:: |
Autor |
Poruka |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Citat: | Veća je verovatnoća da će upravo ona poželeti da nakon Vas, u tom braku o kome pričate, poželi da proba još nešto / nekog... |
To apsolutno nije tacno. Gledam po sebi. Moj muz mi je bio prvi i ozenio me. Nikada mi nije palo napamet da pomislim kakav je sex sa nekim drugim. Sve je stvar psihe. Devojke koje smatraju da treba probati sto vise komada su zna se sta.
|
|
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Zašto sam znala da će Miss Queen da se nađe prozvanom?
'Veća verovatnoća' ne znači '100%', ne znači 'sve devojke', ne znači 'sigurno'
Citat: | Sve je stvar psihe. |
I, ne, nikako, nije sve stvar psihe. Već srca
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Ej nisam se nasla prozvanom, a i sto bi
Samo ti govorim sto se desava u mom slucaju, za ostale ne znam
|
|
|
|
|
 |
jerotije rank

|
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: |
Ahaaa, znači, to je karakterna i ključna osobina za stupiti u brak - nevina
Niko i ne dovodi u pitanje zašto je ona ostala nevina, sve to ima neko svoje zašto, neretko i emotivne i psihičke razloge i posledice... |
To ovazi samo ako je devojka starija od 24-25 godina, medjutim ima dosta njih koje se udaju mladje pa nemaju nikakav problem s tim ako su nevine.
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Veća je verovatnoća da će upravo ona poželeti da nakon Vas, u tom braku o kome pričate, poželi da proba još nešto / nekog... |
Ne bih rekao... Zar nije veca verovatnoca da one koje imaju bogatu karijeru iza sebe nastave istim takvim zivotom i u braku? Ima i takvih, ali ako nije pozelela nijednog do udaje, zasto bi ga zelela i posle?
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | I, uostalom, je l biti nevina znači i biti kvalitetna osoba, poštena i dobra majka, žena...?  |
Ne. To nema veze. Cak su one promiskuitetne obicno bolje majke.
Nevina devojka je kao nov automobil. A poznato je da je najbolji auto nov auto.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
 |

|

|
|
Citat: | To ovazi samo ako je devojka starija od 24-25 godina, medjutim ima dosta njih koje se udaju mladje pa nemaju nikakav problem s tim ako su nevine. Wink |
Slažem se
Citat: | Zar nije veca verovatnoca da one koje imaju bogatu karijeru iza sebe nastave istim takvim zivotom i u braku? |
Zavisi iz kog ugla gledaš. Ima gi raznih
Citat: | ako nije pozelela nijednog do udaje, zasto bi ga zelela i posle? |
Zato što može da se zapita da li je možda nešto propustila? Ona nema sa čim da uporedi, pa da zna da li je momak dobar ili ne, može li i nežnije, drugačije i sl. Iskustvo čini svoje Naravno, to ne znači da devojka treba da se 'baci u promet' da bi mogla da istanča ukus
Citat: | Nevina devojka je kao nov automobil. A poznato je da je najbolji auto nov auto. |
A ovo ću se praviti da nisam pročitala . Još ako mi kažeš da si vozač...
|
|
|
|
 |
rL-Valter panonski mornar

|
Datum registracije: 24 Feb 2008 Poruke: 7659 Mesto: Senta sity

|
|
svaka ccast ♥ QueeN ♥, sestro ti se bass nisi mnogo provodila i iskusila ccari zzivota.
tvoj muzz je svakako sreccan ccovek, al ja nebi nikad ozzenio devojku kojoj sam bio 1.
|
_________________ Prodala si veru, crni biseru... u to ime castim sve od reda... pricace o meni ljudi da sam lik i kad' gubim... GUBIM KAO POBEDNIK.. |
|
|
|
 |
jerotije rank

|

|
|
Citat: | Zato što može da se zapita da li je možda nešto propustila? Ona nema sa čim da uporedi, pa da zna da li je momak dobar ili ne, može li i nežnije, drugačije i sl. |
A jesi se ti isto to zapitala kada si bila sa prvim? I zar je to uopste bitno da li moze lepse, bolje, neznije...? I zasto bi to bio kljucni faktor u prevari ili ostavljanju?
|
|
|
|
 |

|

|
|
Citat: | A jesi se ti isto to zapitala kada si bila sa prvim? |
Nisam.
Citat: | I zar je to uopste bitno da li moze lepse, bolje, neznije...? |
Bitno je. Vrlo. Svako traga za zadovoljstvom i lepotom
Citat: | I zasto bi to bio kljucni faktor u prevari ili ostavljanju?
|
Nije ključno. Ali je moguće
|
|
|
|
 |
jerotije rank

|

|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Citat: | A jesi se ti isto to zapitala kada si bila sa prvim? |
Nisam. |
Eto vidis.
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Citat: | I zar je to uopste bitno da li moze lepse, bolje, neznije...? |
Bitno je. Vrlo. Svako traga za zadovoljstvom i lepotom  |
Naravno, ali to ne pravi razliku izmedju nevinih i onih koje to nisu, zar ne?
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Citat: | I zasto bi to bio kljucni faktor u prevari ili ostavljanju?
|
Nije ključno. Ali je moguće  |
Naravno da je moguce, ali tu opet broj prethodnih muskaraca ne igra nikakvu ulogu.
|
|
|
|
 |
zasto banovan? Upozorenja: 2 od 3 U INAT BAGRI

|
Godine: 114
Datum registracije: 28 Apr 2008 Poruke: 1523 Mesto: za sankom

|
|
takvu ko nadje svaka mu cast i neka je saceka pa i ozeni na kraju,jer sve s kojima sam ja imao "srecu" da se upoznam bile su k..vetine i znam da takva ne postoji.
nema teorije da takva postoji.
samo u snu.
|
_________________ Jedan i jedini duplirani član, HELLBRINGER.
U inat svima,bez mane i straha.
Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...
Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!
Sva vlast rakiji !!! |
|
|
|
 |

|

|
|
Eto, umrla bih u neznanju, teško meni.
A je l si konsultovao možda nekog od ženskih članova svoje porodice vezano za to?
|
|
|
|
 |
zasto banovan? Upozorenja: 2 od 3 U INAT BAGRI

|
Godine: 114
Datum registracije: 28 Apr 2008 Poruke: 1523 Mesto: za sankom

|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Eto, umrla bih u neznanju, teško meni.
A je l si konsultovao možda nekog od ženskih članova svoje porodice vezano za to? |
Ako se pitanje odnosi na mene odgovor je :
Ne,zasto?
Poznato mi je da je nevinost individualna stvar,ali isto tako je individualno s kim ces biti i koga ce ti sudbina namjeniti.
Upravo zato,pad moralnih vrijednosti na ovim prostorima proizveo je omladinu koja se upusta u sex prije 16 godina i samim tim ipak nije cudno sto sam zacudjen pojavom da je zenska (ili cak muska) osoba nevina do 25 ili koje vec godine...
Ukratko,nadji takvu i zenim je odmah.
|
_________________ Jedan i jedini duplirani član, HELLBRINGER.
U inat svima,bez mane i straha.
Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...
Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!
Sva vlast rakiji !!! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|