:: |
Autor |
Poruka |
erilla ~kuin lumihiutale~

|
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 11947

|
|
Moje mišljenje je, da su turci pokazali mnogo bolju (individualnu) igru (bar koliko sam ja gledala, dosta vremena nije bilo signala ) ali ipak je sreća bila na strani njemaca
Pokazalo se kao i u nekim prijašnjim utakmicama, da su najznačajnije zadnje minute.
Ali kao i mnogi pre mene, ja bi želela da ko god udje u finale "razbije" njemce jer njih stvarno ne podnosim i po mom mišljenju ne zaslužuju pobedu
|
_________________ I dižem glavu gore, kao ratnik što ide u boj. Dok vetar šiba u lice, ja odlazim stari moj ... |
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Sto se mene tice ja mislim da su Rusi u veoma velikoj psiholoskoj prednosti od svih reprezentacija koje su ostale ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
Auuu, sto je bila tekmaaa...Znaci najbolja partija koju su Turci pokazali na ovom prvenstvu, ubedljivo, al eto, "Ko se maca lati, od maca i gine" primishe gol u poslednjem minutu...Ne znam, po meni su juce Turci bili bolji u svakom segmentu igre, no, idemo dalje...Danas ocekujem da (opet) Spanci povedu ali Rusi da izjednace pa posle...cemo da vidimo
|
|
|
|
 |
Johnson_Everton Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 23 Feb 2008 Poruke: 43

|
|
Uopste se ne postavlja pitanje ko je bio bolji, Turci su bili bolji, ali samo u polufinalu, što nije dovoljno za veliko finale (nije baš bukvalno VELIKO finale bez Holandije i Portugala, ali dobro).
|
|
|
|
|
 |
jbstapar [Caliente con el fuego]
![<b>[Caliente con el fuego]</b> <b>[Caliente con el fuego]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?

|
|
Eh, nadala sam se pobedi Rusije, mada znam da na prošlim ev. prvenstvima je Španija uvek pobedila Rusiju, ali opet...Hope never dies.
Čak, bila sam sto posto sigurna da će Rusija pobediti po igri u prvom polufinalu, ali Španci su u drugom polufinalu popravili igru, i zato jim svaka čast, naravno zasluženo je 3:0. Bilo bih i više golova da Torres nije 3 put u drugom polufinalu za dlaku promašio go..al ok. Dosta jim je i ovo.
Jedino ne znam zašto je Torres napustio igru posle 20(?) minuta igre u drugom polufinalu.
A u nedelju naravnoooooo....Go Espanaaaaaa..!!!
|
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
|
 |
Batino20 ~Flavoring of Sound~

|
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400

|
|
zasluzena pobjeda spanjolaca..rusi su potpuno zakazali...guss je ispo u trecem polufinalu na velikim natjecanjima zaredom...ocito nosi neko prokletstvo a sada jos da spanjolci kvalitetno zgaze svabe koji su vrlo nekvalitetnim nogometom stigli do finala..GO ESPANA
|
|
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Naravno, u finalu cu navijati za Furiju.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
Johnson_Everton Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 23 Feb 2008 Poruke: 43

|
|
koliko se samo Torres tripuje sada kada je u Liverpoolu. u Atleticu je baš bio gotivan igrač koji se časno borio za svoju reprezentaciju. Guiza i Fabregas u prvih 11, Torres napolje. Španija nema većeg umetnika od Ceska Fabregasa.
|
|
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
Villa očigledno izgubljen za finale. Ostaju Torres i taj Guiza. Ipak očekujem, da če Fabregas početi, a Guiza da če tek poslje uči. Mada me nešto mući oko Torresa, nije čini mi se sa glavom u igri, ne promašuje on takve šanse...
Kako bilo, Furija je tim za koji navijam!
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
E pa neka i Španjolska jednom nešto osvoji. Zasluženo su dobili finale. El Nino je danas bio odličan.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
Ko je prvak evrope....
Es pa ña
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|