:: |
Autor |
Poruka |
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
u zavisnosti od devojke bih mozda promenio neke svoje osobine ali da se menjam totalno .. nema te sile .. ja sam ono sto jesam a ako to devojci ne odgovara znaci da joj ja ne odgovaram kao osoba ..
sa sadasnjom devojkom sam uvideo neke svoje mane iz proslosti koje nisam uspeo da vidim pre i na tom joj se zahvaljujem .. dakle nije me ona promenila nego mi je samo ukazala na to a ja sam sam odlucio da se promenim
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Promenila bi se koliko bi sama sebi to mogla da dozvolim. Promenila bi ruzne navike, ali ne bi se menjala do srzi tako da postanem neko koga je on napravio i koga on takvu voli, nego bas onoliko koliko bi trebalo da mu u potpunosti odgovaram. Zbog bivseg decka sa kojim sam bila u vezi 8 godina nisam htela da se menjam. On je hteo da promenim sve, ali bukvalno sve. Moje promene (menjanje boje kose, sminkanje, lakiranje noktiju) nikad nije prihvacao, a sto je vise bio protiv toga ja sam to vise htela da radim. Ovaj sadasnji ne trazi nista da menjam, niti se buni kad se nasminkam, uvek primeti, uvek pohvali. Kad je jednom slucajno izletio kako mi plava boje kose lepse stoji, to sam probala i ispala sam narandzasta Onda vise nije nikad to spomenuo :)Sve u svemu, promenila bi se onoliko koliko ne bi izgubila sebe
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|