mali trachak nade uvek mora da postoji... |
|
|
|
 |
srpkinjica ~*+_pevačica_+*~

|
Datum registracije: 10 Dec 2007 Poruke: 1391

|
|
E to me baš zanima... Znam da ne postoji, ali kako?
|
|
|
|
|
 |
wizard50 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 68
Datum registracije: 31 Dec 2007 Poruke: 110 Mesto: karlovac

|
|
Odgovor na pitanje da li je svemir konačan još uvijek nije poznat, prvenstveno zbog toga što su sve metode "mjerenja" volumena svemira vrlo neizravne. S druge strane, prilično je vjerojatno da svemir nema kraj tj. "rub" u onom smislu u kojem ga ima list papira.
|
_________________ Popijte napitak za sreću ! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|