:: |
Autor |
Poruka |
nadalina68 Dobro upućeni član
|
Godine: 56
Datum registracije: 27 Maj 2006 Poruke: 623 Mesto: Bgd
|
|
mislim da su crni markantniji
|
_________________ vera,ljubav,nada |
|
|
|
|
anabila Upućeni član
|
Datum registracije: 28 Jul 2007 Poruke: 395
|
|
ovisi.mislim da boja kose nije presudna.
|
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
Mene su uvijek zanimali samo crni, što crnji to bolji.Plavi dečki su mi uvijek djelovali kao dječaci, a ja tražim muškarčinu.Al gle čuda zapela sam i sa jednim plavim Dobro ajde nije posve plav i nije prirodno.Ima plave pramenove.Inače mi se ni takve stvari ne sviđaju, al eto kod te osobe me nije zasmetalo, nego mu baš daje čar.Al i dalje oko sebe gledam samo crne Samo oni mogu izazvat val topline u mom tijelu
|
|
|
_NataLia_ Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri
|
|
Crno sve.. Samo ti imaju šanse... hah...al gle ironije.. hodam s plavkasto smeđim
|
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ |
|
|
|
|
amarenna Odomaćeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 10 Mar 2009 Poruke: 2342 Mesto: •● U njegovom srcu ●•
|
|
oduvijek crni..crni..i samo crni decki su mogli da me obaraju..zavode..i..izazovu onaj osjecaj topline u meni..ali gle cuda i kod mene..hodam s mojom mawenom beebicom plavusicom..=))..i..nije mi zao sto je plav...nebih to mjenjala...to obozavam kod njega..probudio je u meni sve..osjecaje..toplinu..njeznost..ma sve..obozavam ga i volim to sto je bas plav..on je moja plavusa
|
_________________ ~..♥ Sebi dozvoli sve...samo jedno ne...da te ima netko tko te ne zasluzuje..♥ ~ |
|
|
|
|
Crvenkapa Bre Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Okt 2006 Poruke: 40 Mesto: Nedodjija
|
|
Plavi... Ko anđeli... Prosto odmah dobijem želju da ih "pokvarim" i "iskvarim", i da dokučim jesu li ili nisu tako čedni kao što deluju... A i nekako su mi prelepi s onim velikim očima, i čupavom plavom kosom, uffff... Izgledaju ko neki prinčevi, vitezovi, štagod.
|
_________________ ...I'm a sinner, I'm a saint, I do not feel ashamed, I'm your hell, I'm your dream, I'm nothing in between, you know you wouldn't want it any other way... |
|
|
|
|
Mrs Bella jagode sa šlagom.
|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*
|
|
Hmm to mi je svejedno.. Prije sam voljela plave,, ali nakon 2 veze s crnim muskarcom mogu reci da su i oni mjam mjam
|
|
|
|
|
Matzili Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jan 2009 Poruke: 158 Mesto: Par metara dalje...
|
|
Radije crni, deluju jace i snaznije, stabilnije. Ali ponekad je boja kose taaako nevazna.
|
_________________ To mi radi, to mi radi, jer ti mozes da mi radis sve
To mi radi, to mi radi, jer ja zaljubio sam se... |
|
|
|
|
klinka iz kraja *One_and_Only*
|
Datum registracije: 25 Dec 2008 Poruke: 3192
|
|
lijepe muške plavuše...
da da..........
|
_________________ To the world you may be just one person,
But to one person you may be the world. |
|
|
|
|
mrgude Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446
|
|
crn....
|
|
|
smiljana.b >Edem<
|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Avg 2009 Poruke: 1794
|
|
Kao uvijek mi se svidjali crni a zapane me obrnuto pa sad ne biram
|
_________________ Mnogom je cvetu sudjeno da ni od kog nevidjen cveta, I miris svoj da raspe u vazduh prazan i pust.
Dz.O. |
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
° Jaca ° je napisao/la sledeće: | Padam na plavu kosu... Ili svijetlosmeđu... Ali ne mislim pri tome na one žute dečke. Neko lijepe muške plavuše... |
"k" = "g"
Prvi dečko u kojeg sam se zaljubila, još kao klinka, bio je plav... Predivan... I drugi također... I treći... Nadam se, i posljednji...
Citat: | Plavi dečki su mi uvijek djelovali kao dječaci, a ja tražim muškarčinu. |
A ja upravo suprotno... Ispostavilo se da je svaki crnokosi, tj. 'muškarčina' s kojim sam bila - vrag.
Plavi anđeli - crni đavoli... Yesss.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|