:: |
Autor |
Poruka |
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
držte lopova je napisao/la sledeće: | Da li je moguće da se baš niko ne interesuje za ove veličanstvene životinje, koje su kad ih bolje upoznate prave maze. U ovom današnjem svetu medija one su okarakterisane kao negativci, a po meni njihove osobine su daleko moralnije od nekih životinja koje su navodno pozitivci(mačke, na primer).
Kao dete leto sam provodio kad bake u Hercegovini gde ih je bilo mali milion i nikad nisam doživeo neprijatnost. A to što ujedaju...pa jeste ujedaju, ali samo onda kad su ugrožene i napadnute. |
Salzem se... I psi ujedaju; i macke ujedaju; ljudi ujedaju.....
ZMIJE SU VELICANSTVENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najlepse zivotinje, a to sto ujedaju... Svako se brani na svoj nacin...
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
please Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava
|
|
daleko im kuca od moje,fuj,ne fasciniraju me uopste.
imam drugara koji ima dva gustera i jednu zmiju,
zlo mi kad moram ici kod njega
(pitam se,oustalom,odakle mi takav drugar )
kad mu vidim kucne ljubimce,sve mislim da bi bili lepsi pretvoreni u kais ili novcanik
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Ja sam imala kao kucnog ljubimca zenku pitona..Mazu..medjutim morala sam je odnijeti frendu u radnju da ju pokloni ili proda radi toga jer sam dobila prvo jednu majusnu bebicu a potom i drugu.
Mogu samo reci da nisu toliko strasne kao sto se cine..doduse nisam imala priliku pripitomiti neku otrovnicu
a da zaboravih reci..kada sam ju imala u stanu bila sam mirna kad odem negdje van kuce ma na koliko vremena jer niko nije smio ni blizu vrata tako da mi je bila kao i cuvar kuce/doduse samo on i koji su stalno bili kod mene u gostima znali su kakav je u stvari ona maza bila/
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
please Odomaćeni član
|
|
|
crnibiser je napisao/la sledeće: | Ja sam imala kao kucnog ljubimca zenku pitona..Mazu..medjutim morala sam je odnijeti frendu u radnju da ju pokloni ili proda radi toga jer sam dobila prvo jednu majusnu bebicu a potom i drugu.
Mogu samo reci da nisu toliko strasne kao sto se cine..doduse nisam imala priliku pripitomiti neku otrovnicu
a da zaboravih reci..kada sam ju imala u stanu bila sam mirna kad odem negdje van kuce ma na koliko vremena jer niko nije smio ni blizu vrata tako da mi je bila kao i cuvar kuce/doduse samo on i koji su stalno bili kod mene u gostima znali su kakav je u stvari ona maza bila/ |
piton!!! mogu se od njega cak i cizme napravit'
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
|
|
@ please majusna je bila ne bi mi ni za rukavica doteklo hehehe
a ne bih je mogla ubiti kad je ona bila doista jedna velika Maza ..znam da ljudi imaju predrasude o zmijama inace , a pogotovo o pitonima..ali doista su to jedne predivne zivotinjice i jako umilne i jako jako inteligentne
da sam znala @please da volis pitone ja bih svoju Mazu tada poklonila tebi hihihihihi
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
please Odomaćeni član
|
|
|
poklon ce me obradovati
ali cekamo da "maza " poraste
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
|
|
please je napisao/la sledeće: | poklon ce me obradovati
ali cekamo da "maza " poraste |
hehehe ko zna gdje je maza zavrsila..a evo kakva je bila..samo za tvoje okice please
|
|
|
|
|
|
lazaruzic Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 2149 Mesto: Zaječar
|
|
zmijice cu za mene bas lepe zivotinjice.nije da ih mvolim ali ih i ne mrzim
|
|
|
|
please Odomaćeni član
|
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
|
|
@please
samo da ga jos malo ugojis da ti ostane i za koznu narukvicu
Neki dan me frend pitao zelim li da mi kupi jednu lijepu zmijicu za rodjendan...ja bih rado ali ne smijem radi ova dva mala djavolka koja imam u kuci..bilo bi mi zao zmijice jer bi je ocerupali prije nego bi narasla za par rukavica
|
|
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
crnibiser je napisao/la sledeće: |
|
Nemoj ni da pokušavaš, jer...Jer je nemoguće, govorim ti to iz ličnog iskustva. Ne samo da je ne možeš pripitomiti nego one teško podnose zatočeništvo. Na primer, poskok ...
Dešava se da odbija da jede kad daješ hranu, totalno je nezainteresovan i letargičan kad je u boksu ili kadi.Neće da se pari u takvom okruženju itd. Namerno kažem " boksu ili kadi" jer je mnogo skup i opasan sport takvu zmiju držati u terarijumu.
Slušao sam x puta priče kako ima ljudi koji mogu da ga uhvate golom rukom , koji mogu bez straha da ga drže u rukama, koji mogu...
Gluposti, 7 dana sam ga imao i morao sam da ga pustim, jer jednostavno ne podnosi zarobljeništvo.
Zato i instituti koji se bave virusologijom stalno otkupljuju otrovnice. Baš iz tog razloga: poskok može da živi najviše 1 godinu izvan prirodnog okruženja. Neotrovne zmije ne da mogu da se priviknu na kućnu atmosferu nego postaju tako umiljate da je to za ne poverovati.
|
|
|
|
|
|
Dementia Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 27
|
|
ja bih nabavila jednu..
mozda nekog pitona..
ali nemam uslove,pogotovo ne sada..fax i sve te gluposi
necu biti kuci..
a moji se sigurno ne bi brinuli o njoj
|
_________________ Quoth the raven:~Nevermore~ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|