:: |
Autor |
Poruka |
*-*Sara*-* Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 05 Dec 2009 Poruke: 6 Mesto: Beograd
|
|
Obozavam njegove stare pesme, jedna od omiljenih mi je april u Beogradu, cini mi se da zadnjih godina njegova karijera ide silaznom putanjom
|
_________________ Sara |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Lijepo je procitati komentare ljudi koji ga ne slusaju, jer im se ne svidja takva vrsta muzike, ali ga cijene zbog onoga sto jeste i sto ce uvijek biti i to ne skrivaju. Hvala im sto priznaju i samo njegovo tako veliko ime. Sjeca li se jos ko na ovom forumu njegove stare, vrlo stare pjesme "Skitnica i dama"? ...posli su na put skitnica i dama, ovaj trn i ova ruza, ti si svjetlo, ja sam tama...
|
|
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
^ Jedna od boljih pjesama, meni poznata pod nazivom "Ti si svjetlo, ja sam tama"...
Malo je reći da me razočarao njegov novi album, na prvo slušanje svidjela mi se jedna jedina pjesma i to samo refren - "Meni niko ne treba", a ostalo... Krš. Definitivno ne bi trebao surađivati s Bregovićem.
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Meni se ta pesma sa Bregom svidela. Da ispravim, svidela mi se samo muzika. A ono "sijeva minjak puk'o ribnjak"...mislim stvarno. Colu malo je reci obozavam, glas mu je wow. Prosli album mi se svideo ali 75% posto pesama su mu perverzne. Jos nisam poslusala novije pesme ali moracu.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Ovaj novi album je poprilicno ocajan...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
spale88 Banovan! Upućeni član
|
Datum registracije: 16 Nov 2010 Poruke: 316
|
|
Čola oborio Sose s nogu
Najveća srpska muzička zvezda svih vremena puna tri sata pevao za 65.000 ljudi na „Velikogospojinskim danima“
NOVI BEČEJ - Neponovljiv!
Prvi taktovi pesme “Produži dalji” kojom je Zdravko Čolić otvorio preksinoć spektakularni tročasovni koncert u Novom Bečeju, bili su dovoljni da kej na Tisi eksplodira.
Spram uvreženog mišljenja da sve vole “polagano i natenane”, Sose su se pokazale veoma temperamentnim, i sa histeričnim vriskom pratile svaki pokret najveće srpske muzičke zvezde svih vremena. Na vreo prijem po vetrovitom vremenu, Čola je uzvratio servirajući antologijske hitove “Čija je ono zvezda”, “Krasiva”, “Javi se javi se”, “Glavo luda”…
I tako sve do ponoći kada se od 65.000 posetilaca oprostio uz numeru “Ti si mi u krvi” dok je nebo iznad bine parao veličanstveni vatromet:
-Radujem se što sam nakon četiri godine ponovo u Novom Bečeju. Lepo je ponovo biti na “Velikogospojinskim danima”, manifestaciji koja je zaista na vrhunskom nivou. Malo smo se plašili kiše, ali je srećom izostala pa sam publici mogao da podarim stare i nove pesme- rekao je Zdravko i otkrio da će 29. avgusta nastupati u Mostaru, a 8. septembra u Slavonskom Brodu:
-Nakon toga me očekuje američka turneja. U međuvremenu ću početi da radim neke nove pesme koje sam već obećao publici. Možda jedan singl izdam u oktobru, a nov album, najverovatnije, na proleće- najavio je Čola.
(Izvor: Kurir)
cola smeker
|
|
|
|
|
|
Kosovce.3 Upućeni član
|
Godine: 64
Datum registracije: 10 Nov 2010 Poruke: 269
|
|
Ti si mi u krvi
Pogledom me milujes
k'o da me dodirujes
i svaki put kao da je prvi
Ja stalno mislim prestat ce
iz cista mira nestace
al' pozuda ne prestaje
ti si mi u krvi
Toliko dugih godina
uzimanja, davanja
ostajem posljednji i prvi
Zbog tebe sanjam Cigane
i smisljam slatke prevare
al' djavo se ne predaje
ti si mi u krvi
Cole je legenda, posto sam imala srecu da se licno druzim sa njim u nekoliko navrata, veoma je jednostavan i opusten privatno.
Jedan od mojih omiljenih pevaca iz tog muzickog zangra.
|
_________________ LJUBAV NEMA ALTERNATIVU! |
|
|
|
|
Sicva Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 27 Nov 2003 Poruke: 13261
|
|
Cola je Legenda ! Kolka je on legenda najbolje govore i sledeci stihovi grupe Flamingosi o njemu "
Hoću da pevam lepo kao Zdravko čolić
hoću da imam para kao Zdravko čolić
fanovima delim slike
smeškam se na ženske krike
uvek izvan politike kao Zdravko čolić
Hoću da teram kosu kao Zdravko čolić
hoću da živim isto kao Zdravko čolić
kad sam bio mali moji su idoli bili
Brena, Boba, Doors i čorba
sada samo Zdravko čolić
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|