:: |
Autor |
Poruka |
Dulee_nbg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 26 Avg 2006 Poruke: 142
|
|
z-sveti-jovo-88 je napisao/la sledeće: | kupi si naposin (anabolikum) pa ce ti misici preko noci rasti,
inace bi trebao po kg tezine 1 gram belancine pojesti. | Ide po kilogramu sopstvene tezine minimum 2 grama proteina!!!
|
Poslednja prepravka: Dulee_nbg datum Sub Nov 04, 2006 10:52 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Savior Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 06 Okt 2004 Poruke: 3316
|
|
Ma najbolje je Sex, kakva teretana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FANATIC-NS je napisao/la sledeće: | Nema potrebe za licnim trenerom.Ali moj ti je savet da obavezno saslusas trenera u teretani,koji mora da ti pokaze osnovne vezbe i objasni nacin ishrane i sve ostalo.Nemoj da odmah ides na velike tezine i da obaras svetske rekorde.Samo ces dobiti zestoke upale i velika je mogucnost da ces se povrediti.
Znaci..samo polako i budi strpljiv.Ovo je sport koji trazi puno rada i odricanja ali rezultati ce sigurno doci. | Retko mozes po nasim teretanama da nadjes trenera!!! MindControl...dobra ti je slicica...ako hoces mozemo da odigramo jednu preko battle netta, vidim da gotivis protosse!! pozz
|
|
|
|
|
|
blok1 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Avg 2006 Poruke: 89
|
|
Savior je napisao/la sledeće: | Ma najbolje je Sex, kakva teretana |
, lepo kazes!
salims se, vec dugo radim sklekove, trbusnjake i cucnjeve
|
|
|
|
|
|
FANATIC-NS PARTY MAN
|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Jul 2004 Poruke: 979 Mesto: Novi Sad
|
|
Dulee_nbg je napisao/la sledeće: | FANATIC-NS je napisao/la sledeće: | Nema potrebe za licnim trenerom.Ali moj ti je savet da obavezno saslusas trenera u teretani,koji mora da ti pokaze osnovne vezbe i objasni nacin ishrane i sve ostalo.Nemoj da odmah ides na velike tezine i da obaras svetske rekorde.Samo ces dobiti zestoke upale i velika je mogucnost da ces se povrediti.
Znaci..samo polako i budi strpljiv.Ovo je sport koji trazi puno rada i odricanja ali rezultati ce sigurno doci. | Retko mozes po nasim teretanama da nadjes trenera!!! MindControl...dobra ti je slicica...ako hoces mozemo da odigramo jednu preko battle netta, vidim da gotivis protosse!! pozz |
Slicica je iz davnih dana kada sam je igrao do besvesti vidis sada koja mi je omiljena rasa bila.
Ali neigram je duze vreme.Ne znam jesi li cuo za igru EVE ONLINE preko neta.Igram samo nju i to vec vise od dve godine.Igra je savrsena!
|
_________________ Tezim ka savrsenstvu u svakom pogledu! MSN - nszola@hotmail.com |
|
|
|
|
|
|
|
blok1 je napisao/la sledeće: | Savior je napisao/la sledeće: | Ma najbolje je Sex, kakva teretana |
, lepo kazes!
salims se, vec dugo radim sklekove, trbusnjake i cucnjeve | pa ubaci i zgibove i propadanja, mozes u skolici u 1 bloku
|
|
|
|
|
|
vladaczv Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Avg 2006 Poruke: 52
|
|
dizes iz benca 200kila!!!!Salim se
|
|
|
|
|
|
dundja Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Okt 2005 Poruke: 92
|
|
Zanima me koja vezba u teretani najvise pomaze povecanju odrazu?
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Za odraz...nosi tegove na nogama, koliko je to komplikovano??
|
|
|
|
|
danijelavu Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 23 Maj 2005 Poruke: 233 Mesto: Novi Sad
|
|
|
|
|
FANATIC-NS PARTY MAN
|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Jul 2004 Poruke: 979 Mesto: Novi Sad
|
|
dundja je napisao/la sledeće: | Zanima me koja vezba u teretani najvise pomaze povecanju odrazu? |
Presa bi bila ok,mada moze i da te malo uspori.Teretana u sustini je jako dobar sport ako se kombinuje sa nekim drugim.Ja recimo idem jos i na kik boks.Mada nazalost posto se takmicim u body fitnessy sada nemam puno vremena i za kik jer sam se fitnessy posvetio maksimalno.
Sto se tice tegova na nogama ,nisam bas siguran koliko je to dobro za odraz.Ali siguran sam da ukoliko trcite sa njima mozete povrediti zglobove i vremenom ce vam se pojaviti bolovi u nogama.
Zelim jos da se izvinem svim clanovima sajta koji su mi postavljali pitanja a ja im nisam odgovorio.Nije zato sto nisam zeleo vec sam imao par jakih takmicenja i spremao sam se tako da nisam bio u mogucnosti.
Molim da moje izvinjenje uvazite i koga god nesto zanima o teretani,ishrani nacinu vezbanja moze slobodno da me pita ili ovde ili na pp.
Sportski pozdrav!
|
_________________ Tezim ka savrsenstvu u svakom pogledu! MSN - nszola@hotmail.com |
|
|
|
|
darko_calic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Feb 2007 Poruke: 49
|
|
fanatic..je lepo rekao...mada osnovna vezba (kao npr. cucanj) moze mozda i vise pomoci povecanju odraza, nego sto bi to presa mogla...licno misljenje.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|