www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zmije i sve o njima
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
KInder Torta
Moj Dobri Anđele...
<b>Moj Dobri Anđele... </b>

Godine: 36

Datum registracije: 13 Jul 2007
Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 25, 2007 2:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Obozavam zmije! Htela sam da je kupim ali su moji hteli da me izbace iz kuce zbog toga! Smorila sam se! Kad budem imala svoju kucu sigurno cu da kupim jednu! Razz

bobialf
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 28, 2007 9:48 am    Naslov poruke: zmije i terarij Na vrh strane Na dno strane

ako ias interesa mozes posjetit portal za teraristiku i akvaristiku.i ukljucit se u raspravu.www.mojakvarij.org
pozdrav Laughing

.::CipiRipi::.
divlja macka
divlja macka

Godine: 45

Datum registracije: 26 Maj 2007
Mesto: Tamo gde ljubav pocinje....

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 28, 2007 9:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nedo bog da mi jedna stane na put ja na mestu pala u komu Shocked Confused

Plisani-Medo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 25 Jul 2007
Mesto: Mostar

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 28, 2007 11:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zmije su zakon cak sam imao jednu ali radi ukucana ...

bobialf
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 30, 2007 10:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ha ha ha ha dobra ti je ova

dea1111
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 24 Sep 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 27, 2007 1:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Netko ih voli, a netko ne.

Ja ih recimo, obozavammm Razz

granger_
Banovan!

Wanted!
<b>Wanted!</b>

Godine: 34

Datum registracije: 13 Jan 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 18, 2007 5:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i ja volim zmije...ali mi moji nikada ne bi dozvolili da drzim zmiju u kucu...gledaju me kao da sam luda kad pricam o njima...

...zauvijek tvoja...

**kissy&granger forever**

maxim-sabac
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 30

Datum registracije: 13 Dec 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 13, 2008 6:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam iz sapca i neki lik prodaje severnoamerickog kukuruznog smuka dali je to skupo??? Smile

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 13, 2008 6:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

maxim-sabac je napisao/la sledeće:
ja sam iz sapca i neki lik prodaje severnoamerickog kukuruznog smuka dali je to skupo??? Smile

pa koja je cena> Mr. Green

" I know the way to fuck them all...."

Kele
**one and only**
**one and only**

Godine: 40

Datum registracije: 17 Nov 2005
Mesto: Vojvoda Stepa 23219

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 02, 2009 5:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije skupo matori ... samo je ti kupi Laughing Cool

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 04, 2009 12:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

velociraptor je napisao/la sledeće:
Neotrovne zmije ne da mogu da se priviknu na kućnu atmosferu nego postaju tako umiljate da je to za ne poverovati.

To znam Vepre iz iskustva...ja ti kazem imala sam tu zmijicu i cak sam je pustala i van terarija da gmize po kuci mi. Cesto sam znala sjediti i gledati tv na uglu i odjednom je vidim kako preko kuce gamize i penje se na naslon od ugla i dodje mi do glave , a ja se napravim ko da je nisam primjetila , a ona se polako spusti mi do ramena i podigne onu svoju majusnu glavicu pa me onom njuskicom kucka u obraz bas ko dijete neko Mr. Green

Svi oni koji su nam dolazili u kucu ispocetka su bili sumnjicavi , ali kada bi se upoznali s njom nije im smetalo cak i kad bi im se sklupcala u krilu i drijemala dok oni piju kafu Mr. Green

Medjutim kada su dosla djeca morala sam je dati iz kuce jer nisam znala kako bi reagovala na mlijeko , na malu djecu , niti kako bi djeca reagovala na nju...dijete ko dijete iz radoznalosti bi je mozda malo jace stisnuli ili ko sto imaju obicaja sve stavljati u usta i nju bi

Najteze od svega mi je padalo njeno hranjenje i to nisam mogla vec bih bivsem suprugu dala to zadovoljstvo Mr. Green Naime morali smo joj zivog misa stavljati u terarij kako bi ga ona zadavila i pojela Mr. Green

Zao mi je misa , ali svi smo mi povezani u hranidbeni lanac..svi lovimo i svi smo lovina Mr. Green Mr. Green

Pa da ja ne bih bas mnogo o tome brinula i razmisljala ipak je bolja solucija bila udomljavanje i iskreno veoma mi ju je zao.

šamar
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 115

Datum registracije: 29 Dec 2008
Mesto: diznilend

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 04, 2009 5:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa ko ga može da uhvati golim rukama.mislim na poskoka,taj sigurno mora da je jako brz.mada znam neke ljude koji su to radili,ali da ga slobodno drže
u ruci.pa on sam sebe zna da ujede u zatočeništvu.
a tačno da ignoriše hranu u terarijumima.ali kad se napravi malo veći prostor u kojem on može da se kreće normalno onda nema problema.
može da se drži u zatočeništvu samo to su veći terarijumi .obično napravljeni napolju.i uređeni kao njegovo prirodno stanište.
vrlo otrovna i agresivna zmija .najotrovnija zmija na našim prostorima.jedino otrovniji od njega je bosanski šargan.ali to je endemična vrsta koja je jako ugrožena i nalazi se samo na nekim dijelovima hercegovine.
posljednji poznat podatak je da je jedan primjerak viđen 95 godine.
u prirodi mislim.nekada je bila jako rasprostranjena vrsta koja je istrebljena do tih granica da su morali da je zakonom zaštite.najviše je lovljena i ubijana zbog svog jakog otrova.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> Zmije i sve o njima Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  sledeća
Strana 15 od 16

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon