:: |
Autor |
Poruka |
darko_calic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Feb 2007 Poruke: 49
|
|
e da...kad sam vec ovde...
Fanatic, izlazis li na kup srbije 14.04???
i ako izlazis, jel si opet u bclasic..ili bb?
poz
|
|
|
|
|
|
FANATIC-NS PARTY MAN
|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Jul 2004 Poruke: 979 Mesto: Novi Sad
|
|
darko_calic je napisao/la sledeće: | e da...kad sam vec ovde...
Fanatic, izlazis li na kup srbije 14.04???
i ako izlazis, jel si opet u bclasic..ili bb?
poz |
Naravno! Izacu u istoj kategoriji kao i pre.
|
_________________ Tezim ka savrsenstvu u svakom pogledu! MSN - nszola@hotmail.com |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
FANATIC-NS je napisao/la sledeće: | Sto se tice tegova na nogama ,nisam bas siguran koliko je to dobro za odraz.Ali siguran sam da ukoliko trcite sa njima mozete povrediti zglobove i vremenom ce vam se pojaviti bolovi u nogama.
|
Veruj mi pomaze povecanju odraza, drug mi se profesionalno bavi kosharkom, nizi je od mene za glavu i po a o5 svaki put mi moze 'skinuti loptu"...taj je i dan i noc nosio tegove na nogama i nije doshlo do povreda...mozda je on imao srece, ne znam ali u njegovom sloocajoo je ''upalilo''...ako mi ne verojesh mozesh njega pitati, sada igra za "Novi Sad"..pozzz
|
|
|
|
|
FANATIC-NS PARTY MAN
|
|
|
To je samo trenutno...kasnije kada prodje malo godina javice se bolovi i onda kada se bude pitao zasto je to, ti mu reci da je zbog ovoga sto sam upravo naveo.
|
_________________ Tezim ka savrsenstvu u svakom pogledu! MSN - nszola@hotmail.com |
|
|
|
|
abadzija Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Feb 2007 Poruke: 7
|
|
Koje su najbolje vezbe za razvijanje grudi?
|
|
|
|
|
|
FANATIC-NS PARTY MAN
|
|
|
Za opstu punocu grudi je ravni bench.Za gornji deo je kosi bench.
a razvlacenja sa tegovima radis posle na ravnoj klupi da bi vremenom imao lepe ploce.Ali ovo ti je samo uopsteno vise informacija mozes naci na www.pansport.co.yu gde je sve detaljno objasnjeno na forumu i gde mozes pogledati moj snimak izvodjenja vezbi za grudi kao i objasnjenja.
|
|
|
|
|
darko_calic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Feb 2007 Poruke: 49
|
|
ok..fanatic vidimo se u ns...zelim ti puno uspeha!
|
|
|
|
|
|
FANATIC-NS PARTY MAN
|
|
|
darko_calic je napisao/la sledeće: | ok..fanatic vidimo se u ns...zelim ti puno uspeha! |
Hvala ti puno.
|
|
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Fanatic ajde reci mi ali iskreno idem vec dve godine redovno u teretanu, radim maksimalno i vide se rezultati. Ali opet postoje ljudi koji idu manje od pola godine a mislici rastku kao kvasac. JEl se ti kljukaju necim ili je to jednostavno do genetike?
P.S. Video sam te u Pansport-ovom biltenu
|
|
|
|
|
|
FANATIC-NS PARTY MAN
|
|
|
Velja25 je napisao/la sledeće: | Fanatic ajde reci mi ali iskreno idem vec dve godine redovno u teretanu, radim maksimalno i vide se rezultati. Ali opet postoje ljudi koji idu manje od pola godine a mislici rastku kao kvasac. JEl se ti kljukaju necim ili je to jednostavno do genetike?
P.S. Video sam te u Pansport-ovom biltenu |
Bicu iskren i reci da je odgovor potvrdan.Nema sanse da neko za kratko vreme poraste kao kvasac a da tvrdi da nista ne uzima.Ti ljudi lazu.Genetika ima jako male veze sa time.
E sada..postavlja se pitanje zasto lazu? Odgovor na to pitanje znaju samo oni.Mogu da lazu samo neke ljude koji nemaju pojma ili nisu dovoljno upuceni u ovaj sport.Ja se samo slatko nasmejem kada tako nesto cujem.
Sto se biltena tice..da to sam ja
P.s- U koju teretanu ides?
|
|
|
|
|
piroman555 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 1 Mesto: tuzla
|
|
ccc...
niko nece da pomogne,,,
ccc
|
|
|
|
|
|
melkor Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Jan 2005 Poruke: 236
|
|
Genetika ima veze samo u gradji i obliku tela, a te gluposti kao : Idem u teretanu 2 meseca i izgledam ko Konan, kakva glupost!!! Naravno da ne moze!!! Svi koji malo bolje izgledaju, kojima se vidi da idu u teretanu, koriste nesto dodatno, nesto u vidu suplemenata a neki cak idu i na hemiju!!! Ja sam se 2 godine ubijao u teretani a prethodnih 12 sam trenirao vaterpolo i nista nisam specijalno napredovao, a kada sam uzeo whey i kreatin, za dva meseca sam se naduvao ko krava!!! I za isto to vreme i izduvao!!! Tako da 85% Ljudi u teretani koriste neke dodatke!!! Ne budite u zabludi!!!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|