:: |
Autor |
Poruka |
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Ne mogu da razumem kako se to svi slazete da nije fizicki bolna. Depilacija prepona recimo, ne verujem u to da postoji devojka koja u tom trenutku nece stisnuti zube...Dakle, jeste bolna, ali svako od nas ce istrpeti tih 20sek zarad mira koji dobija narednih 20 dana, i kad pomislim koliko sam malo ulozila a puno dobila, taj bol nije vise toliko strasan.
A da li muskarci primecuju ili ne.. primecuju i te kako. Pa krenimo od nas, kada on obrije svoju bradu i lice mu bude kao bebina guza naravno da primetimo...al mu ne komentarisemo svaki put to, vec prihvatamo kao sasvim normalnu stvar...Tako i oni za nas...
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
Uuu, ja ne rekoh da nije fizički bolna, bolna je itekako i ja stiskam zube i boli i itd.itd. ali nije toliko koliko sam posle zadovoljna, mirna i srećna.
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
***Srna*** je napisao/la sledeće: | Ako se ti osećaš zadovoljno, ako se osećaš lepom i sexy - muškarac će to i primetiti!! |
Slazem se!!!
|
|
|
|
|
|
RunnerSG Upućeni član
|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...
|
|
Pa da vas cujem??? Zasto se svi mi kada izlazimo doterujemo??
Da bi izgledali lepse??? Da bih lakse privukli suprotan pol??? Da sakrijemo svoj pravi izgled???
Edit by ***Srna***: Tema je spojena jer je slicna.
|
|
|
|
|
|
Bestijica Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Apr 2005 Poruke: 190 Mesto: Melbourne
|
|
Ako se sredujes prije izlaska zbog i jednog od tih navadenih razloga nisi bas pribrana i nevolis i cijenis sebe onda se sredujes iz pogresnih razloga
sredujes se da se ti osjecas bolje ni zakoga drugog
[Edit by ***Srna***: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
Pa sada kako koji muskarac moj bogami primjecuje jer je i on isti heheheeh
|
|
|
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Ipak je najbitniji karakter. Jer ako je cura puna samopouzdanja, onda jednostavno zraci necim i privlaci. Ne kazem da sam ja umisljena, ali jednostavno kad se sredim, se osjecam tako dobro, da udjem u kafic/disco visoko uzdignute glave, sa laganim smjeskom na licu i ostrim pogledom. To se odmah primjeti. I bitan je jako hod. Hodati cvrsto i sigurno. Jos lijepse ako su stikle u pitanju i neka leprsava suknjica. Nema tko nebi pao na to... Jer zenstvenost i samouvjerenost je to sto privlaci.
|
|
|
|
|
Uniqa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 159
|
|
meni je lijepota bitna i moja i tuđa,mozda zvuci cudno,al takva sam,nebi mogla biti sa nekim gaborom=)
|
|
|
|
|
|
umeko Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Feb 2006 Poruke: 24
|
|
Pa mislim da se pre svega sredjujemo zbog nas samih...super je kad se pogledas u ogledalo,i mozes da pomislis kako dobro izgledas,a ne kolike podocnjake imas ili tako to...
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Kome lepota nije bitna ?
Svi zelimo biti lepi, da lepo izgledamo, ja barem tako mislim.
Lepota jeste fizicki bolna "za nas zene" mislim na depilaciju kao prvo.
Muskarac se obrije i ne boli ga
Ali ako trebam da trpim to i sve ostalo, sto je bolno jer znam da cu lepo izgledati na kraju i to je za mene veliko zadovoljstvo.
|
|
|
|
|
|
tikis Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 13 Mar 2006 Poruke: 161
|
|
pa valjda da bi se psihicki bolje osecali kad stanemo prad ogledalo a i svidja nam se sta vidimo
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
mislim da je lepota svima tako bitna jer se svi plase starosti.....
|
|
|
DRAGAN_NS Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 16 Nov 2006 Poruke: 105 Mesto: Novi Sad
|
|
pricajte sta hocete ali mi ljudi smo svi vizuelni tipovi tako da je izgled veoma bitan
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|