:: |
Autor |
Poruka |
BlackBetty Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Mar 2008 Poruke: 1 Mesto: novi sad
|
|
Da se ne lazemo - sve ima svoje cari. Nikada (ok, sad moram u svoje ime govoriti) nijedna veza nije bila tooooliko dobra i toliko privlacna kao na pocetku. A svaka prevara je jedan mali pocetak. I uvek bude j... dobro Si, volimo se mi, ali strasti, leptirica, ocekivanja, zelje .... Sve to nestane posle koje godine. Pogotovo ako se vidjate svaki dan.
Ok, svaka cast izuzecima. Stvarno (ako ih ima, ja ih bar ne znam). Nista draze mi ne bi bilo nego da je sve leprsavo svaki dan. Ali nije. Ja sam se pomirila sa tim - ne mozes siliti neke stvari. Pa sam napravila kompromis-kuci sigurica, nestasluk napolju. I funkcionise. Nije da preporucujem, ali mislim da drugacije ne bih mogla preziveti.
|
|
|
|
|
|
BaBy** Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 359
|
|
OTKACENA je napisao/la sledeće: | Zasto da ne?! Ja sam sa deckom 4 god. i lepo mi je s'njim.
Ali sam ga prevarila bezbroj puta, nijednom naravno nije saznao. Ali meni to dodje kao osvezenje veze, malo se izuvam sa strane i vratim mu se kao nova!
Probaj te, nije nista strasno! |
zanima me..jel te pece savjest?
jel ti se gadi onda spavati sa njim ..nakon prevare...jel spavas sa tim...ili je samo fatancija? zanima me
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
*Fairy bitch* je napisao/la sledeće: | ja kad varam, varam ali na kratko i potpuno..
. |
A razlika je u..? Poduči nas. Pogotovo ovo - "potpuno".
Jel' to nešt bolje od dugog varanja ili.. ?
|
|
|
|
|
|
BaBy** Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 359
|
|
mene samo nesto zanima cure..jel vas pece savjest kad prevarite?
kako prevariti..a da vas ne pece savjest..? zar vam se ne gadi onda spavati sa vasim deckom..a sinoc ste uprljani tudjim dodirima?
ako mi moze netko odg..bila mi zahvalna.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
to nek kazu one koje varaju...ja nemam sta da kazem na to
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
goorica15 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Nov 2007 Poruke: 191
|
|
s obzirom da nikada nisam ni imala nesto preterano ozbiljne veze (barem ih ja nisam tako dozivljavala) ako ucinim nesto sto se podrazumeva pod pravila to opet zavisi kako za koga (za nekoga je to samo kiss a za nekoga tek sex) nikada nisam osecala grizu savest mozda tek kada budu prava osecanja posredi bude drugacije, a bice sigurno
|
_________________ Echoes of cries of pain reverberate in my heart. |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
dobro. doista ima raznih slučajeva. ja sam upoznala jednom curu koja je rekla da prevaru ne smatra prevarom ukoliko sa tim tipom koristi kondom. možda sam ovo već negdje napisala, ali eto da ponovim. ozbiljno je to rekla, nije se šalila. da.
|
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Stvarno ne razumem zašto devojke varaju..
Ja to nikad ne bih uradila dečku..Pre bi raskinula sa njim ...
|
|
|
|
|
|
Crvenkapa Bre Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Okt 2006 Poruke: 40 Mesto: Nedodjija
|
|
Dok sam pisala tekst o nama, ženskadiji, pre 2 nedelje naletela sam na ovo. Konačno imamo izgovor ako varamo.
Zašto žene varaju?
Žene sa urođenim visokim nivoom hormona estrogena imaju potrebu da se svakodnevno ljube, a alp nemaju stalnog partnera ili on nije u stanju to da im pruži - onda ga varaju, pokazalo je istraživanje sprovedeno u Americi, a objavljeno u britanskom časopisu "Biološka pisma". Tim naučnika Univerziteta u Teksasu, na čelu sa psihologom Kristinom Durante, izračunao je nivo hormona kod 52 žene starosti između 17 i 30 godina, koje ne uzimaju kontraceptivne pilule. Pokazalo se da su one sa povišenim nivoom estrogena promiskuitetne, kao i da su neretko lepše i privlačnije od ostalih žena. Takođe, te dame su narcisoidne, oblače se provokativno, pridaju više pažnje svom izgledu nego one dame sa nižim nivoom estrogena, i imaju jak libido.
Dakle, ako ne možete da se uzdržite od flerta, koketiranja ili seksa za jednu noć, ne brinite, niste vi krive. Protiv prirode se ne može, zar ne?
|
_________________ ...I'm a sinner, I'm a saint, I do not feel ashamed, I'm your hell, I'm your dream, I'm nothing in between, you know you wouldn't want it any other way... |
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
ahahahahaha ti naučnici... sastoje se iz samo ženskog tima.... koji kao probaju nešto da objasne
Znate šta ŽENE ako vam se toliko ljubi nemojte biti BiiiiP prema nama pa "ćete" zadržati momka dosta duže... a kao i uvek... tu su najbolje drugarice da vam pomognu, malo se ljubackajte sa njima pa se vratite
|
|
|
Crvenkapa Bre Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Okt 2006 Poruke: 40 Mesto: Nedodjija
|
|
Hehehee nije to isto, nema tu strasti i nicheg... Mada kada bih okachila neke slike sa mog poslednjeg izlaska s ortakinjama bilo bi tipa: dve na jednu, jedna na jednu, malo za ruchice pa za guza hehehehehe
|
_________________ ...I'm a sinner, I'm a saint, I do not feel ashamed, I'm your hell, I'm your dream, I'm nothing in between, you know you wouldn't want it any other way... |
|
|
|
|
DusicaNS021 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 24 Mar 2009 Poruke: 20 Mesto: Novi Sad
|
|
Uh, ja kada malo popijem, onda sam spremna na sve, koketiram sa svima koji mi se svidjaju a ponekad se i upustim... he he he
|
_________________ --- |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|