:: |
Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
^^Tema je takva da se objasni.
Rechenicom: Ko me zna, zna - nije nishta recheno.
Dakle
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
|
 |
-malecka- ~Plava Princeza~

|
Datum registracije: 19 Jun 2008 Poruke: 5840 Mesto: Beogradski kej..

|
|
Nick- samo me jedna osoba zove tako, pa zbog toga.. Meni jako draga..
Rank- neko mi je nekad davno rekao da sam ovo, i da to nikad ne zaboravim.. A ja ne zaboravljam!
Avatar- meni veoma drag, plavojka ko ja, pomalo tuzna.. Jednostavno je lepo..
Potpis- cuvena recenica iz meni mnogo dragog filma, nesto cime pokusavam da se vodim u zivotu.. Uvek postoji sutra!
|
_________________ "Toliko je bilo u životu stvari kojih smo se plašili.. A nije trebalo.. Trebalo je živeti.." |
|
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
Avatar ~ jer volim boje, boje najbolje izražavaju ono što je u meni i moj razmišljanje, najlakše mi se izrazit preko njih.I najrađe bi izgledala poput svog avatara, možda nešto i napravim po tom pitanju
Rank ~ obožavam Sunce, uvijek u potrazi za njim,a taj rank sam zatražila ljetos kad je pržilo a ja sam bila konačno na svome
Potpis ~ prvi - zato što najbolje izražava kako se osjećam na ovom svijetu
~ drugi - zato što sam uvijek bila drugčija od drugih i zato što osjećam da se u ovo društvo kao takva ne uklapam najbolje, nisu mi vrijednosti ono što su drugima...eto od tud to
Uh jesam se razbrbljala
|
|
 |
sweetlady ..femme fatale..la vraie..

|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji

|
|
Nick i rank... Ko me poznaje razume zasto bas taj nick i rank (ne volim da pisem o sebi ali evo citiracu jednu osobu sta mi je napisala u vezi ovog) "Trebalo je da odgovoris da si sva slatka, fizicki predivno izgledas, imas slatku facu, sladak pogled predivan osmeh a po ponasanju si lady puna pozitivne energije i strasno prijatno drustvo Sweety"
[Edit by Baraba: Nepotreban/prozivajuci deo izbrisan.]
|
|
 |
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ

|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416

|
|
Nick- zato šta san to ja, i to me najbolje opisuje
Avatar- volim neke fashion avatare, crno bile boje, lipe djevojke itd.. uglavnom sexy i provokativne
Potpis-
|
|
|
|
|
 |
Matzili Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 29 Jan 2009 Poruke: 158 Mesto: Par metara dalje...

|
|
Nick-tako me zovu
Potpis-pa trudim se da se pridrzavam toga..
|
_________________ To mi radi, to mi radi, jer ti mozes da mi radis sve
To mi radi, to mi radi, jer ja zaljubio sam se... |
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Nick-zilion puta sam ponavljala
Potpis-Sve govori
|
|
|
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
Ovaj novi avatar zato što ponekad neki ljudi žele ovaj svijet učinit crno bijelim ili mu bar oduzet malo boje, a ja ovaj svijet uvijek vidim i želim vidjet kao dugu.I duga ima premalo boja i čarolije....
Za rank i potpis sam već objasnila.
|
|
 |
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ

|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416

|
|
¤ Idealno_losha ¤ je napisao/la sledeće: | Nick- zato šta san to ja, i to me najbolje opisuje
Avatar- volim neke fashion avatare, crno bile boje, lipe djevojke itd.. uglavnom sexy i provokativne
Potpis- |
Ajmo nanovo!
Nick- objašnjen.
Avatar- trenutno sam u ovom fazonu neke "nježnosti" hahaha
Potpis- Zna onaj kome je namijenjen.
|
|
|
|
|
 |
jbstapar [Caliente con el fuego]
![<b>[Caliente con el fuego]</b> <b>[Caliente con el fuego]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?

|
|
avatar * Oboozaaaaaavam trbusni ples.
Rank * aam...pa pocetno ime jedne spešl osobe.
nick * J-pocetno slovo mog imena, B-pocetno slovo mog prezimena, Stapar-selo gde sam odrasla (mada sam objasnjavala 590650 puta )
Potpis * Zato sto cu se potruditi da jedna osoba opet bude moja. Jes.
|
|
|
|
 |
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~

|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324

|
|
Tko me ne zna... Sad će me upoznati...
NICK Zar moram objašnjavati Za sve prijatelje sam "Jaca", a jedino mi se ne sviđaju stupnjevi °° u nicku - trebala sam uzeti zvjezdice **...
AVATAR Nije li predivan ( Retoričko pitanje. ) Ovaj avatar asocira me na romantiku, nježnost, ljubav... Trenutno volim... A tek sanjiv, 'čeznutljiv' pogled, cvijeće... Prepredivan mi je...
RANK Da, to sam ja. Mogu biti anđelak, mila, draga, nježna... Ali isto tako, imat će noćne more onaj koji mi stane na žulj. Mislim da nisam pokvarena, zla osoba. Ali nisam ni svetica. Ja sam smrtnica sa milion mana i vrlina. Kad se sve to zbroji, oduzme, pomnoži i podijeli - zlatna sredina. "Fifti-fifti".
POTPIS Crvena cipelica - simbol ženstvenosti - pišem po tko zna koji put... Što se tiče ove rime... Nekako mi pristaje uz nick, kao što je škorpijica napisala. Inače, svi koji me dobro ne poznaju smatraju me mirnom i povučenom... Oni koji me nisu vidjeli u mraku. Svaki svoj potpis radim sama i u ovaj sam ubacila 3 zelenka da luđe izgleda.
I da, volim da su boje avatara i potpisa usklađene, a odlučila sam za crvenu, moju omiljenu, jer je uočljiva, topla, pozitivna, snažna, dramatična...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|