:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Citat: | Onako, ljubazno se smeškamo jedna drugoj, razmenimo po koju rečenicu i tako... |
Da Nesto se vise smeskamo u zadnje vreme, razmenimo po koju da ne bude da cutimo i to je to. Ti tamo gde si ja tamo gde sam, sto manje to bolje. Ne dira ne diram.
|
|
|
|
|
|
jelenaO5 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Apr 2008 Poruke: 8
|
|
Najgore što bih mogla da poželim nekome je da ima moju svekrvu za svoju.Onda znate kakav nam je odnos.
Takvu osobu što dalje od sebe.
Ta žena me uvek istera iz takta iako ne živimo zajedno.Premešta mi nameštaj,paja paučinu(a njena visi li visi),zaviruje u šerpu,donosi nedeljni ručak sa izgovorom:"Znam da nisi kuvala pravi nedeljin ručak,već neku brlju".Sve mora da bude po njenom a kad ja kažem da ne može tako odma se žali svome mužu,zove moju mamu(da joj kaže da joj je žerka nevaspitana jer ne aminuje svaku njenu reč i jako je bezobrazna) i drami danima i plače,prafi nepotrebnu frku i svaljuje krivicu na mene.I onda je lepo kad je vidim na mojim ulaznim vratima zamolim da se vrati kući pa kad prestane da se meša gde ne treba može da dođe.I onda svi mirni.Jednom rečju - MAS MI VADI.
|
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
anchi22 je napisao/la sledeće: | Citat: | Onako, ljubazno se smeškamo jedna drugoj, razmenimo po koju rečenicu i tako... |
Da Nesto se vise smeskamo u zadnje vreme, razmenimo po koju da ne bude da cutimo i to je to. Ti tamo gde si ja tamo gde sam, sto manje to bolje. Ne dira ne diram. |
e bas tako je i kod mene
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
A što ako on nema roditelje...?
|
|
|
|
|
|
IvanaKal Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Nov 2008 Poruke: 11
|
|
Odlicno jer zivi 500 km od nas mada iskreno sa bivsim muzem sam dobila i njegovu porodicu i sasvim smo se ok slagali ali sada sam se odlucila da izbegnem takve egzebicije u ovom braku.
|
|
|
|
|
|
Betty_Barclay Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 335 Mesto: Dijaspora
|
|
Ja sam nedavno upoznala mamu od svog momka, zena mi je bas ok, slicna je mojoj mami,mislim imaju isto razmisljanje. Mislim da cu se moci snjom slagati.
|
_________________ Zaljubljena sam ja u svog malog secera,
zaljubljena sam ja, sad bi samo plesala |
|
|
|
|
milenica-85 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Dec 2008 Poruke: 31
|
|
ma sto dalje to bolje
|
|
|
|
|
|
panta_rei Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Maj 2009 Poruke: 68
|
|
Nazalost vise nije ziva,ali odnos je bio za primer.Imale smo jako dobar odnos,jedno vreme smo zivele zajedno,i zaista sve najbolje mogu da kazem.Od toga da me dosta naucila o kuhanju,da mi u to ratno vreme dosta pomogla oko dece.Sve u svemu jako dobra i pozitivna osoba bila.I kada se udate relativno mladi( 22/23 godine sam imala tad) vrlo je bitno da njena rec bude starija to sam postovala uvek i verovatno je i to razlog sto me voljela a i ja nju.
|
|
|
|
|
|
MissPookie `Mndra Mja`
|
Datum registracije: 02 Okt 2007 Poruke: 5704 Mesto: .:. West Coast .:.
|
|
odlicno se slazemo..hvala bogu ne mogu da se zalim...
|
_________________ ~Never tell your problems to anyone... 20% don't care and the other 80% are glad you have them~ |
|
|
|
|
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
|
|
° Jaca ° je napisao/la sledeće: | A što ako on nema roditelje...?
|
Onda mu ti pružiš oslonac i potporu i budeš za njega uvik tu.
|
|
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
¤ Idealno_losha ¤ je napisao/la sledeće: | ° Jaca ° je napisao/la sledeće: | A što ako on nema roditelje...?
|
Onda mu ti pružiš oslonac i potporu i budeš za njega uvik tu. |
Znam, ali ovdje se postavlja pitanje odnosa njegove majke i nas (mene). Tako da drugačije i nisam mogla odgovoriti...
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
^^Kakvo "neobichno vidjenje" da se tako izrazim. Ako nema majku - onda nema. Ako ce supruga/devojka da mu izigrava majku onda tu neshto ne valja, da ne kazhem "smrdi" - nikako, ne.
edit: ispravih "gramatiku".
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|