:: |
Autor |
Poruka |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Kontam ja tebe zemo ... i znam da je to pijanstvo stvar ličnog ukusa .. ja sam samo izneo svoje mišljenje u vezi ženskog pijanstva jer ovde se ipak govori o nekome ko ako je pijan može dosta toga da uradi što bih moglo posle da naškodi ceo život ... npr. silovanje, iskorištavanja ostalih muškaraca koji sigurno s njom nisu trezni nego su pijani kao i ona, ... i tako dalje i tako bliže ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
Bojim se odoh u off, i bit če izbrisano...
Ne treba iči u krajnosti... Ako je čovjek đubre, silovat če i trijeznu... Lični ukus, naravno, jasno, i kažem ti npr ne piješ... nemoj nikad, ne treba ni meni, ali eto, pijem, nisam krono ne daj bože, ali ne bi i neću i nisam branio djevojki ili svojoj a kamoli tuđoj da pije... Šta sam ja bolji od nje? Koliko je sve ovo samo stereotip, da je djevojka ne valja kad pije...
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Ja ovde nikad nisam uzimao samo jedan pol .. ja ovo govorim globalno .. a to sto ostala momchad se pravi postena i ovamo jedva ceka da vidi pijanu curu jer zna da jedino tako moze da smuva neku curu .. e to je vec, moj zemo, priroda i njihov obraz a ne moj ..
Ja znam samo da jednostavno nisam ljubitelj alkohola pa tako ne volim da vidim zenu pijanu a posto je ovo tema o zenskom pijanstvu ne bih da idem off topic i da pricam o muskarcima i muskim vratolomijama za vreme pijanstva
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
Prgavi_Stanojko Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 08 Okt 2008 Poruke: 20

|
|
Ma zene su vece s*inje kad se napiju, nego mi, a mi smo svinje velike. Grok grok tamno niksicko je zakon
|
|
|
|
|
 |
okili87 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 09 Sep 2008 Poruke: 41 Mesto: Beograd

|
|
nemojte mi te priče...ja sam žensko i napila sam se 100 puta a i dalje smatram sebe dovoljno dostojanstvenom i ženstvenom, znam da me i drugi takvom smatraju...volim da izađem i da se veselim, a da se ne lažemo provod nije nikad tako dobar kao uz alkohol...
ne podržavam baš da se devojka mnogo napoje i povraća, to je ružno, ali ništa manje nije ružno ni za muškarca...a naravno, poenta je da znaš da se ponašaš i kad si malo cugnuo(la)
|
_________________ baby when the lights go out I see you |
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Ne volim da curka / цурка popije - ni malo. (Sa popije mislim to da joj se promeni raspolozhenje pod uticajem alka)
Kome god je alk potreban da se dobro provede, chini neshto pogreshno u svom zhivotu. Smataram i ostajem pri tome. A poshto nashe bolje i lepshe polovine pokushavaju da se predstave kao dame... tak da... mislim da je svo pravdanje alk-a u "izvesnim situacijama" izlishno.
Ili je to, pak, vid emancipacije i pokazivanja "ravnopravnosti"?
Toliko za sada.
|
|
|
 |
jbstapar [Caliente con el fuego]
![<b>[Caliente con el fuego]</b> <b>[Caliente con el fuego]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?

|
|
|
|
 |
miloos Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Okt 2008 Poruke: 31

|
|
Nema nista gore od toga!
Proslog vikenda otisao sam sa curom u Art u Mihajlovac na neki privatni rodjendan,usli oko 12... samo sto smo seli na balkon,izlazi neka cura dobrog izgleda,extra gradjena a i dobro telo i lice,znaci full!
Izadje ona na balkon i kad poce da pegla,pegla i pegla!
Ne moze da stane,drugarice se vrte oko nje,svi se smeju pa cak i one!
Prizor odvratan,gde li su njeni roditelji-a pogotovo decko ako ga i ima!
|
|
|
|
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
Primetih kako sa povecanjem procenta alkohola u krvi zena, kriterijumi i moral istim tempom opadaju. Kod muskaraca (ili bar veceg dela) toga nema. Zato se retko desava muskarcu da se kaje zbog necega od sinoc.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
 |
šamar Iskusni član

|
Godine: 116
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend

|
|
huntelaar je napisao/la sledeće: | Ima li nesto gore nego mrtva pijana devojcica? |
ima dvije pijane djevojčice ili tri svejedno.mada se bolje.... kada popiju malo.ali malo ne sad mortus koji ćeti onda .
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
šamar je napisao/la sledeće: | huntelaar je napisao/la sledeće: | Ima li nesto gore nego mrtva pijana devojcica? |
ima dvije pijane djevojčice ili tri svejedno.mada se bolje.... kada popiju malo.ali malo ne sad mortus koji ćeti onda .  |
ima gore ima: mrtva trijezna
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|