:: |
Autor |
Poruka |
chocolatta Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 09 Jun 2008 Poruke: 23

|
|
obozavam crne, tajanstvene i opasne oke
Crne oci crno boje sve
dovele su me na tanak led
dusa mi se nocas izlila
ljubav s tobom precica do dna
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
plave
uvek i zauvek
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
crne mmm , ili tamno braon
|
|
|
|
|
 |
milica.saska **principessa**

|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~

|
|
Zelene i plave...Imaju neku čistinu,uhhh
|
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection... |
|
|
|
 |
amarenna Odomaćeni član

|
Godine: 32
Datum registracije: 10 Mar 2009 Poruke: 2342 Mesto: •● U njegovom srcu ●•

|
|
plave zavodnicke..ufff
|
_________________ ~..♥ Sebi dozvoli sve...samo jedno ne...da te ima netko tko te ne zasluzuje..♥ ~ |
|
|
|
 |
Crvenkapa Bre Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 30 Okt 2006 Poruke: 40 Mesto: Nedodjija

|
|
Svetle oči - sive, plave, zelene... Luda sam skroz za takvima, i još ako su krupne - zaljubim se na keca , a ako uz to ima i nežno lice (baby face) sa jače izraženom vilicom (vilica ala Brad Pitt) - ja sam gotova. Možda je to zato što sam dok sam bila bebac maštala o princu na belom konju (a u mojoj mašti on je baš UVEK, uvek, uvek bio svetle puti i tako izgledao).
|
_________________ ...I'm a sinner, I'm a saint, I do not feel ashamed, I'm your hell, I'm your dream, I'm nothing in between, you know you wouldn't want it any other way... |
|
|
|
 |
ticcky Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Dec 2008 Poruke: 88 Mesto: Podgorica

|
|
Crvenkapa Bre je napisao/la sledeće: | Svetle oči - sive, plave, zelene... Luda sam skroz za takvima, i još ako su krupne - zaljubim se na keca , a ako uz to ima i nežno lice (baby face) sa jače izraženom vilicom (vilica ala Brad Pitt) - ja sam gotova. Možda je to zato što sam dok sam bila bebac maštala o princu na belom konju (a u mojoj mašti on je baš UVEK, uvek, uvek bio svetle puti i tako izgledao).  |
Samo da potpisem
|
|
|
|
|
 |
Kleopatra73 Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Apr 2009 Poruke: 19

|
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
Ili jako crne ili jako plave.
Zelene prezirem, i kod muškaraca i kod žena.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
kikbokser Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 20 Sep 2005 Poruke: 555 Mesto: beograd

|
|
Ma nebo plave koje i u mraku sijaju su zakon!
sreca moja pa imam takve mada statistiku "lepote" zasnivam na misljenju gomile devojaka
|
_________________ Kad pijem ja se napijem,kada ljubim ja se zaljubim!I SVE sto s mukom zaradim,na SLADAK zivot potrosim!  |
|
|
|
 |
Emilli Odomaćeni član

|
Godine: 45
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 1322

|
|
zelene ili braon
|
_________________ Kako da volim ono što imam,kad ne mogu da imam ono što volim... |
|
|
|
 |
sweetlady ..femme fatale..la vraie..

|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji

|
|
*tzar* je napisao/la sledeće: | Kakve oci volite? Mozete opisati bojom, ili pridevom ili i jedno i drugo!
Ja licno volim crne i lazljive! |
Hmm meni boja ociju nije vazna Volim da u njima vidim sjaj kada me ugledaju i taj zaljubljeni, po malo vragolasti pogled
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|