:: |
Autor |
Poruka |
nikolic_rs Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 06 Okt 2007 Poruke: 65
|
|
A nisam ,i bas mi je zao,ali ima vremena...slusao sam je nekoliko puta,ali tada nisam... A ti??
|
_________________ Ne opterecuj se nebitnim stvarima, jedan je zivot! |
|
|
|
|
Ankica1105 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Maj 2007 Poruke: 64
|
|
Nisam bila, jer zivim u Njemackoj ali imam nekoliko video snimaka a i slika iz Brckog kada je bila , posto se neki clanovi sa njenog foruma bili , a i kod nje u backstage.
|
_________________ jos te volim, jos nisam nicija
jos je u meni ljubav
ko eksplozija
vrati se , nedaj da patim se |
|
|
|
|
Jokky Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Nov 2008 Poruke: 221 Mesto: <Destination Unknown>
|
|
Dragana Mirkovic - 2008 - Zemljo
Cuo sam rip i pjesma zvuci odlicno,nadam se da ce album biti vrh jer nista manje ne ocekujem od Gage
|
_________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue.
And the dreams that you dare to dream
Really do come true. |
|
|
|
|
|
|
|
Draganin Novi album zove se "Eksplozija" a za par dana ce se naci u prodaji.
bice CD+DVD .......na DVD ce se naci 19 spotova
na albumu ce biti 12 pjesama
|
_________________ jos te volim, jos nisam nicija
jos je u meni ljubav
ko eksplozija
vrati se , nedaj da patim se |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Nova pesma joj se je super.
|
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
Jedva čekam novi album!Ova nova pjesma mi je super.Baš Draganin stil.Da bar bude cijeli album dobar.
|
|
|
_NataLia_ Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri
|
|
Kupila sam cd
|
|
|
|
|
|
Jokky Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Nov 2008 Poruke: 221 Mesto: <Destination Unknown>
|
|
Jokky je napisao/la sledeće: | Dragana Mirkovic - 2008 - Zemljo
Cuo sam rip i pjesma zvuci odlicno,nadam se da ce album biti vrh jer nista manje ne ocekujem od Gage |
Na prvo slusanje moram reci da je album fenomenalan,bas sam odusevljen,bravo za Gagu
|
_________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue.
And the dreams that you dare to dream
Really do come true. |
|
|
|
|
|
|
|
Naslov je novog albuma kojim će Dragana Mirković da obeleži dvadeset pet godina svoje veoma uspješne i plodonosne estradne karijere.
Za samo nekoliko dana očekuje nas dvanaest pjesama, dvanaest hitova koji su radjene na jedan novi, drugačiji način od onoga što smo navikli od Gage i potpuno nova Dragana.
Na albumu su pored Vesne Petković, Kobca, Kona, Marine Tucaković koja je radila pjesmu Laste, radili još i Perica Zdravković koji je Gagi napisao dvije pjesme od kojih je jedna prava dvojka, na radost mnogih Gaginih fanova, kao i Saša Dragić i Emina Jahović koja je napisala tekst za pjesmu Zapaliću srce.
Pored pjesme Eksplozija po kojoj je Dragana odlučila da nazove svoj dvadeseti po redu album, tu su još i drugi zvučni naslovi pjesama kao što su Zemljo, Jedino moje, Nešto lepo....
Kao što nas je već i ranije navikla da bude posebna, jedinstvena i neponovljiva, tako je i ovaj put odlučila da nas obraduje tako da uz album ide i DVD na kome će se naći video spotovi za čak devetnaest pjesama, uključujući i tri spota za pjesme sa novog albuma, koji su već uradjeni i bit će premijerno prikazani na DMSAT tv.
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Na 1. slušanje, meni su se dopale:
'Sve bih dala da si tu'
i
'Nešto lepo'
Videćemo za dalje
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
Dama sa Balkana je napisao/la sledeće: | Iritira me njeno cviljenje... Užas. |
Preslušala sam njen novi album (ne cvili previše ) i mogu reći - oduševljena sam.
|
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Na prvo slusanje fantasticno..svaka cas Gago...meni na prvo slusanje najbolja Jedino moje
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|