:: |
Autor |
Poruka |
babinjo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jul 2006 Poruke: 6
|
|
|
|
|
sansonjer Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Avg 2006 Poruke: 65
|
|
Imam prijatelja koji je dok je jos bio student, prolazeci pored jedne zgrade sa vrlo neuglednim dvoristem, govorio da kad bi mu neko i ponudio stan u toj zgradi ne bi ga prihvatio. Desetak godina poslije toga radio je u firmi koja je bila vlasnik nekoliko stanova u toj zgradi.
Jedan od tih stanova dat je njemu. Nije odbio.
|
|
|
|
|
|
simbel Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Okt 2005 Poruke: 165
|
|
Sudbina je ono što mi kreiramo i način na koji se mi suočavamo s događajima oko sebe.
|
|
|
|
|
|
Imagine Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 07 Avg 2006 Poruke: 29 Mesto: ni na nebu ni na zemlji...
|
|
pa.ne verujem u sluchajnosti tako da chu odabrati sudbinu.......a opet ne trebamo se previshe opustiti sa saznanjem da je sve predodredjeno i da mi samo igramo kako se svira.........mi smo krojachi sopstvene sudbine i ,kako paulo koeljo reche, trebamo slediti znakove da bismo ispunili svoju legendu.......
|
_________________ ko ne ziwi sad-ne ziwi nikad...shta ti radish? |
|
|
|
|
anabela Iskusni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
ja vjerujem da ništa nije slučajno!!!!!
|
|
|
|
|
|
sanjica980 Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 393 Mesto: beograd
|
|
od sudbine se ne moze pobeci
|
_________________ ljubav je gospodar, a ti si rob |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Virujen više u sudbinu, jako male su slučajnosti
|
|
|
|
|
|
RunnerSG Upućeni član
|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...
|
|
jaoooo... pa ne znam, mislim da svakog coveka zanima svoja sudbina, pa cak i onog ko u nju ne veruje...
|
|
|
|
|
|
ivaaaaaa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Avg 2006 Poruke: 192
|
|
mislim da se na ovu temu moze mnooogo diskutovati,ali ja cu biti kratka..nema pravila..sve je to slucajnost..nista nije sudjeno..i nece biti..slucajnost
|
|
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
Vjerujete li u sudbinu ... ili ste sami kovac vlastite sudbine... Vjerujete li u "znakove pored puta" ili ih i kad vidite dozivljavate kao puku slucajnost ...Vjerujete li da samo kad bi ste znali svoje sudbinske brojeve ... prije ili kasnije ostvarili bi ste glavnu premiju na BINGU ...
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Čini mi se da sam već negdje vidila ovu temu....ali dobro ajde sad
Mislim da je svatko kovač svoje sreće i da će mu biti onako kako si sam zakuha
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
sudbina definitivno,.............+dokazano
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|