www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zasto bas taj nick/avatar/potpis...?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~
::  
Autor Poruka
Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 28, 2009 1:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^^Tema je takva da se objasni.
Rechenicom: Ko me zna, zna - nije nishta recheno.
Dakle Exclamation

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 28, 2009 1:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nick:
Alexns je napisao/la sledeće:
nick - Mein nadimak und grad iz kojeg sam Razz ...da, da, zivim u Alexincu Mr. Green Mr. Green

ok, ovo jeste tacno ali...ovaj nick je zapravo "prerada" "Alex NS", kako sam bio upisan u imeniku jedne osobe...nekada davno...

Rank - reci su suvishne..."Tvrdim, nepobediv sam" Mr. Green Laughing Laughing

Avatar - jedno od retkih iskri koje sam pretvorio u "delo" u poslednje vreme... Laughing Laughing A je l' nije originalno? Razz Laughing Laughing

Potpis - kad' sam svojevremeno postavio ovaj potpis predstavljao je cistu provokaciju Mr. Green Laughing Laughing a sad? jednostavno me mrzi da ga menjam...zapravo mrzi me da ponovo skinem Photoshop Laughing Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

-malecka-
~Plava Princeza~
~<b>Plava Princeza</b>~

Datum registracije: 19 Jun 2008
Mesto: Beogradski kej..

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 28, 2009 2:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nick- samo me jedna osoba zove tako, pa zbog toga.. Meni jako draga..

Rank- neko mi je nekad davno rekao da sam ovo, i da to nikad ne zaboravim.. A ja ne zaboravljam! Very Happy

Avatar- meni veoma drag, plavojka ko ja, pomalo tuzna.. Jednostavno je lepo..

Potpis- cuvena recenica iz meni mnogo dragog filma, nesto cime pokusavam da se vodim u zivotu.. Uvek postoji sutra! Very Happy

poison
~Chase The Sun~
<b>~Chase The Sun~</b>

Godine: 41

Datum registracije: 10 Jul 2004
Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 29, 2009 3:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Avatar ~ jer volim boje, boje najbolje izražavaju ono što je u meni i moj razmišljanje, najlakše mi se izrazit preko njih.I najrađe bi izgledala poput svog avatara, možda nešto i napravim po tom pitanju

Rank ~ obožavam Sunce, uvijek u potrazi za njim,a taj rank sam zatražila ljetos kad je pržilo a ja sam bila konačno na svome

Potpis ~ prvi - zato što najbolje izražava kako se osjećam na ovom svijetu
~ drugi - zato što sam uvijek bila drugčija od drugih i zato što osjećam da se u ovo društvo kao takva ne uklapam najbolje, nisu mi vrijednosti ono što su drugima...eto od tud to

Smile

Uh jesam se razbrbljala Exclamation Mr. Green

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 29, 2009 10:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nick i rank... Ko me poznaje razume zasto bas taj nick i rank Arrow (ne volim da pisem o sebi ali evo citiracu jednu osobu sta mi je napisala u vezi ovog) "Trebalo je da odgovoris da si sva slatka, fizicki predivno izgledas, imas slatku facu, sladak pogled predivan osmeh a po ponasanju si lady puna pozitivne energije i strasno prijatno drustvo Sweety"

[Edit by Baraba: Nepotreban/prozivajuci deo izbrisan.]

¤ Idealno_losha ¤
OriginaL ღ
<b>OriginaL ღ</b>

Datum registracije: 01 Feb 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 03, 2009 12:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nick- zato šta san to ja, i to me najbolje opisuje Wink
Avatar- volim neke fashion avatare, crno bile boje, lipe djevojke itd.. uglavnom sexy i provokativne Razz
Potpis- Mr. Green

Matzili
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Jan 2009
Mesto: Par metara dalje...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 04, 2009 11:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nick-tako me zovu
Potpis-pa trudim se da se pridrzavam toga..

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 04, 2009 12:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nick-zilion puta sam ponavljala Mr. Green

Potpis-Sve govori Embarassed

poison
~Chase The Sun~
<b>~Chase The Sun~</b>

Godine: 41

Datum registracije: 10 Jul 2004
Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 16, 2009 2:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovaj novi avatar zato što ponekad neki ljudi žele ovaj svijet učinit crno bijelim ili mu bar oduzet malo boje, a ja ovaj svijet uvijek vidim i želim vidjet kao dugu.I duga ima premalo boja i čarolije....

Za rank i potpis sam već objasnila.

¤ Idealno_losha ¤
OriginaL ღ
<b>OriginaL ღ</b>

Datum registracije: 01 Feb 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 19, 2009 8:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

¤ Idealno_losha ¤ je napisao/la sledeće:
Nick- zato šta san to ja, i to me najbolje opisuje Wink
Avatar- volim neke fashion avatare, crno bile boje, lipe djevojke itd.. uglavnom sexy i provokativne Razz
Potpis- Mr. Green

Ajmo nanovo!

Nick- objašnjen.
Avatar- trenutno sam u ovom fazonu neke "nježnosti" hahaha
Potpis- Zna onaj kome je namijenjen. Wink

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 10, 2009 6:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

avatar * Oboozaaaaaavam trbusni ples.
Rank * aam...pa pocetno ime jedne spešl osobe.
nick * J-pocetno slovo mog imena, B-pocetno slovo mog prezimena, Stapar-selo gde sam odrasla (mada sam objasnjavala 590650 puta Mr. Green )
Potpis * Zato sto cu se potruditi da jedna osoba opet bude moja. Jes. Embarassed

° Jaca °
~ zažmirim i putujem ~
<b>~ zažmirim i putujem ~</b>

Datum registracije: 28 Okt 2008

usa.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 03, 2009 2:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tko me ne zna... Sad će me upoznati... Laughing Laughing Laughing Arrow

NICK Arrow Zar moram objašnjavati Question Laughing Arrow Za sve prijatelje sam "Jaca", a jedino mi se ne sviđaju stupnjevi °° u nicku - trebala sam uzeti zvjezdice **... Mr. Green Mr. Green

AVATAR Arrow Nije li predivan Question Mr. Green ( Retoričko pitanje. Laughing Laughing ) Ovaj avatar asocira me na romantiku, nježnost, ljubav... Arrow Trenutno volim... Embarassed A tek sanjiv, 'čeznutljiv' pogled, cvijeće... Prepredivan mi je... Mr. Green Mr. Green Embarassed

RANK Arrow Da, to sam ja. Smile Mogu biti anđelak, mila, draga, nježna... Ali isto tako, imat će noćne more onaj koji mi stane na žulj. Mr. Green Mislim da nisam pokvarena, zla osoba. Ali nisam ni svetica. Ja sam smrtnica sa milion mana i vrlina. Kad se sve to zbroji, oduzme, pomnoži i podijeli - zlatna sredina. Mr. Green "Fifti-fifti". Mr. Green Cool

POTPIS Arrow Crvena cipelica - simbol ženstvenosti - pišem po tko zna koji put... Što se tiče ove rime... Laughing Nekako mi pristaje uz nick, kao što je škorpijica napisala. Mr. Green Wink Inače, svi koji me dobro ne poznaju smatraju me mirnom i povučenom... Oni koji me nisu vidjeli u mraku. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Svaki svoj potpis radim sama i u ovaj sam ubacila 3 zelenka da luđe izgleda. Mr. Green Laughing

I da, volim da su boje avatara i potpisa usklađene, a odlučila sam za crvenu, moju omiljenu, jer je uočljiva, topla, pozitivna, snažna, dramatična... Mr. Green Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> Zasto bas taj nick/avatar/potpis...? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17  sledeća
Strana 15 od 17

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon