:: |
Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
naravno da se isplati...
zivimo u svetu gde se mozda diploma manje ceni(zavisi od firme)ali covek treba da se usavrsava dok je ziv te fakultet gledam kao jedan od oblika usavrsavanja
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
kenzo_japanac ~наша ствар~
|
Godine: 31
Datum registracije: 03 Dec 2007 Poruke: 1463
|
|
sa mojom voljom...def. NE
|
|
|
|
|
|
Dakilica > sexy angel <
|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Maj 2007 Poruke: 1861 Mesto: > trg raja <
|
|
definitivno DA
|
|
|
Unprovided Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 03 Feb 2008 Poruke: 8
|
|
sa diplomom bar imas vecu sansu za bolji zivot.. ako gledas sa te strane. ja licno studiram i zato ( da ne bih sutra kukala " joj da sam samo dala one ispite sad bih mogla .." ), a i zelim zbog sebe. - vise znanja etc..
sad videh da je andrejica otvorila i topic " vredi li ici na predavanja ", njoj skola bas nije po volji ..
|
|
|
|
|
|
jane_zemun Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 25 Feb 2008 Poruke: 8 Mesto: beograd
|
|
Naravno da se isplati!!!
Nece valjda biti ludnica stalno u ovoj zemlji!
|
_________________ Djiha,djiha cetir noge,sex je vrsta droge,cas se bode,cas se lize,nekog spusti,nekog dize.....Sve u svemu nije mana igrati se narkomana!! |
|
|
|
|
daja23 **garavuša**
|
Godine: 39
Datum registracije: 30 Dec 2007 Poruke: 14464 Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)
|
|
Naravno da se isplati...
Ta nebi ja bezz studirala da se ne isplate...
|
_________________ Svi idu dalje i ja sa njima, životni pravac moram da pratim, a toliko divnih časova ima u koje želim da se vratim... |
|
|
|
|
ivanl Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Feb 2008 Poruke: 28
|
|
Pa u principu najvise zavisi od toga sta se studira!Jel npr u ovoj zemlji imamo milion pravnika:) Ja ne studiram zato sto sam primoran da radim.
|
|
|
|
|
|
Ptolemej uvatija te, anđele
|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...
|
|
Isplati se svakako ako ste ozbiljni a pogotovo ako studirate ono što se teže završava,
|
|
|
Equity Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 28 Mar 2008 Poruke: 19 Mesto: Stuttgart, Njemacka
|
|
Naravno da se isplati
Pitanje: kolike su place akademcima godisnje otprilike dole kod vas u € ?
|
|
|
|
|
|
MaikoDoll Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Apr 2008 Poruke: 51 Mesto: Beograd
|
|
Najveca glupost u danasnje vreme je ne zavrsiti fakultet, ili barem neku visu jer bez toga nema nikakve perspektive. A ko kaze da ne moze sa fakultetom da nadje posao, mogu samo da zakljucim da je nesposoban, jer posla ima uvek! Samo oni koji ne zele da rade ne mogu da nadju posao.
Vecina nasih fakulteta organizuje prakse, tako da takodje ne izlazite sa fakulteta "zeleni". Dakle, DA za studije!
|
|
|
|
|
|
milan982 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 23 Okt 2004 Poruke: 1 Mesto: Ruma
|
|
Ja savetujem svima da upisu fakultet,posto sa srednjom skolom necete otici dalje od prodavnice,fabrike ili butika.Apsolvent sam na fakultetu tehnickih nauka u Novom Sadu,elektrotehnicki odsek.Nije mi bilo lako doci dovde.Istina...Najbitnije od svega jeste naci pravi fakultet.Ja sam upisao ono sto sam zeleo i pri kraju sam.Da sam upisao nesto puno lakse od ovoga sto sada studiram i,najbitnije,nesto sto me na zanima bas previse,verovatno ne bih imao volje da ucim i da se trudim.Zato 2 puta razmislite pre nego sto upisete FAX sta zapravo zelite da budete i,naravno budite realni
|
|
|
|
|
|
Hellbringer Banovan! Upućeni član
|
Godine: 113
Datum registracije: 30 Maj 2007 Poruke: 285 Mesto: za sankom
|
|
valjda ce se jednom isplatiti.
do tada,uzivajte u drogama,alkoholu i politici.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|