:: |
Autor |
Poruka |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
samo coco-bill-a
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Mysty ~abhor~
|
Godine: 35
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514
|
|
Sweet honey,Ctw,Ivanku,Hetairu.
|
|
|
|
|
|
Nesho79 Zaljubljeni
|
Godine: 45
Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM
|
|
ne znam da li sam pisao ovde ali aj napisacu opet, ja licno sam upoznao:Neuhvatljivu, ivankamazu i keleta
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Baraba je napisao/la sledeće: | Krecem alfabetim redosledom...
***Srna***, *Zeljka*, Annabel_Lee, ametist heart, DaNiJeLa, dambolina, dameski, Jugović, koma73, magla 68, maucetung, miskopisko, OpiCeNa, škorpijica.
Valjda nisam nikoga zaboravio... | Baraba je napisao/la sledeće: | Sweet Baby_85 sam bio smetnuo sa uma da napišem. |
I od proshle godine i konjanik-a
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Ajd da i ja prijavim osobe za koje sam sigurna da bar postoje Idemo redom
dameski, nastasenjka, Baraba, ~SonicLady~, dambolina, maucetung, Alexns i anchi22
takodje postoji par clanova za koje znam ko su iako se nikada nismo "direktno" upoznali a i nekoliko mojih prijatelja ima nickove (jbg skida se muzika ovo-ono dok ih sve ne banujem ) ali nisu aktivni
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
Rada_zemunka •♥...by your side...♥•
|
Godine: 26
Datum registracije: 31 Jul 2007 Poruke: 5757
|
|
ja sa sajta ne poznajem nikoga, sem mog decka koji ovde dodje samo kad mu treba muzika ( ko ga shisha)...
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Za sad i jos uvek samo coco-billa i Sparky
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Update Abecednim redom:
afibamarih, Baraba, Car Dušan-Silni, CatchTheWreck, coco_bill, dameski, Ivankamaza, Jale21, jerotije, Marjan84, NenadS, Ohanzee, PiNkLaDy, Raziel@Nosgoth, Sweet Honey, studenica, viktorpop
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
-daniel-, škorpijica i ~SonicLady~
dovoljno
|
|
|
|
|
|
Mrs Bella jagode sa šlagom.
|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*
|
|
Rada_zemunka je napisao/la sledeće: | ja sa sajta ne poznajem nikoga, sem mog decka koji ovde dodje samo kad mu treba muzika ( ko ga shisha)... |
Takva je i moja situacija..
Ne poznajem nikoga, samo moj dragi nekada dodje ovdje da skine muziku i to je to (on nezna da sam ja ovdje hihiii)
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Šesto dopunjeno i ukoričeno izdanje.
Fanatika, ESC-a, Andrejicu, Dameski, Annabel, NenadS, Jerotija, Mayche
+ Mysty i Sweet Honey.
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Pitanje je koga poznajete, pa bih molila clanove da upisuju koga poznaju, odgovori "nikoga", "zele bih ovoga, onoga..." ce biti brisani Hvala na razumevanju...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|