:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Iwana Simic je napisao/la sledeće: | To bi bilo zadnje sto bi uradio u svom zivotu!!!!  |
Ne budi toliko sigurna, kad se i od koga najmanje nadas desi se
aureliano je napisao/la sledeće: | Tko to jednom uradi - uradit ce to opet. Tako je to kod nas muskaraca - mi ili tucemo zenske ili ih uopce nikad ne bi udarili. Nema tu sredine... |
Bravo.
Kad se jednom desi, desit ce se opet I opet.
jbstapar je napisao/la sledeće: | Samo za lecenje, nista drugo. |
I to kakvo lecenje
Nazalost jeste, da li ce se ponoviti?! u to cisto sumnjam.
|
|
|
|
|
 |
suza_u_oq Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 32 Mesto: Frankfurt am Main

|
|
Jeste,2x jedan isti decko. Drugi put me je shamarao tokom voznje,levom rukom je vozio,desno me bio :/ 80 kilometara bez prestanka..Opsovala sam mu mrtvu majku u afektu..Ni sama ne znam kako sam prezivela taj period,sva modra u licu..Mozda cete se smejati,ali,otisla sam u crkvu i klela ga..4 dana posle toga je polomio nogu..Ni dan danas se nije ozenio,ima 35 godina. Nikad,ali nikad vise necu dozviliti da budem sa losim momcima u vezi,da me neki krelac udari.Ccc..
|
|
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
bivsi jeste, sakom pravo u stomak
sadasnji samo u sali, dok se zezamo, pa po guzi...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Ruku nikad ... ali nogu jeste Salim se.
Ne nikada, samo u sali.
|
|
|
|
|
 |
vixi23 Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 28 Sep 2009 Poruke: 8751

|
|
|
|
 |
**Jana** Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 46
Datum registracije: 24 Mar 2010 Poruke: 17

|
|
Nikad...imam takav stav da to nikome ne bi palo na pamet !
|
|
|
|
|
 |
gagica.v ♫ Samo Luda ♫

|
Godine: 33
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina

|
|
ма какви...остао би без исте моментално...нема шансе....па остао би и без мушкости и без руке...нисам му ја играчка...али истини за вољу битан је само став...ако му покажеш да си главна то је то...не волим ни оне бојажљиве, али никоме не треба неиживљени кретен
|
|
|
 |
Zemovka Miss Domaći.de 2008

|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Jan 2008 Poruke: 194

|
|
hvala bogu ne, jezim se na nasilje i kada bi do toga doslo tu bi bio kraj
|
_________________ ...dozvola za ljubav... |
|
|
|
 |
_tvitika_ Upućeni član

|
Godine: 54
Datum registracije: 20 Jul 2010 Poruke: 341 Mesto: Bgd

|
|
Nikad jer mu JA tako nešto ne bih dozvolila ni u ludilu. Kada bi podigao ruku na mene, to bi bio kraj, ostavila bih ga bez razmišljanja.
PS. Kad sam na ovoj temi pročitala kroz šta su neke devojke prošle, to me je baš rastužilo. Moj savet je da nikada ne ostajete u vezi sa nasilnom osobom jer zaslužujete mnogo više. Čim neko digne ruku na vas, odmah i bez razmišljanja ga ostavite a potrudite se i da on dobije svoje (bilo od vaših prijatelja, bilo od familije jer takve stvari nisu za zezanje. )
|
_________________ CARPE DIEM! |
|
|
|
 |
njanja1011 *look by njanja*

|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Sep 2010 Poruke: 18239 Mesto: Između planina i mora...

|
|
NIKADA to nije uradio!
|
_________________ "Kad bih znala da su ovo poslednje minute što te vidim,rekla bih ti:VOLIM TE,i ne bih glupo pretpostavljala da to već znaš..." |
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Nikad! A kada bi to uradio bilo bi mu poslednje
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Jedan jeste. Oprostila jesam, i zaboravila. Možda da je živ drugačije bih razmiščkača. Ovako, o mrtvima sve najbolje i sve je oprošteno i zaboravljeno. Na kraju krajeva, osoba sam koja izvuče živce da je dobro da me nije ubio. Ima to nešto u meni što sam kroz godine naučila kontrolisati, jer moram, opasno se igram kada počnem riječima da grizem, mračna sam i mnogo opaka.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|