:: |
Autor |
Poruka |
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
Dzesi nisandzija nisam te prepozno ,a koga si to cekao
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
hoho je napisao/la sledeće: | Zamolio bi za pjesmu DZej-Zuta ruza,hvala unaprijed |
"....poslacu joj zutu ruzu i sa njom zelje moje i da ljubim usne njene samo njene, samo njene" Ako mislis na tu pesmu, Zuta ruza nije naziv, naziv je "To je zena mojih snova" i pesma se nalazi na ovom linku --> http://www.domaci.com/dload.php?action=file&file_id=3194
|
|
|
|
|
|
Da ta je duso,ma srce srce srce siii ,hvala ti velika wink,i jos neki papci znaju da te napadaju i optuzuju,uh sve bi ihhh zicccccc
,zicccccc ,Sanjicu_021 ne sme bwee niko da dira,ja je trazio pod zuta ruza,pa zato nisa mogo nac vjerovatno,izvini na peglanju ,a na vecini mjesta pise
Dzej Ramadanovski
Zuta ruza
Veselo je drustvo vase
sa vama je ona sada
moje misli, moje zelje
njoj su nezno upucene
Ref.
To je zena mojih snova
mojom dusom toplo vlada
gledaj, druze, divan cvet
sad sto cinim nije greh
Poslacu joj zutu ruzu
i sa njom zelje moje
i da ljubim usne njene
samo njene, samo njene
Nazdravicu njenoj sreci
sto je opet sretoh s vama
mojoj nadi da ce hteti
istinu mi ona reci
Ref
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
|
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Pa znas kako, ta pesma koliko ja znam nije ni na jednom Dzejevom albumu. Verovatno da je singlica ili nije nikad ni objavljena, mnogi je traze pod nazivom Zuta ruza, ali se ne moze naci pod tim nazivom u mp3... Bar mi nismo uspeli. Davno je neko trazio tu pesmu u Fontani i Gile je trazio dok nije nasao.
|
|
|
|
|
|
Hehe,e znao sam da je to malo cudo naslo,taj gilegoogle ,ne bi bio on gile,kad je nebi naso ,svaka mu kvaka ,ma ja i neam pojma o njegovim pjesmama,nego me zena peglala s tom pjesmom ,izvukla si me dusice, hvaja ti vejkaa,jos mi dala link,oj kako je finaa,ma finkinja pravaa ,fala i Gilegoolencetu ,rodila majka google svoj ,pozdrav za oboje velki,tebi pusica
|
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
|
Gile80 Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 3261 Mesto: Beograd
|
|
sanjica_021 je napisao/la sledeće: | Pa znas kako, ta pesma koliko ja znam nije ni na jednom Dzejevom albumu. Verovatno da je singlica ili nije nikad ni objavljena, mnogi je traze pod nazivom Zuta ruza, ali se ne moze naci pod tim nazivom u mp3... Bar mi nismo uspeli. Davno je neko trazio tu pesmu u Fontani i Gile je trazio dok nije nasao. |
CCC kako se hvalimo, A je li bre ko je saznao kako se zove pesma i nasao je na netu???
Edited by Gile80Sanja kupi mi naocare, kuku al sam ocoravio
|
|
|
|
|
|
|
Gile80 je napisao/la sledeće: | sanjica_021 je napisao/la sledeće: | Pa znas kako, ta pesma koliko ja znam nije ni na jednom Dzejevom albumu. Verovatno da je singlica ili nije nikad ni objavljena, mnogi je traze pod nazivom Zuta ruza, ali se ne moze naci pod tim nazivom u mp3... Bar mi nismo uspeli. Davno je neko trazio tu pesmu u Fontani i Gile je trazio dok nije nasao. |
CCC kako se hvalimo, A je li bre ko je saznao kako se zove pesma i nasao je na netu???
Edited by Gile80Sanja kupi mi naocare, kuku al sam ocoravio |
Pa nije se bre hvalila,rekla je da je tvoja zasluga,ncc teroristo optuzi sanju ni krivu ni duznu,sram te bilo !Kupi one s teglu ,al svakako i bez naocale gilegoogle si ,hvala ti,pozdrav
|
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
|
|
|
|
Gile80 je napisao/la sledeće: | Edited by Gile80Sanja kupi mi naocare, kuku al sam ocoravio |
A ako ti odbijem od plate 20% zbog ovoga, oces bolje videti?
|
|
|
Gile80 Prijatelj foruma
|
|
|
sanjica_021 je napisao/la sledeće: | Gile80 je napisao/la sledeće: | Edited by Gile80Sanja kupi mi naocare, kuku al sam ocoravio |
A ako ti odbijem od plate 20% zbog ovoga, oces bolje videti? |
Aaaa necu, celu platu trosim na kapi za oci, nesto mi se muti vid
|
|
|
|
|
|
|
hahahhaha
|
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
|
|
|
|
Zamolio bi ako jos uvijek imam prava ,da zatrazim kakvu pjesmicu,nisa je mogo nac,i nisa stigo potrazit svugdje,mada je rijetkost da ja ne nadjem,al eto desava se ,pa bi zamolio za pjesmu Boris Rezak - Nije zbogom teska rijec,novija je pjesma,tek izasla ,pa ako ko mogne da je nadje,unaprijed zahvalan,cu da se oduzim,ako treba ehe!Ujedno izvinjavam se sto me duze nije bilo,al obaveze su takve,pa malo prostora ostave za net,nadam se da mi ne zamjerate,ovom prilikom pozdravljam cijeli tim domaci..de , Sanjicu dobru vilu,Dobrog D,Nenu,druga Gileta velkog teroristu i sve ostale ,budite mi dobri!
|
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
|
Gile80 Prijatelj foruma
|
|
|
hoho je napisao/la sledeće: | Zamolio bi ako jos uvijek imam prava ,da zatrazim kakvu pjesmicu,nisa je mogo nac,i nisa stigo potrazit svugdje,mada je rijetkost da ja ne nadjem,al eto desava se ,pa bi zamolio za pjesmu Boris Rezak - Nije zbogom teska rijec,novija je pjesma,tek izasla ,pa ako ko mogne da je nadje,unaprijed zahvalan,cu da se oduzim,ako treba ehe!Ujedno izvinjavam se sto me duze nije bilo,al obaveze su takve,pa malo prostora ostave za net,nadam se da mi ne zamjerate,ovom prilikom pozdravljam cijeli tim domaci..de , Sanjicu dobru vilu,Dobrog D,Nenu,druga Gileta velkog teroristu i sve ostale ,budite mi dobri! |
Gile ne ispunjava vise zelje
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|