:: |
Autor |
Poruka |
Rada_zemunka •♥...by your side...♥•
|
Godine: 26
Datum registracije: 31 Jul 2007 Poruke: 5757
|
|
Dajem sve samo daa se jaca nasmeje
|
|
|
|
|
|
smiljana.b >Edem<
|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Avg 2009 Poruke: 1794
|
|
Mjenjam starijeg brata dobro je ocuvan fizicki za psihicki ne garantujem za sestru bilo kakvu Sali se ja ne da svoga batu
|
_________________ Mnogom je cvetu sudjeno da ni od kog nevidjen cveta, I miris svoj da raspe u vazduh prazan i pust.
Dz.O. |
|
|
|
|
Batino20 ~Flavoring of Sound~
|
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400
|
|
Mjenjam cimera koji hrce za cimericu koja uzdise
|
|
|
|
|
|
Double Hearts Love Sucks
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Prodajem donji ves jedne od clanica foruma - vlasnica nepoznata .. bilo ih je vise jedne noci
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Trazi se dobrovoljac (peskiric) da pomogne nasem dragom clanu Batino20 u vezi "dizanja teske industrije" Sve ponude slati na pp pomenutog clana, a sta dobijate u zamenu... Pa uzitak na vase obostrano zadovoljstvo
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
Batino20 ~Flavoring of Sound~
|
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400
|
|
Trazi se moderator(pa cak ako je super ) da cisti sanducice opterecene porukama koje sadrze uzitak na obostrano zadovoljstvo i nesto u vezi dizanja teske industrije
|
|
|
|
|
|
beckham011 Upućeni član
|
Datum registracije: 22 Sep 2008 Poruke: 417 Mesto: планета Земља
|
|
NOVO! NOVO! Prvi put na našem tržištu: komplet dasaka za glavu!
Imate problem?
Da li Vam stalno neko govori da Vam fali poneka daska u glavi?
Ako je tako, mi imamo rešenje.
Naša kompanija: ČVORNOVATA GREDA izrađuje komplete dasaka za glavu, od različitih vrsta drveta koje će Vam pomoći da osvežite Vaše misli. U našu ponudu su uključeni i komplet od 200 eksera, kao i 3 čekića raznih veličina.
Ukoliko ne budete zadovoljni, možete doći kod nas u roku od mesec dana, a mi ćemo Vam izvršiti lobotomiju.
P.S.: Pare ne vraćamo!
|
_________________ Нисам писмен па зато не могу да оставим свој поптис овде. |
|
|
|
|
Bobak_BL * Domaci Lazov *
|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
|
|
... ...a ...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti.... |
|
|
|
|
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
Menjam knjigu iz revizije za društvo iz kafanice! Molim one koji su ih sakrili da se jave u spomenutu instituciju radi obavljanja razmene!
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|