:: |
Autor |
Poruka |
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
Sami sebi biramo neke stvari u životu.A nešto se i nas ne pita dali mi to želimo jednostavno se desi.Kao da je neko to pre mnogo godina negdje zapisao i rekao to mora tada da se desi i to se i desi.Koliko samo puta su mi se desile stvari koje ja nisam sebi krojio.
Ali se dese i znači ako ih mi nismo htjeli da nam ih je neko drugi nametnuo.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
Jokky Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Nov 2008 Poruke: 221 Mesto: <Destination Unknown>
|
|
[I]Moze li netko definirat tu sudbinu?Kako se zvao prvi covjek koji je izrekao tu rijec i zasto je izrekao?[/IK
|
_________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue.
And the dreams that you dare to dream
Really do come true. |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Aj' da pocnem jednom istinitom pricicom u kojoj sam ja glavni akter (nije da sam tol'ko egoistican da sebe svuda trpam ali... ).
Pre 2 godine bio sam na selu odakle su mi poreklom baba i deda sa majcine strane, u Istocnoj Srbiji. Elem, jednog dana natera mene zena od babinog brata da odem kod neke babe da mi gleda u sholjicu kafe...mislim, ja nikada nisam verovao u to, naprotiv, smatrao sam to veoma primitivnim i prostim...Elem ajde, odem...
Doshao sam tamo, nisam rec rekao o sebi, o svom privatnom zivotu...zena je bukvalno od reci do reci prepricavala dogadjaje za koje sam bukvalno ja sam znao...i da kazem "predvidela" operaciju koju sam imao (slepo crevo) i rekla da ce mi tetka operisati nogu ili kuk (sto i jeste)...i josh par dogadjaja iz buducnosti koja su se desila...Da naglasim, nije ono tipa "preci cesh ulicu, pos**ce te ptica" i sl, veoma kontkretne situacije...
I sta sad, da ne verujem u sudbinu? Da mislim da je to cisto, slucajnost da se pogodi bash toliko precizno izrecenih stvari? Znam, nisam ni ja verovao dok nisam video svojim ocima i cuo svojim ushima...
|
|
|
|
|
|
|
|
Kazes zena je prepricavala dogadaje koji su se dogodili,pa to je proslost a to nema veze sa sudbinom,da ti je rekla dogadaje iz buducnosti pa da su se ostvarili imalo bi smisla.Predividjeti operacije moze i doktor sa uvidom u zdravstveno stanje.Ovakve stvari jednostavno ne moze covjek vjerovati dok mu se ne dogode,a cak i tada ih treba uzeti u obzir sa dozom opreza i sumnje.Mislim samim tim sto ti je rekla "sudbinu",zar ti ne dobivas moc da je promjenis i da odvedes zivot u drugom smjeru,a samim time ta predvidena "sudbina" se ne ostvaruje sta je automatski cini nepostojecom?
|
Really do come true. |
|
|
|
|
|
|
|
Da, al' analizom taloga kafe u mojoj sholjici ne moze apsolutno nijedan doktor nishta da zakljuci o mom zdravstvenom stanju I ne, ne moze godinu dana unapred da se vidi da cesh imati upalu slepog creva...
"i da kazem "predvidela" operaciju koju sam imao (slepo crevo) i rekla da ce mi tetka operisati nogu ili kuk (sto i jeste)...i josh par dogadjaja iz buducnosti koja su se desila...Da naglasim, nije ono tipa "preci cesh ulicu, pos**ce te ptica" i sl, veoma kontkretne situacije... "
Rekoh, ima josh par dogadjaja, licnih, ali ko shto vec rekoh, veoma precizno opisanih... nije u "izmaglici", niti "okolo-naokolo"...
Neke stvari mozesh promeniti, da... To je k'o kad imash Deja vu posle nekog sna... Ali neshto je jednostavno izvan tvoje moci, ne mislish tako?
|
|
|
|
|
|
|
|
Alexns je napisao/la sledeće: | Neke stvari mozesh promeniti, da... To je k'o kad imash Deja vu posle nekog sna... Ali neshto je jednostavno izvan tvoje moci, ne mislish tako? |
Puno toga je izvan moje/tvoje moci,ali to nije zapisano na nekoj stazi buducnosti kojom smo unaprijed odredeni da idemo.Ti imas iskustvo koje te odvelo na stranu sudbine,mene nije i dok me ne odvede nemam razloga da vjerujem u nju.
|
Really do come true. |
|
|
|
|
|
|
|
Alexns je napisao/la sledeće: | ...mislim, ja nikada nisam verovao u to, naprotiv, smatrao sam to veoma primitivnim i prostim...Elem ajde, odem...
.
.
.
Znam, nisam ni ja verovao dok nisam video svojim ocima i cuo svojim ushima... |
I know young Jedi, I know...
|
|
|
|
|
|
|
|
Alexns je napisao/la sledeće: | Alexns je napisao/la sledeće: | ...mislim, ja nikada nisam verovao u to, naprotiv, smatrao sam to veoma primitivnim i prostim...Elem ajde, odem...
.
.
.
Znam, nisam ni ja verovao dok nisam video svojim ocima i cuo svojim ushima... |
I know young Jedi, I know... |
Alexns...I am your father!
|
Really do come true. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|