www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Njegova majka i vi?!
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 13, 14, 15
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
¤ Idealno_losha ¤
OriginaL ღ
<b>OriginaL ღ</b>

Datum registracije: 01 Feb 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 29, 2009 9:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Baraba je napisao/la sledeće:
^^Kakvo "neobichno vidjenje" da se tako izrazim. Rolling Eyes Ako nema majku - onda nema. Ako ce supruga/devojka da mu izigrava majku onda tu neshto ne valja, da ne kazhem "smrdi" - nikako, ne. Shocked
edit: ispravih "gramatiku".

Ah dragi Baraba se uvik mora ubacit Laughing
Jaco nisam mislila na to da mu ti izigravaš majku Laughing Laughing Laughing Neutral Rolling Eyes ..
Skontala si šta san tila reć ...
Ako nema roditelje - nema i to je to.

° Jaca °
~ zažmirim i putujem ~
<b>~ zažmirim i putujem ~</b>

Datum registracije: 28 Okt 2008

usa.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 30, 2009 2:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

¤ Idealno_losha ¤ je napisao/la sledeće:
Skontala si šta san tila reć ...

Jesam. Wink I da ima roditelje, opet bih bila uvijek uz njega, njegov oslonac, podrška u svemu, jer ga volim. Smile

@Baraba - O izigravanju majke nema govora. Wink

Moj prvi post u ovoj temi, za one koji nisu razumjeli, jest retoričko pitanje. Smile

topsecret92
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 05 Okt 2008
Mesto: Bg

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 13, 2009 3:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

samo sam ih upoznala....nisam ih ni vidjala nesto cesto, i to mi odlicno odgovara Very Happy

princeza za kajanje
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 27 Nov 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 09, 2009 11:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Upoznala ih... AAA majka mu je Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

tvoja sen i eho budu sve što seća.

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 15, 2009 12:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Odlicno se slazemo, zena je predivna, uvek ima lepu rec, pazljiva je, voli da me iznenadi. Ne mora nista da pita samo posmatra i zna sta volim, kuva mi kafu, sprema mi ono sto volim da jedem. Svaki put me je docekala kao princezu, nemam reci, zaista... Very Happy

nadalina68
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 56

Datum registracije: 27 Maj 2006
Mesto: Bgd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 18, 2009 11:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Za sada se sa svekrvom odlicno slazem ono pravo dobro,
elem od skoro sam dobila i snaju hm hm jossh ne mogu da verujem
tacnije pre 2meseca gledam da joj se sto manje nalazim na putu
da ne duzim rekla sam joj da cu joj pomoci onoliko koliko mi ona dozvoli i to je to...da ne budem bas ono sve kriva he he he Mr. Green

vixi23
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 28 Sep 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 19, 2009 8:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

posto ne zivi u istom gradu kao njen sin slabo vidjam njegove roditelje tako da ne mogu bas da sudim...ali zena je bila stvarno prijatna prema meni i fina...za sad sve najbolje o njoj a i njegovom tati

zena vampir
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Dec 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 21, 2009 10:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nevoli me posto sam joj ukrala sincica

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 22, 2009 9:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imala sam svekrvu sa kojom sam se jako dobro slagala. Drage djevojke, nije to bauk. To je samo sukob generacija i posesivnost i obostrana ljubav dve zene prema istom covjeku. Treba imati samo dovoljno strpljenja i postovanja i sve dodje na svoje, pod uslovom da ste obe razumne u ljubavi prema njemu. Trenutno zivim sa majkom i vidim da je u pitanju vise razlika u godinama i shvatanjima zena nego sto je pitanje odnosa svekrva-snaha. I starost treba razumjevanje kao i mladost. Kada se to i daje, a ne samo trazi i uzima, stvari doju na svoje i lakoca takvog zivljenja je zaista vrijedna malo ulozenog truda.

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 14, 2010 8:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zacudo, sve neke veze koje sam imala.. njihove majke.. stvarno.. svaka cast. I sto je jos cudnije, njihove majke sam znala pre njih, i to sve. Shocked Laughing Volim da se zezzam da to ne valja, i da je zato medju nama puklo Shocked Laughing Laughing Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Njegova majka i vi?! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 13, 14, 15
Strana 15 od 15

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon