:: |
Autor |
Poruka |
laza1990 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 22 Dec 2007 Poruke: 120 Mesto: Capital city for Nish - Medoshevatz
|
|
Bosiljak mi sveo na reveru,
kitili me tvoji svatovi,
u ljubav sam izgubio veru,
a to tebi nista ne znaci.
Ti si zlatna jabuka,
al si tudja nevesta,
sve sto zelis ,
neko drugi ce ti dati,
neke skupe haljine,
neko grugo prezime,
nekom drugom,
ti ces decu radjati.
Rodja Raicevic - zlatna jabuka
|
_________________ Fuck the pepsi, fuck the pizza all we need is slaninica. |
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Skoro dvije zadnje godine me budila za školu pisma... * Mitar Miric- Ne može nam nitko ništa
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Nataša Bekvalac-Dobro moje
|
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
Mene je godinu dana budila Šemsa Suljaković ~ Ne Vjerujem nikom Više.Baš mi je godilo buđenje uz tu pjesmu.Svaki dan bi si naštimala na liniji kao alarm tu pjesmu i pojaala dost glasno.Da se ori
|
|
|
Grešnica ¤ grešna u ljubavi ¤
|
Datum registracije: 20 Jan 2008 Poruke: 5614
|
|
Mene uvijek bude neke balade... Jer da me budi nešto "žešće", srce bi mi stalo u snu.
Trenutno: Šako Polumenta - Kako sam volio tebe
|
|
|
|
|
|
Brana voli MEDENE Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 08 Jul 2006 Poruke: 644 Mesto: ...MESTO MALENO....
|
|
Dado Polumenta - Moja Srno....sad cu verovatno staviti neku pesmu od Saka....verovatno Kukavica...i ja volim da me bude balade...
Jednom mi je zvonila brza pesma i pala sam sa kreveta u skenjala se u zivot
|
_________________ ... Padale su tvoje kise pored mene zedne..pevale se pesme tvoje, za mene nijedne.... |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Grešnica je napisao/la sledeće: | Mene uvijek bude neke balade... Jer da me budi nešto "žešće", srce bi mi stalo u snu. |
Moj čovek...
Trenutno mi je melodija za budjenje pesma "U mislima"... pesmica koju je Jellena otpevala na festivalu... Svidja mi se melodija...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
fipars Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 31
Datum registracije: 10 Jul 2008 Poruke: 9
|
|
Srpska se truba sa Kosova čuje. Koga ona truba na početku ne razbudi svaka mu čast.
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Bajaga - Montenegro
Na skriveno te vodim mesto
izmedju planina i mora
gde gorski vetar peva pesmu
jos ne svice rujna zora.
Na skriveno te vodim mesto
gde su i nocu tople stene...
lalalalalalalalala
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
pobro29 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Jan 2009 Poruke: 9
|
|
Godinama me budi pjesma Konobo Moja
|
_________________ ŽIVOT JE LIJEP |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Vjerovali ili ne, budila me je himna tačno u 6 kada se palio i tv i to je toliko bilo stresno da vam opisati ne mogu, tako da sam odustala od tog kanala i prebacila na MTV. Sada ustajem bez stresa!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
U zadnje vreme kada mi zvoni alarm tj. svira/peva je pesma Alisa - Ne mogu da sanjam
pa kaze....
Ne mogu da saaaaaaanjaaaaam
ni da razmisljaaaaaaam
od svoje se senke sklanjam
jer me proganja
Ne znam sta da raaaaaaadim
kad teme nema tu
od peska kula gradim
a kise padaju
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|