:: |
Autor |
Poruka |
medena07 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Okt 2007 Poruke: 111
|
|
obozaqvam ga,i sada ga imam na noktima
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
cp6ujanka je napisao/la sledeće: | Obozavam da nosim crveni lak (sve nijanse pa cak i one najvatrenije) na noktima, osecam se za nijansu atraktivnije,zenstvenije, opustenije... Mada znam da ima misljenja da je "kurvicast" Sta vi mislite o tome? Da li nosite tu boju ili je izbegavate u potpunosti? |
Obožavam... ali samo jednu nijansu, a to je bordo crvena... uh... ta nijansa mi je predivna... Ne znam, možda nekom deluje, "kurvičasto", meni je to ženstveno i atraktivno... Naravno, zavisi i uz kakvu garderobu se kombinuje
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
obozavam crveni lak, sto me briga za komentare drugih?
|
|
|
Branca Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 13
|
|
Da li mi neko moze da preporuci neki dobar crveni lak mozda onako malo tamniju nijansu...Ovaj moj je pri kraju a kupila sam ga u Londonu i ovde ga nigde ne mogu da nadjem... Hvala unapred!Pozz!
|
|
|
|
|
|
tanjica20 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Nov 2007 Poruke: 106
|
|
volim crveni lak,imas u dm-ovima niveinih crvenih lakova,super su
|
|
|
|
|
|
čekalica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 14 Nov 2007 Poruke: 121 Mesto: Zemun
|
|
Volim crveni lak.Trenutno,zbog prirode posle,mackam samo noktiće na nogama tom nijansom.Koristim tamniju nijansu crvene sa šljokicama.
|
_________________ Čekaj me i ja ću sigurno doći...samo me čekaj dugo... |
|
|
|
|
*LOLA* Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 13 Avg 2007 Poruke: 121
|
|
crveni lak obozavam ..nekiput,a onda samo u kombinaciju zas odelom(crveno /belo naprimer) ...samo ako uz stil pase!nebih ga nikad stavila za na posao ali uvece naprimer za izlaz bi.sto da ne,atraktivna boja je vecma Marilyn Monroe i Liz Taylor su obozavale tu boju.i znali su zbog cega
|
|
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
crveni lak za nokte mi je super,iako ga prije nisam voljela...sada ga ne skidam s noktiju
|
|
|
andjelaleks Miss Domaći.de 2007
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Nov 2007 Poruke: 328 Mesto: nis
|
|
volim crveni lak na kratkim noktima,a kada imam nadogradnju lepse je samo frenc
|
_________________ """sareni leptir mog sivila,ne idu oni nevini sa krilima ,sta cu i ja medju zivima to sto me nevolis to je tvoje pravo moja sudbina ......" |
|
|
|
|
zoeBG Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 21 Dec 2007 Poruke: 58
|
|
Crveni lak ili bilo koji drugi kod mene nikad ne idu pojedinačno.Meni nokti uvek imaju bar po dve boje.
Jedna preporuka: kada imate crveni lak izvucite tanku liniju debljine ne više od 1 mm na samom kraju nokta lakom sa srebrnim šljokicama.Izgleda neverovatno dobro.
|
_________________ JA SAM... |
|
|
|
|
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**
|
|
ne volim da vidim crveni lak kod cure
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Generalno ne volim crvenu boju, pa ni crveni lak za nokte... tako da ga maximalno izbegavam
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|