:: |
Autor |
Poruka |
KInder Torta Moj Dobri Anđele...
|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...
|
|
Obozavam zmije! Htela sam da je kupim ali su moji hteli da me izbace iz kuce zbog toga! Smorila sam se! Kad budem imala svoju kucu sigurno cu da kupim jednu!
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
|
bobialf Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Maj 2007 Poruke: 15
|
|
ako ias interesa mozes posjetit portal za teraristiku i akvaristiku.i ukljucit se u raspravu.www.mojakvarij.org
pozdrav
|
|
|
|
|
|
.::CipiRipi::. divlja macka
|
Godine: 45
Datum registracije: 26 Maj 2007 Poruke: 1567 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje....
|
|
Nedo bog da mi jedna stane na put ja na mestu pala u komu
|
|
|
Plisani-Medo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Jul 2007 Poruke: 31 Mesto: Mostar
|
|
zmije su zakon cak sam imao jednu ali radi ukucana ...
|
_________________ ma sta da kazem manje me moriti a st vas intresuje ostavite poruku nakon piiiiiiiiiiiiii |
|
|
|
|
bobialf Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Maj 2007 Poruke: 15
|
|
ha ha ha ha dobra ti je ova
|
|
|
|
|
|
dea1111 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Sep 2007 Poruke: 40
|
|
Netko ih voli, a netko ne.
Ja ih recimo, obozavammm
|
|
|
|
|
|
granger_ Banovan! Wanted!
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Jan 2007 Poruke: 8473
|
|
i ja volim zmije...ali mi moji nikada ne bi dozvolili da drzim zmiju u kucu...gledaju me kao da sam luda kad pricam o njima...
|
|
|
|
maxim-sabac Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 30
Datum registracije: 13 Dec 2008 Poruke: 1
|
|
ja sam iz sapca i neki lik prodaje severnoamerickog kukuruznog smuka dali je to skupo???
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
maxim-sabac je napisao/la sledeće: | ja sam iz sapca i neki lik prodaje severnoamerickog kukuruznog smuka dali je to skupo??? |
pa koja je cena>
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Kele **one and only**
|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 8826 Mesto: Vojvoda Stepa 23219
|
|
Nije skupo matori ... samo je ti kupi
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
velociraptor je napisao/la sledeće: | Neotrovne zmije ne da mogu da se priviknu na kućnu atmosferu nego postaju tako umiljate da je to za ne poverovati. |
To znam Vepre iz iskustva...ja ti kazem imala sam tu zmijicu i cak sam je pustala i van terarija da gmize po kuci mi. Cesto sam znala sjediti i gledati tv na uglu i odjednom je vidim kako preko kuce gamize i penje se na naslon od ugla i dodje mi do glave , a ja se napravim ko da je nisam primjetila , a ona se polako spusti mi do ramena i podigne onu svoju majusnu glavicu pa me onom njuskicom kucka u obraz bas ko dijete neko
Svi oni koji su nam dolazili u kucu ispocetka su bili sumnjicavi , ali kada bi se upoznali s njom nije im smetalo cak i kad bi im se sklupcala u krilu i drijemala dok oni piju kafu
Medjutim kada su dosla djeca morala sam je dati iz kuce jer nisam znala kako bi reagovala na mlijeko , na malu djecu , niti kako bi djeca reagovala na nju...dijete ko dijete iz radoznalosti bi je mozda malo jace stisnuli ili ko sto imaju obicaja sve stavljati u usta i nju bi
Najteze od svega mi je padalo njeno hranjenje i to nisam mogla vec bih bivsem suprugu dala to zadovoljstvo Naime morali smo joj zivog misa stavljati u terarij kako bi ga ona zadavila i pojela
Zao mi je misa , ali svi smo mi povezani u hranidbeni lanac..svi lovimo i svi smo lovina
Pa da ja ne bih bas mnogo o tome brinula i razmisljala ipak je bolja solucija bila udomljavanje i iskreno veoma mi ju je zao.
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
pa ko ga može da uhvati golim rukama.mislim na poskoka,taj sigurno mora da je jako brz.mada znam neke ljude koji su to radili,ali da ga slobodno drže
u ruci.pa on sam sebe zna da ujede u zatočeništvu.
a tačno da ignoriše hranu u terarijumima.ali kad se napravi malo veći prostor u kojem on može da se kreće normalno onda nema problema.
može da se drži u zatočeništvu samo to su veći terarijumi .obično napravljeni napolju.i uređeni kao njegovo prirodno stanište.
vrlo otrovna i agresivna zmija .najotrovnija zmija na našim prostorima.jedino otrovniji od njega je bosanski šargan.ali to je endemična vrsta koja je jako ugrožena i nalazi se samo na nekim dijelovima hercegovine.
posljednji poznat podatak je da je jedan primjerak viđen 95 godine.
u prirodi mislim.nekada je bila jako rasprostranjena vrsta koja je istrebljena do tih granica da su morali da je zakonom zaštite.najviše je lovljena i ubijana zbog svog jakog otrova.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|