www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

jel vam partner "stranac"?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Dijaspora ~
::  

dal vam je partner "stranac"?
Da
33%
 33%  [ 67 ]
Ne
38%
 38%  [ 77 ]
Ne... (ali imao/imala sam vezu sa strancem)
28%
 28%  [ 58 ]
Ukupno glasova : 202

Autor Poruka
ex_deda
Banovan!

*28*
*28*

Datum registracije: 08 Okt 2006

australia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 14, 2008 11:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni je u zadnje vreme partnerka uvek stranac.

Next to you - my hand doesn’t shake
paths we take and moon story toasts

Next to you - eyes are not red mirrored
in tears we spilled while roaming earth

Thourn Whaul (2007)

Mala-23
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Jan 2008
Mesto: Germany

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 19, 2008 11:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam nikad bila...al nevidim nesto lose u tome. Opet mislim da nase je sladje Wink

LepaShojic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 21 Apr 2008

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 24, 2008 9:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Interesantna tema..
Malo me je privukao ovaj odgovor iznad mene.....
Pronasla sam se tu.. Muz mi je Italijan, samim tim i katolik, a ja sam Srpkinja i pravoslavne vere..Zasto nasa deca nece znati ko su i sta su?? Zato sto ce postpvati i slaviti 2 Bozica i 2 Uskrsa..
Moram primetiti da mi je to malo stereotipno misljenje, da ne kazem staromodno..
Prvo sta znaci stranac???
Meni moze biti stranac samo neko koga ne poznajem i ko mi nije blizak..
Ostalo je nevazo i pitanje je samo kako se k postavi prema toj razlici, a kod nas se ta razlika ne poznaje..I nikada se nece poznavati..

Más allá donde se oculta el sol
Es borrar por siempre de ti la palabra soledad
De tus labios escuchar el verbo amar…

Adrianova mama
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Apr 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 02, 2008 6:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

muz mi je svedanin

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 02, 2008 2:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kao neko ko je sa devojkom koja je Kanadjanka mogu samo da kazem da licno po meni izraz " stranac " ne postoji .. zasto ? .. zato sto je izmedju ljubavnika, ljubav je jedina rec koja treba da postoji .. znaci .. nema nicega drugog osim ljubavi .. a sada ..ako je moja partnerka druge nacionalnosti .. to je moja licna odluka i nesto s cime ja moram da zivim ..

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 12, 2008 12:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jeste stranac ali mi nije partner Confused

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 40

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 17, 2008 6:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dok sam živjela u grčkoj, bila sam sa grkom i bilo nam je lijepo, baš lijepo a rastali smo se jer sam se ja vratila doma.
bila je to jedna neobična veza kad bi dolazilo do svadjanja Mr. Green Mr. Green
mislim zbog komuniciranja u tim trenucima Cool Laughing

BO-YA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 10 Maj 2008

uk.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 26, 2008 2:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

!I da i ne!
Ja sam rodjena u Dijaspori!

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 30, 2008 1:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Konjanik je napisao/la sledeće:

kako ovdje u Sloveniji nači "našu" (šta je to), nač' neku normalnu kad su "naše" sve ufurane, sve se prave ko da drža boga za bradu? Pomislim, bogami, bolje slovenke nego "naše" ovdje.

Hahah....dobro si rekao.
istinito .. nažalost.
Ali nisu sve takve. (me) Mr. Green
Pa ni naši muški u Sloveniji...ništa puno bolji.

Very Happy

Knjaz_Milos_022
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 52

Datum registracije: 03 Okt 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 30, 2008 1:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nije a voleo bi da je

erilla
~kuin lumihiutale~
<b>~kuin lumihiutale~</b>

Datum registracije: 24 Apr 2007

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 01, 2008 12:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nemam nista protiv slovenaca imala sam i momka slovenca, ali mi je dosta draze kad ovde upoznam nekog naseg momka, mada kako su mnogi ispred mene govorili, tesko je naci (bar ovde kod nas) nekog ok (ja nikada nisam krila sta sam i ko sam, ali me nerviraju oni koji na svakom koraku dizu 3 prsta, nose po 3 brojanice, namerno svugde pustaju nasu muziku itd...treba se ponasati situaciji primerno. Mene kad kod je neko pitao ili pogresno mislio da sam slovenka, lepo sam rekla da sam srpkinja, pravoslavne vere jer me nije sramota, ali nemam i neku potrebu na svakom koraku isticati to).

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 01, 2008 3:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

erilla je napisao/la sledeće:
Nemam nista protiv slovenaca imala sam i momka slovenca, ali mi je dosta draze kad ovde upoznam nekog naseg momka, mada kako su mnogi ispred mene govorili, tesko je naci (bar ovde kod nas) nekog ok (ja nikada nisam krila sta sam i ko sam, ali me nerviraju oni koji na svakom koraku dizu 3 prsta, nose po 3 brojanice, namerno svugde pustaju nasu muziku itd...treba se ponasati situaciji primerno. Mene kad kod je neko pitao ili pogresno mislio da sam slovenka, lepo sam rekla da sam srpkinja, pravoslavne vere jer me nije sramota, ali nemam i neku potrebu na svakom koraku isticati to).

Svaka tebi čast djevojko.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Dijaspora ~ -> jel vam partner "stranac"? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15  sledeća
Strana 13 od 15

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon