www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Building, Terentana: najbolja vezba za napredovanje misica?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Sport - Opšte diskusije ~ -> ~ Arhiva - Sport - Opšte diskusije ~
::  
Autor Poruka
darko_calic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 13, 2007 4:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e da...kad sam vec ovde...
Fanatic, izlazis li na kup srbije 14.04???
i ako izlazis, jel si opet u bclasic..ili bb?
poz

FANATIC-NS
PARTY MAN
PARTY MAN

Godine: 47

Datum registracije: 18 Jul 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 14, 2007 1:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

darko_calic je napisao/la sledeće:
e da...kad sam vec ovde...
Fanatic, izlazis li na kup srbije 14.04???
i ako izlazis, jel si opet u bclasic..ili bb?
poz

Naravno! Izacu u istoj kategoriji kao i pre.

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 14, 2007 1:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

FANATIC-NS je napisao/la sledeće:
Sto se tice tegova na nogama ,nisam bas siguran koliko je to dobro za odraz.Ali siguran sam da ukoliko trcite sa njima mozete povrediti zglobove i vremenom ce vam se pojaviti bolovi u nogama.

Veruj mi pomaze povecanju odraza, drug mi se profesionalno bavi kosharkom, nizi je od mene za glavu i po a o5 svaki put mi moze 'skinuti loptu"...taj je i dan i noc nosio tegove na nogama i nije doshlo do povreda...mozda je on imao srece, ne znam ali u njegovom sloocajoo je ''upalilo''...ako mi ne verojesh mozesh njega pitati, sada igra za "Novi Sad"..pozzz Wink

The tears of a clown make the whole world laugh.

FANATIC-NS
PARTY MAN
PARTY MAN

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 15, 2007 1:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To je samo trenutno...kasnije kada prodje malo godina javice se bolovi i onda kada se bude pitao zasto je to, ti mu reci da je zbog ovoga sto sam upravo naveo.

abadzija
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 15, 2007 6:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Koje su najbolje vezbe za razvijanje grudi?

FANATIC-NS
PARTY MAN
PARTY MAN

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 18, 2007 11:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Za opstu punocu grudi je ravni bench.Za gornji deo je kosi bench.
a razvlacenja sa tegovima radis posle na ravnoj klupi da bi vremenom imao lepe ploce.Ali ovo ti je samo uopsteno vise informacija mozes naci na www.pansport.co.yu gde je sve detaljno objasnjeno na forumu i gde mozes pogledati moj snimak izvodjenja vezbi za grudi kao i objasnjenja.

darko_calic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 20, 2007 3:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ok..fanatic vidimo se u ns...zelim ti puno uspeha!

FANATIC-NS
PARTY MAN
PARTY MAN

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 23, 2007 1:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

darko_calic je napisao/la sledeće:
ok..fanatic vidimo se u ns...zelim ti puno uspeha!

Hvala ti puno.

Velja25
~ Sanjicin komšija ~
~ Sanjicin komšija ~

Godine: 37

Datum registracije: 20 Jan 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 23, 2007 1:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Fanatic ajde reci mi ali iskreno Smile idem vec dve godine redovno u teretanu, radim maksimalno i vide se rezultati. Ali opet postoje ljudi koji idu manje od pola godine a mislici rastku kao kvasac. JEl se ti kljukaju necim ili je to jednostavno do genetike?
P.S. Video sam te u Pansport-ovom biltenu Wink

FANATIC-NS
PARTY MAN
PARTY MAN

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 24, 2007 11:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Velja25 je napisao/la sledeće:
Fanatic ajde reci mi ali iskreno Smile idem vec dve godine redovno u teretanu, radim maksimalno i vide se rezultati. Ali opet postoje ljudi koji idu manje od pola godine a mislici rastku kao kvasac. JEl se ti kljukaju necim ili je to jednostavno do genetike?
P.S. Video sam te u Pansport-ovom biltenu Wink

Bicu iskren i reci da je odgovor potvrdan.Nema sanse da neko za kratko vreme poraste kao kvasac a da tvrdi da nista ne uzima.Ti ljudi lazu.Genetika ima jako male veze sa time.
E sada..postavlja se pitanje zasto lazu? Odgovor na to pitanje znaju samo oni.Mogu da lazu samo neke ljude koji nemaju pojma ili nisu dovoljno upuceni u ovaj sport.Ja se samo slatko nasmejem kada tako nesto cujem.

Sto se biltena tice..da to sam ja Wink

P.s- U koju teretanu ides?

piroman555
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 24 Feb 2007
Mesto: tuzla

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 24, 2007 9:07 pm    Naslov poruke: proteini i kreatini Na vrh strane Na dno strane

ccc...
niko nece da pomogne,,,
ccc Evil or Very Mad

melkor
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 20 Jan 2005

saudiarabia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 06, 2007 3:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Genetika ima veze samo u gradji i obliku tela, a te gluposti kao : Idem u teretanu 2 meseca i izgledam ko Konan, kakva glupost!!! Naravno da ne moze!!! Svi koji malo bolje izgledaju, kojima se vidi da idu u teretanu, koriste nesto dodatno, nesto u vidu suplemenata a neki cak idu i na hemiju!!! Ja sam se 2 godine ubijao u teretani a prethodnih 12 sam trenirao vaterpolo i nista nisam specijalno napredovao, a kada sam uzeo whey i kreatin, za dva meseca sam se naduvao ko krava!!! I za isto to vreme i izduvao!!! Tako da 85% Ljudi u teretani koriste neke dodatke!!! Ne budite u zabludi!!!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Sport - Opšte diskusije ~ -> ~ Arhiva - Sport - Opšte diskusije ~ -> Building, Terentana: najbolja vezba za napredovanje misica? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  sledeća
Strana 14 od 15

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon