:: |
Autor |
Poruka |
kumalu Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Okt 2006 Poruke: 69
|
|
Pametno je sve sto ste rekle,tako sam ponosna sto sam zensko.
|
|
|
|
|
|
Uniqa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 159
|
|
mozda zato sto im je to gust ili se ne osjecaju vezanima=) ha da
|
|
|
|
|
|
LudacaFL Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Dec 2005 Poruke: 156
|
|
za isti razlog sto muskarci varajuu...strast ili nedobijaju sta im treba kod kuce....
|
|
|
|
|
|
MaJcHe_91 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 14 Jan 2007 Poruke: 205 Mesto: Bg
|
|
da je sve kako treba,ne bi mi palo na pamet....a kod mene nista nije kako treba!
ali tome nista ne fali,sve dok taj neko ne saznaza tu malu prevaru,
sticu se nova iskustva...
|
_________________ swe bez tebe...swe tako prazno je |
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
pa mislim da mi u tom trenutku treba vise paznje i neznosti,pa to potrazim kod nekog drugog...
|
|
|
neuhvatljivaa x fille sauvage x
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644
|
|
Mislim da uzrok pevare cuci negde duboko u nama,da nismo zadovoljne necim,ja se secam da sam obicno u tim trenutcima mislila "ma,nek ide zivot,ionako je samo jedan" ali sam vremenom shvatila-ono sto neces da tebi rade nemoj ni ti njima
|
_________________ Lutko, ja sam rešen da večno s' tobom plešem... |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Dafna je napisao/la sledeće: | da li zato sto ste zapostavljene, zato sto se mozda osecate zapostavljeno....????..... |
Zašto varamo...? Pa zašto vi varate...? To je relativno pitanje... na koje ja ne znam odgovor Većina žena vara kada se oseti zapostavljeno od strane partnera i kada joj neko drugi to nadoknadi... većina upravo iz osvete... "oko za oko, zub za zub", a opet neke ženske osobe to rade iz zabave... nema pravila...
Ne varam... to mi je tako nisko i ružno... nikada to nisam radila, niti ću... Ako sam sa nekim, biću sve do onog trenutka do kada bude bilo ljubavi izmedju nas dvoje... kada nje nestane... prestaje i naš odnos... Ako me je prevario, pa šta sad... šta... i ja treba da se spustim tako nisko, da bi se njemu osvetila... ma hajde... pa da je poslednji na ovom svetu... Čim je to uradio, dokazao je da me nije vredan... pa zašto bih ja onda, bilo šta radila zbog njega... pa makar i ružno...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Ne varam......(jedino ako nije mi stalo za decka )
|
|
|
|
|
|
jovana_88_nis Iskusni član
|
Datum registracije: 31 Avg 2007 Poruke: 913
|
|
Desilo mi se da dečka ostavim iz razloga što se zaljubim u drugog (samo jednom-znam da ni to nije divno )ali nikad ne varam,niti ću.
|
|
|
|
|
|
danij Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 02 Jan 2005 Poruke: 557 Mesto: SABAC/SCG
|
|
a joj pa ne znam....jednostavno se samo desi jeste ruzno al nekad mi tako dodje,a kasnije se kajem
|
_________________ *D*a*n*i*j*e*l*a* |
|
|
|
|
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
Nikada,nikada ga ne bih prevarila... Zista jednostavno sam takva
|
|
|
*Fairy bitch* Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 66 Mesto: zemlja snova
|
|
ja kad varam, varam ali na kratko i potpuno..
ne bih nikad mogla da ostavim dečka, ali bih ga vrlo rado prevarila, kad mi se pruži prilika za to..
tako daaaa... i nikad se ne kajem, uradila sam to svesno....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|