www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Njegova majka i vi?!
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 05, 2008 4:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Onako, ljubazno se smeškamo jedna drugoj, razmenimo po koju rečenicu i tako... Mr. Green

Da Laughing Nesto se vise smeskamo u zadnje vreme, razmenimo po koju da ne bude da cutimo i to je to. Ti tamo gde si ja tamo gde sam, sto manje to bolje. Ne dira ne diram. Mr. Green

jelenaO5
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Apr 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 06, 2008 10:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najgore što bih mogla da poželim nekome je da ima moju svekrvu za svoju.Onda znate kakav nam je odnos.
Takvu osobu što dalje od sebe.
Ta žena me uvek istera iz takta iako ne živimo zajedno.Premešta mi nameštaj,paja paučinu(a njena visi li visi),zaviruje u šerpu,donosi nedeljni ručak sa izgovorom:"Znam da nisi kuvala pravi nedeljin ručak,već neku brlju".Sve mora da bude po njenom a kad ja kažem da ne može tako odma se žali svome mužu,zove moju mamu(da joj kaže da joj je žerka nevaspitana jer ne aminuje svaku njenu reč i jako je bezobrazna) i drami danima i plače,prafi nepotrebnu frku i svaljuje krivicu na mene.I onda je lepo kad je vidim na mojim ulaznim vratima zamolim da se vrati kući pa kad prestane da se meša gde ne treba može da dođe.I onda svi mirni.Jednom rečju - MAS MI VADI.

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 06, 2008 6:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

anchi22 je napisao/la sledeće:
Citat:
Onako, ljubazno se smeškamo jedna drugoj, razmenimo po koju rečenicu i tako... Mr. Green

Da Laughing Nesto se vise smeskamo u zadnje vreme, razmenimo po koju da ne bude da cutimo i to je to. Ti tamo gde si ja tamo gde sam, sto manje to bolje. Ne dira ne diram. Mr. Green

e bas tako je i kod mene Very Happy

bilo vezano za tu osobu ...

° Jaca °
~ zažmirim i putujem ~
<b>~ zažmirim i putujem ~</b>

Datum registracije: 28 Okt 2008

usa.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 09, 2008 2:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A što ako on nema roditelje...? Sad

IvanaKal
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 26 Nov 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 26, 2008 10:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Odlicno jer zivi 500 km od nas Very Happy mada iskreno sa bivsim muzem sam dobila i njegovu porodicu i sasvim smo se ok slagali ali sada sam se odlucila da izbegnem takve egzebicije u ovom braku.

Betty_Barclay
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 29 Nov 2008
Mesto: Dijaspora

austria.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 29, 2008 5:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam nedavno upoznala mamu od svog momka, zena mi je bas ok, slicna je mojoj mami,mislim imaju isto razmisljanje. Mislim da cu se moci snjom slagati.

milenica-85
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 13 Dec 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 13, 2008 9:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma sto dalje to bolje Laughing

panta_rei
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Maj 2009

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 29, 2009 1:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nazalost vise nije ziva,ali odnos je bio za primer.Imale smo jako dobar odnos,jedno vreme smo zivele zajedno,i zaista sve najbolje mogu da kazem.Od toga da me dosta naucila o kuhanju,da mi u to ratno vreme dosta pomogla oko dece.Sve u svemu jako dobra i pozitivna osoba bila.I kada se udate relativno mladi( 22/23 godine sam imala tad) vrlo je bitno da njena rec bude starija Very Happy to sam postovala uvek i verovatno je i to razlog sto me voljela a i ja nju.

MissPookie
`Mndra Mja`
<b>`Mndra Mja`</b>

Datum registracije: 02 Okt 2007
Mesto: .:. West Coast .:.

usa.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 01, 2009 1:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

odlicno se slazemo..hvala bogu ne mogu da se zalim... Mr. Green

¤ Idealno_losha ¤
OriginaL ღ
<b>OriginaL ღ</b>

Datum registracije: 01 Feb 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 22, 2009 6:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

° Jaca ° je napisao/la sledeće:

Onda mu ti pružiš oslonac i potporu i budeš za njega uvik tu.

° Jaca °
~ zažmirim i putujem ~
<b>~ zažmirim i putujem ~</b>

Datum registracije: 28 Okt 2008

usa.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 23, 2009 1:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

¤ Idealno_losha ¤ je napisao/la sledeće:
° Jaca ° je napisao/la sledeće:

Onda mu ti pružiš oslonac i potporu i budeš za njega uvik tu.

Znam, ali ovdje se postavlja pitanje odnosa njegove majke i nas (mene). Tako da drugačije i nisam mogla odgovoriti... Neutral

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 29, 2009 12:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^^Kakvo "neobichno vidjenje" da se tako izrazim. Rolling Eyes Ako nema majku - onda nema. Ako ce supruga/devojka da mu izigrava majku onda tu neshto ne valja, da ne kazhem "smrdi" - nikako, ne. Shocked
edit: ispravih "gramatiku".

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Njegova majka i vi?! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  sledeća
Strana 14 od 15

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon