:: |
Autor |
Poruka |
goran.b Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 24 Avg 2007 Poruke: 105
|
|
Mnogo lepe zivotinje, imam jednog macka i zovem ga tigar.hehe
***malena*** crno beli macak sto je sa tobom na tvojoj slici u tvom profilu je jako lep.
|
|
|
|
|
|
gandalf 999 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Avg 2007 Poruke: 101
|
|
Obozavam macke.Imam jednog , mog macka koji ima posebne privilegije moze da udje u kucu recimo,dok jos u dvoriste dolazi jedno njih dvadeset iz komsiluka_na rucak naravno.
|
_________________ [CENTER]
GLEDAJTE KA SUNCU U ZORU PETOGA DANA
|
|
|
|
|
start dis Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 33
|
|
|
|
|
***malena*** Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Jul 2007 Poruke: 60
|
|
goran.b je napisao/la sledeće: | Mnogo lepe zivotinje, imam jednog macka i zovem ga tigar.hehe
***malena*** crno beli macak sto je sa tobom na tvojoj slici u tvom profilu je jako lep. |
Hvala lepo gorane, da moj crno beli macak je prelep, takodjer imam i jednog belog macka sa malo sivkaste boje, i taj je takodjer jako lepi.
Macke su najlepse zivotinje na svetu...divne su...
|
|
|
carmen90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***
|
|
ja imam macka
obican domaci sivo-crni
a zove se San Sopje Zan Pol Zak Arcibald Mackovski zvani Akord
bila sam klinka kad sam ga dobila i smislila mu to ime
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
|
MissPookie `Mndra Mja`
|
Datum registracije: 02 Okt 2007 Poruke: 5704 Mesto: .:. West Coast .:.
|
|
ufff...ne volim macke.....
|
_________________ ~Never tell your problems to anyone... 20% don't care and the other 80% are glad you have them~ |
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
uvek sam imala macke,skoro mi je umro persijanac,i rekla sam da vise necu da ih uzimam jer to tesko podnsem,mada mislim da cu uskoro za rodjendan da dobijem jos jednog novog
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
Danas sam svojoj maci kupila novu igračkicu.Neka ribica od filca il tak nešto koja se napuni onom mirisnom travom za mačke.Ne znam baš nešto više o tome.Pročitala sam negdje da to služi za punjenje igrački da bi macama bile zanimljivije, kao mačka se onda više igra.I prije sam kupovala slične igračke i uvijek se čudila.Jer...moja maca ne divlja s tim, ne igra se na klasičan način ko što se igra s običnim miševima i lopticama.Ona to izliže uzduž i napoprijeko.Tolko izliže da igračkica bude fakat skroz mokra Pa se onda malo mazi s tim, drži to capicama i trlja se glavom od to.Uglavnom mačka pri tom izgleda totalno ludo.Nekad čak čudno trza njuškicom, podvija rep uz trbuh valja se po podu mazeć se time....Ja i buraz smo došli do zaključka da ona nama izgleda napaljeno od te igračkice.Al ozbiljno tak se mazila samo kad se tjerala pa mi nije jasno
Dakle nisam sigurna je l se moja maca time napaljuje il se igra.Je l netko to doživio od svoje mace?Kakva su vaša iskustva s tom travom?Je l zna netko uopće šta to je?Malo mi je čudno da mačka poludi tako od obične trave, al fakat poludi, pa sam se upitala nema li u tom možda neke kemije????Koji je to vrag?Počela sam se brinut da l to trebam davat maci ili ne?
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Obožavam mačke Moje omiljene životinje i najlepše!! Imala sam mačke od kad znam za sebe.
|
|
|
|
|
|
Plavusica73 Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 27 Apr 2009 Poruke: 19
|
|
Ne volim mačke preterano samo dok su jako male tj. male mačiće.
|
|
|
|
|
|
Sabados Mafijaš
|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky
|
|
Ja imam neku obicnu
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
|
draganafan Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 26 Avg 2009 Poruke: 392
|
|
Mačke su predivne životinje,samo ih treba njegovati,i kupati što češće.Nemam je kao kućnog ljubimca,ali ih volim.
|
_________________ Još te volim još nisam ničija,još je u meni ljubav ko eksplozija... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|